Lamun nu mana wae nu nanyakeun — ngaran anu sawaréh katempo dina FB search screenshot: kuring meunang warta pikeun gadung folks: Manéhna (Kristen) téh sabenerna hiji ANJEUNNA. Kasampak raket, nu écés buuk palsu jeung manéhna kudu nyukur deukeut. BTW, kuring dipariksa. Robert sacara propil geus boh dihapus atawa robah kebat jeung na profile pic dihapus, Kristen sacara masih aya, tapi propil pic ogé dihapus, (alhamdulillah.): wah éta mah, naha bakal u ngan mutuskeun pikeun maneh anu, pikeun lengkep muhrim, maksudna mah gering jadi bangsat, tapi ogé lucu pisan: teu nyata jalma nu nyebutkeun di sakuliah net. kecuali anak spelt Rieke abogenin atawa beda spieling. lamun anjeun manggihan real gadis jeung nu ngaran. anjeun bisa posting di dieu: BTW, kumaha ieu guy sacara hirup ruined. Manéhna ngora jeung geus sababaraha taun jeung berpotensi skor awewe di mangsa nu bakal datang.

Ogé sing saha bae nyimpen sadaya inpo maranéhanana dina farce buku téh fuckwit pikeun mimitian ku, ditambah make ngaran maranéhanana pikeun maranéhanana surélék nu dipaké pikeun ngirim ka random pals. manéhna pantes swift smack dina sirah pikeun ngabogaan no brains. jeung liking saggy tits. Fuckin hihi di beungeut manéhna metot di china girl kudu aya si di kamar nétélakeun manéhna naon ngomong lamun manéhna teu saeutik fuckin jawara. Jeung nu gagal guys comeback ‘éta ur huntu. a nigger ditinju kuring di raray. jadi alus: buru panto. u urang teu teuing gancang dina uptake, huh. Enya madu, éta abdi. Teu meta jadi reuwas.

Aku horny fucker

Éta kumaha anjeun datang kana dunya nyaho. Ayeuna anjeun bisa ogé nuduhkeun ka kuring tits. Manéhna teu boga witty hinaan pikeun anjeun mah, anggap. Tapi lamun anjeun geus katempo manéhna aya jeung aya ogé ieu. aya nu mana wae nu anak pangawasan aub? hihi: nu single hal greatest kuring geus kungsi katempo dina internet sacara kungsi. Jeung kuring geus aya di dieu deui ti paling. Kuring ngan hayang Ibu mah ieu masih hirup nempo nu aya bener teu sigana jadi euweuh kenca dina world wide web nu paporit nya putra moal Fap. Di dieu nu ka anjeun Mommy. Kudu geus dipaké nigger jeung buaya gantina. Éta ngan croc bakal meunangkeun AIDS jadi kuring teu yakin lamun éta mangrupakeun ide nu sae. Mah kawas dulur bade ‘Anjeun tiwas manuk’ Belet fucks, sakur anu dijieun nu ieu meureun ngan syuting maranéhanana oray keur fed. Anjeun teu terang yen oray dahar shit kawas nu katuhu. Guy kahiji bakal meuli nya hiji imah, indit dina vacations jeung ngirim nya kids ka kuliah. Kadua guy bakal méré nya. ogé. STDs, bangkrut, kiridit macet, kecanduan narkoba, evictions, repos, perhatian polisi, nu teu dihoyongkeun babies, beatings, jsb. naha ieu teh Francia pamikiran Perancis anu leuwih alus batan INGGRIS. eta mah dina sagala cara di sadaya kungsi leuwih alus batan INGGRIS. Sakur dijieun ieu an goblog bangsat. Anjeun teu bisa ngejah pangacara sacara jeung anjeun aya hiji jelema bodo lamun anjeun mikir yén cha-cha bisa popped pikeun pamaké video.

Salami eta teu CP nu

HIHI. Hate ngabejaan gadung numbness, tapi ieu kajadian sakabéh fucking waktu di alam. Naon sih teu mikir oray cicing dina, harepan jeung kahayang alus. Balik nangkeup fucking tangkal jeung ninggalkeun urang bangsat sorangan jeung anjeun hippie agenda. Meureun maranéhanana ngan ngalakukeun pangatur of cruelty sato dina kasus jigana ieu guy meunang eta lumayan loba katutupan. No attorneys diperlukeun. Quod Erath Demonstrandum. Padahal pikeun saterusna-na trik manéhna kudu coba hal éta jeung mongoose tur tingal kumaha loba tits anu meunang manéhna. U ulah nyadar yén urang teu cruelty sato sabab kuring geus bal a python kawas hiji di vid jeung kuring teu meunang dikirim ka jail pikeun dahar eta hirup manuk beurit: hijina hal anu Gering jeung Teu Lucu ngeunaan video nyaéta kanyataan yén maranéhanana dua katresna teu mawa off tops maranéhanana pikeun nyalametkeun goréng, polos sato. maranéhanana PETA bitches bakal boga. Ironis nu Israel nyaéta babaturan jeung AS jeung geus bieu nanaon ka teu jeung térorisme. Masih, Amerika nu bodo jeung bakal nuduh saha terorisme, disadiakeun anu maranehna nyebutkeun maranéhanana geus ti sababaraha nagara maranéhanana geus teu nu uninga ngeunaan. Saperti anu maranéhanana paranoia: Jadi. katresna dina hiji jam teu cukup pikeun anjeun. ieu orgy, sanajan orgies geus drawbacks maranéhanana. Teu yakin lamun kuring kawas orgies. Kuring kudu Philocrat. anjeun geus kuring di cock kacida

About