Hans Epp a timer destructive manusa anu hirup sugema hirup. Manéhna nyoba pikeun manggihan harti salaku hiji ngajual buah, tapi serangan jantung impedes na kamampuh pikeun digawe, nu robah warna ka warna dissatisfaction-na kana asa. Mdet Kusters nyiapkeun dinner ahir hiji sahingga bisa hirup kalawan biasa soré di nya sahingga bisa hirup kalawan biasa dapur di Frankfurt, Jerman. Ibu Kusters hayang nambah canned sausages ka stew, nya. Tempo full kasimpulan ngora jerman Barat-kelas kerja man ngéléhkeun lotre jeung initiates hiji hubungan jeung manusa di luhur nya ngadeg sosial. Dina abad ke, tujuh belas taun heubeul Effie Brest nikah ka kolot Baron von Di nagara jeung ngalir kana imah, yén manéhna percaya ngabogaan jurig, dina hiji leutik papisah Baltik kota. Nempo kasimpulan full Walter, a jerman anarkis pujangga, pondok duit sanggeus penerbit refuses pikeun méré manéhna hiji maju. Manéhna nyoba sagala rupa cara raising duit, kaasup shooting salah sahiji na mistresses jeung. Tempo full kasimpulan di pos-perang Jerman Barat, menawan Von Bohm téh diangkat hiji kota anyar Wangunan Komisaris. Moral nya dites lamun manéhna unknowingly ragrag asih a brothel worker, Lola, mayar nyonya a ngaruksak developer sipat. Margot, anu hirup di hiji nyaman susun-kelas tengah, takwa yén manéhna téh kalah pikiran nya sanggeus sanggeus geus anak kadua nya. Salakina Kurt, anu riweuh nalungtik pikeun ujian, teu. Nempo kasimpulan full Jerman dina awal s. Ngalawan backdrop tina Nazi’ naek, Hermann, rusia émigré jeung coklat magnate, mana lalaunan mad. Eta dimimitian jeung seating dirina dina korsi. Nempo kasimpulan full dina film set aya dua hal anu leungit, film bahan jeung diréktur. Jadi, aktor jeung artis kitu ogé awak nyoba nyieun anu pangalusna kaluar tina kaayaan.

Nempo kasimpulan full jegud pasangan, jeung putri Angela, ngora rumaja anu walks jeung crutches, ngabejaan silih maranehna off pikeun weekend dina bisnis (manéhna ka Oslo, manéhna ka Milan). Sabenerna, boh nu pasamoan pencinta maranéhanana, jeung boh indit ka kulawarga county imah, Truants castle. Heran nu séjén, aya canggih tawa maranéhanana mutuskeun pikeun terus salaku rencanana. Dinner, kumaha oge, is interrupted ku datangna Angela jeung nya bisu rencang, ngaranna oge Truants. The poé saterusna, anak initiates game ‘Cina roulette,’ nu hiji tim nyoba nebak nu di antarana lain tim pamikiran ku nanyakeun patarosan. Game ngabogaan an tepi of cruelty jeung hasil anu ngabeledug. Ditulis Cina Roulette ngeunaan nikah. Hiji luhur-kelas pasangan dibeulah nepi keur sabtu minggu, masing-masing geus ka ngampar ka nu séjén ngeunaan tujuan maranéhanana, tapi boh mungkas nepi di tujuan nu sarua jeung pencinta di ngerek, schloss di padesaan. Ieu geus saksama machinated ku maranéhanana ngora ditumpurkeun putri anu geus dipikawanoh tina urusan kolotna pikeun sababaraha taun. Adegan mana Herr Kristus jeung lover leumpang dina Madame Kristus jeung lover cukup alus, aya mimiti shock, mangka maranehna ngatur dissociate ti kalungguhan maranéhanana jeung boga alus chuckle ngeunaan eta babarengan.

Ku kituna, dimimitian the weekend

Putri nu datang jeung insists dina hiji game Cina Roulette, ieu an metot game saeutik. Anjeun meunangkeun dua tim ti opat urang; tim kahiji nyokot hiji jalma ti nu séjén dina hiji rusiah conclave. Tim kadua mangka geus nebak saha jalmi dina tim maranéhanana anu geus dipilih ku nanyakeun salapan patarosan, bentuk, lamun ieu jalma ieu majalah, majalah nu bakal maranehna jadi. Atoh, game meunang geulis kejem upami anjeun hoyong ulin eta jalan nu, nu bakal jadi nu paling pas metoda palaksanaan pikeun jalma nu di tanya contona. Anjeun bisa manggihan titillation di buruan ku praising batur tanpa eta nyaho saha wae nu ngarujuk ka atawa poék kabagjaan dina deeply ngahina maranehna. Putri geus disusun eta sadaya grind nu sawawa turun. Mah anggap lamun aya hiji talatah tina film anak s yén lamun anjeun breed adders t anjeun kudu heran lamun maranéhanana tumuwuh nepi jeung dahar anjeun. Pasangan geus jelas teu disadiakeun pikeun putri maranéhanana (lian ti materially nyebut — manéhna ngabogaan naon bae manéhna hayang, chocolates boneka, dresses geulis c). Game nyaéta hiji latihan di cruelty, sababaraha jawaban keur cukup alus. Tapi, aya loba kerawanan, dulur anu wondering lamun jalma anu keur digambarkeun salaku apple jeung worm jero eta di antarana, saterusna jalma ngawalon patarosan ieu mindeng blatantly prejudiced jeung teu ngarti jalma nu diomongkeun ngeunaan. Aya sababaraha geulis hal aneh bade on, butler tipe Jibril nyerat unsound doggerel jeung berbunyi eta kalawan tarik ka pasangan (saméméhna ngan hiji pasangan dina hiji waktu). Aya rujukan ka hiji karakter urang pernah nempo, aneh complicities, unexplained hubungan. Hiji hal anjeun bisa nyebutkeun sanajan nyaeta film ieu ditémbak brilliantly, aya sababaraha éndah sirkular nembak (mérek dagang ti Scorsese jeung Fassbinder teratur collaborator Michael Balaua sacara) di mana kaméra orbit karakter, kavling nembak jelema nembongkeun off kaca atawa neukteuk dina dua ku doorways, sababaraha exquisite framing. Sugan nu paling exquisite film mah ve katempo dina watesan visual.

Skor teuing anu pohara luhur haliber

Kuring nyokot eta salaku geulis mistis film, hiji pamandangan nu gede ngarupakeun putri diuk dina bed nya ngobrol ka Jibril, kamera geus di level floor kakara balik baris boneka nu manéhna geus disusun salaku jenis panongton pikeun adoring nya. Anjeun ngarasa kawas salah sahiji boneka bener, anak s cukup aneh. Pasti, Fassbinder nyaeta cekelanana tangga ngalawan tangtu borjuis modeu dieu. Karakter nu diisolasi ku parasaan maranéhanana diri patut, maranéhanana deceptions, maranéhanana korban status, jeung maranéhanana seukeut ibu, aya nu teu bogoh ka mana waé. Dina unggal hubungan dina film mah ngarasa lamun éta hiji possessing séjén, lamun trinket. Anak s nastiness sadaya kira-kira, ampir hiji latihan di misanthropy, lain reviewer disebut salaku hiji latihan di tipu daya salaku survival taktik. Kuring anyar judulna a review of tambang, manual dina cara hirup, ieu oge bener nyaeta manual dina kumaha teu hirup. Anak s salaku disparaging ka korban salaku ka victimizers. Salah sahiji Fassbinder s séjén film ieu disebut Iblis s Brew jeung kuring bener mikir ieu hiji geus bisa ogé. Manggihan showtimes, lalajo gandeng, ngotektak poto, lagu Awaskeuneun anjeun jeung laju film paporit anjeun jeung nempokeun TV dina telepon anjeun atawa tablet

About