Chatroulette popular anonim video chat loka, tapi sakapeung, anjeun bisa manggihan dibaturan ngalarang for lantaran teu katempo jeung tanpa warning.

Pikeun meunangkeun unbanned ti Chatroulette, kahiji indit ka Adobe Flash online setélan manager sareng mupus Chatroulette ti daptar situs web nu tos anjeun dilongok. Saterusna, deukeut kaluar jeung ngabalikan deui browser atawa reboot komputer anjeun samemeh anjeun asup deui ka Chatroulette.

Alternatipna, anjeun ngahurungkeun modem off sakeudeung

Upami anjeun gaduh dinamis alamat IP, ieu bisa jadi teu cukup pikeun ngarobah alamat IP anjeun, jadi anjeun bakal kasampak kawas si beda saterusna waktu asup ka Chatroulette.

Ngarasa kawas anjeun teu kudu geus ngalarang

Coba pleading kasus anjeun dina email ka maranehna

About