Kuring bakal ngajajah naha anjeun hayang ieu. Lamun anjeun teu boga hiji jalma husus dina pikiran, mangka anjeun nu katarik ka hiji konsép atawa stereotype of a gadis Jepang. Teu nyaho urang Jepang ngandung harti yén ieu téh lolobana aya dina sirah anjeun. Sabenerna katresna Jepang bakal meureun teu cocog persis jeung naon anjeun ve built up dina pikiran anjeun. Loba di antarana bakal jadi pohara béda ti ieu, jeung hal ieu bakal nyieun anjeun conflicted lamun anjeun kungsi date a gadis Jepang. Anjeun bisa manggihan kanyataan béda ngabalukarkeun anjeun masalah, komo lamun maranehna aren t masalah alamiah. Kuring nyarankeun approaching roman jeung hiji pikiran kabuka. Jadi kabuka pikeun diajar ngeunaan si jeung qualities sorangan unik.

Naon hal anu maranehna alus di? Naon anu maranéhanana bener gairah ngeunaan? Naon maneh maranehna ngalakukeun nu annoys anjeun (jeung sabaraha)? Tinimbang nyoba pikeun manggihan si papanggih gambar anjeun, coba jeung angka kaluar kumaha carana bisa hirup anjeun bisa bolong jeung jalan nu sabenerna jalma. Salah sahiji babaturan mah nikah a gadis Jepang. I kudu ngabejaan ka maneh ieu teh hiji ngajalankeun lila. Manéhna dijieun babaturan pen jeung Jepang nalika manéhna masih di smp. Maranéhanana disilihtukeurkeun aksara jeung urang salaku babaturan masih don t nyaho sakabeh carita. Ahirna, dina thirties-na, sakabéh ngadadak, manéhna ka urang manéhna aktipitas ka Jepang. Sarta maranéhanana geus putri a ayeuna. Naon metot nyaeta sobat doesn ‘t nyarita Jepang jeung nya pamajikan Jepang doesn’ t nyarita Cina, maranéhanana ngobrol unggal séjén di inggris. Jeung kulawargana geus teu beunghar tapi has tengah kelas hiji. Tapi, aya hiji hal ka dicatet nyaeta yén manéhna téh hiji javelin atlet, jangkung jeung ganteng kawas cahaya panonpoe.

Diajar basa kahiji

Sakali anjeun boga dasar turun, buka manggihan hiji Jepang forum (nyieun yakin ieu ngabogaan. nepi domain) jeung post nepi ka urang eureun nelepon anjeun teu boga pendidikan. (Don t curang ku nétélakeun eta nu nuju teu a native speaker)

About