Ooh Lava hiji vlog ngeunaan ngora, kaluar ngomong kawas eta Yorkshire lass hirup di China. Hello. Happy Cina Valentine Poé, kakara hiji fun saeutik sederhana chit chat ngeunaan naon dating kawas di Shanghai jeung China pikeun expats jeung locals. Ulah katresna Cina kawas asing. Dina video ieu, I wawancara mah babaturan ngaranna Alison ti China. Urang ngabahas jejer ngeunaan naon dating budaya di Cina kawas. Wilujeng sumping deui. mangga teu mawa nanaon ceuk kuring dina ieu video pribadi. video ieu teu dimaksudkeun pikeun nyigeung saha. ngan ngabogaan fun ngobrol ngeunaan pangalaman mah I. Naon Cina Guys Mikir Katresna Cina Bobogohan Asing Ngalanggan ka Channel jadi bagian tina Woema Kulawarga. Nyumbang Ngarojong Channel dina. Naha urang Cina dahar sadaya ieu Amis Chewy Bola? Aya geus jadi alesan. Datang jeung manggihan kaluar. Aya Cina libur sapanjang taun. Sobat némbongkeun kuring artikel nyarios naha Cina guys jarang tanggal jeung nikah kulon katresna. Kuring meunang jadi ambek nu kuring kungsi babagi jeung anjeun guys. Asli. Di dieu urang ngobrol ngeunaan naon anjeun KUDU nyaho ngeunaan cross-budaya hubungan. NGALANGGAN, KAWAS jeung MAIRAN pikeun meunangkeun video paling entertaining dina naon. Lalajo ieu saméméh bobogohan di China. Follow me on Instagram: SHANGHAI VLOGGER Bobogohan, hayu urang ngobrol ngeunaan eta. Ieu hiji hal gedé di dieu di China tapi masih. Tapi kuring teu nyaho. Naon manéhna teu pikeun karya. Sagalana anjeun kudu nyaho ngeunaan dating hiji wanoja Cina dina menit. WARNING: Ieu generalisasi. Sababaraha pribadi tips bobogohan di China. Resep.

Ngalanggan Lalajo Mah Saméméhna Video. YouTube lalajo. Struggles jeung perks of bobogohan dina basa sunda nu teu bisa basa ibu anjeun. Mah pangalaman di Tengah Raya. Instagram: lexes Comment jeung anjeun. Dina video ieu kuring baris nyaritakeun ngeunaan lima hal anu kuring pigawé béda lamun kuring bobogohan Cina guys. BEST CHINA VPN. numbu. Nu guide definitif pikeun rapat kabogoh di China hmm. Jiwa app ngidinan anjeun cocog jeung random jalma pikeun téks atawa sora chat. Eta seemed fun, jadi kuring usaha eta kaluar. nyungsi asih dina china Bobogohan di china Hideung di Cina Hirup di luar negeri salaku urang asing cina mancanagara hal aya HIJI TELS ANJEUN NGEUNAAN. Nyoba post saminggu sakali. Post leuwih barang dina IG ngeunaan kahirupan mah di china, sakola di Harvard, tips Cina, jeung umum vlog barang lamun remen hum IG. Naon dating kawas salaku wanoja Hideung di Cina? Ieu mangrupa Bagian ti mah percobaan sosial. Mangga kawas, komentar, ngalanggan

About