Chongqing di China mah sakadar sejen dayeuh badag nu meureun geus teu ngadéngé saméméh atawa komo ngumbara ka tapi ieu téh pasti hiji tempat nu sae pikeun hook nepi ka panas Asian awewe sakumaha anu kasebut dipikawanoh minangka jalan kurang ngumbara salaku jutaan asing teu lulus ngaliwatan dieu kawas tempat séjén di Bangkok, Pattaya jeung komo Sumedang. Artikel ieu bakal ngagabung boh free sex jeung pasamoan katresna di Chongqing jeung ogé mayar pikeun sex salaku aya teu angka nu gede prostitusi hooker pamandangan di dieu. Tangtu, nyaho kumaha pikeun nyarita Cina bakal mantuan anjeun immensely tapi anjeun bisa meunangkeun ku jeung leungeun sinyal sarta loba locals nu cukup friendly, jadi anjeun bisa meunangkeun ku tanpa nyaho mana wae nu sakabehna. Meureun anjeun bisa balik dina YouTube jeung diajar sababaraha kecap dasar, anjeun bakal kungsi jadi béntés sabab anak s teuas saperti basa diajar pikeun kalolobaan Westerners jeung paling katresna teu nyarita basa inggris oge di sadaya. Anjeun pasti bakal hayang ngundeur WeChat app dina telepon sélulér anjeun saméméh anjog sabab anak s utama texting app atawa potensi app hookup, ampir kabéh urang Cina bakal make WeChat komunikasi tinimbang nelepon atawa Skype atawa nanaon sejenna. Alright, kumaha anjeun tiasa manggihan psk di Chongqing pikeun sex saméméh urang meunangkeun kira-kira pikeun picking nepi single bébas katresna. Aya teu loba mayar pikeun ulin sex tempat di Chongqing sorangan tapi maranehna ngalakukeun aya di sakuliah kota. Leuwih publicized di internet atawa meunangkeun oge dipikawanoh sacara umum bisa meunangkeun raided jeung cicing turun ku polisi jadi aya anu teu bade jadi loba popular informasi kaluar aya kanggo anjeun pikeun manggihan. Aya loba parlors urut saunas jeung kira-kira di mana anjeun bisa meunangkeun hiji érotis buligir urut jeung leungeun pakasaban, jigana komo blowjob, jeung jalma nu nu tempat pangalusna pikeun néangan. Kadang lamun nona diaku anjeun, sex bakal jadi dina kartu teuing. Kasampak keur parlors urut érotis jeung beureum atawa pink lampu kaluar lawang hareup.

Aya nyatu Asian KTV s di Chongqing di mana anjeun bisa boga sex, tapi ieu bisa jadi pohara mahal jeung teu alus pikeun timers kahiji anu bisa nyarita basa lokal.

Anjeun bakal scammed ampir unggal waktu

Anjeun oge bisa coba papanggih hookers online dina WeChat atawa nu sejenna dating aktip. Aya hiji pilihan pikeun manggihan jeung ngobrol jeung jalma di pisan deukeut kira-kira jeung anjeun bisa mere eta hiji try, eta mindeng hade pikeun minuhan single anyar ladies. Atawa ngan ngalakukeun naon hade hasilna dina sagala kota jeung nu luncat dina taksi jeung nanya ka mawa anjeun ka hiji tempat pikeun sex, maranéhanana baris sok nyaho ti mana balik sarta mawa anjeun langsung ka panto hareup. Coba pikeun manggihan an expat atawa supir taxi jeung nanya ti mana manggihan katresna, awewe atawa lalaki, atawa urut di Chongqing. Teu diomongkeun Cina bakal nyieun pasamoan katresna single di Chongqing pisan harder ti tempat séjén. Tapi sabab teu loba wisatawan ngarambat ngaliwatan ieu kota gede, anjeun boga an ekstrim aheng faktor nu taya locals boga. Lamun anjeun rék kaluar ka hiji bar atawa klub atawa komo mall balanja eta bakal teu jadi ilahar for mun urang aktip neuteup ka anjeun lamun anjeun leumpang katukang. Anjeun tiasa nyoba jeung ngobrol jeung maranehna, kuring manggihan nanyakeun keur nyupiran atawa komo nanyakeun sugan aya nu apal di mana ieu jalan atawa lokasi komo lamun nyaho ti mana ieu téh, nu meunang foot anjeun dina panto. Rék papanggih katresna dina poé bakal nu awon, anjeun bisa sirah ka mal kawas Metropolitan Plaza, Jiabao Mall Balanja, atawa Wanda Plaza tapi mileage anjeun bisa rupa-rupa salaku ka kasuksésan anjeun ongkos dieu. Nu nightlife nyaeta hiji deal gede leuwih gampang sabab sahenteuna aya alkohol aub jeung paling katresna nu kaluar pikeun waktu nu sae jeung leungit maranéhanana inhibitions. Ayeuna nu ladies bakal kurang saraf, anjeun komo bisa coba jeung tari sareng maranehna, sanajan kitu kawas loba, menari téh rada kagok iwal mun nyaho kumaha atuh eta. Sababaraha nightlife alus pilihan nu Citi Taman, Kecapi Irlandia pub, Jero taneuh Arcade dina Jinbei, No, Soho, ogé aya loba bar turun ku riverside wewengkon di Nan ‘a kec. Nalika urang diajar basa deungeun, hal ieu lolobana dipigawé ngaliwatan paperwork. Maranéhanana maca nulis tapi teu mindeng ngalaksanakeun diomongkeun. Jadi nu hartina memang maranehna sabenerna bisa nyaho naon loba kecap mean tapi teu di sadaya nyaman nyoba sabenerna nyebutkeun eta. Lamun anjeun leumpang nepi ka ngalamun jiga nu di mall, manéhna bade meunangkeun flustered jeung niup anjeun off. Tapi lamun anjeun ngirim hiji talatah dina China Cinta ka hiji gadis anu weruh sababaraha basa anjeun keur bade geus loba nu leuwih alus ditémbak. Manéhna signing up ka situs sabab manéhna hayang papanggih guys anyar, jeung mudahan aya nu anyar guy anjeun. Salah sahiji hal nice nyaeta yen ieu Chongqing katresna bakal nyaho yén lamun maranehna balik kaluar jeung anjeun dulur bakal neuteup di eta. Nu hartina memang maranehna bisa jadi kabuka ka ngabogaan tanggal munggaran di susun anjeun atawa hotel, ngarah teu gaduh pikeun nanganan sadaya nuhun. Lamun éta tujuan anjeun, mangka pastikeun buku kamar off Airbnb. Eta sora a loba kurang creepy ngajak gadis ka imah anjeun tinimbang ka kamar hotel. Aya loba prostitusi pilihan di dieu, ngan teu publicized leuwih. Lamun anjeun kantor ka parlors urut saunas jeung anjeun pasti bakal manggihan sababaraha. Plus, hookers anu aktif dina WeChat lamun aya di lokasi anjeun ayeuna anjeun bakal pasti manggihan eta. Tapi jalan hade papanggih katresna di Chongqing nyaéta loka dating online kawas China Sunda. Ieu téh nu paling populér di nagara jeung kudu boga nu paling aya katresna single

About