Di dieu nu kasar bebeneran (jeung lamun anjeun geus kungsi geus dina hubungan serius anu geus lumangsung sahenteuna sataun, anjeun meureun diajar cara teuas): anjeun bisa ngalakonan SADAYA nu anjeun hoyong dina hubungan committed.

Mun anjeun geus geus dina hubungan serius jeung anjeun meunang jauh jeung nginum beurat, stalking séjén single ladies Cina dina média sosial, mangka anjeun boh bobogohan inflatable sex boneka atawa anjeun teu bener jujur. Lamun bener-bener hayang nyieun hal digawe jeung katresna Cina — ku kituna anjeun teu kudu luncat ti hiji Cina wanoja ngora ka nu sejen unggal dua bulan — anjeun bisa hayang méré up di handap ieu kabiasaan hirup: Ieu bagian hardest pikeun guys anu hirup ku»naros saméméh hoes»prinsip, nu, ku cara, kudu kaluar tina kosa anjeun for jeung alus.

Kawas, bener kaluar

Mun anjeun geus mekar ka titik di mana anjeun pamustunganana meunangkeun kana hubungan serius, mangka anjeun sigana mah kudu poho ngeunaan hangovers unggal weekend jeung ngabogaan hiji loba teuing nembak sanggeus karya. Naha anjeun keur bobogohan nu geulis awewe Cina atawa anca rusia katresna, lamun anjeun keur teu meunang wasted jalan teuing mindeng (sababaraha kali per taun alright, tapi unggal weekend — no-no.), teu heran lamun anjeun meunang nu kasusun loba di. Poho ngeunaan sagala eta film heubeul anjeun diawaskeun lamun éta kid a mana salaki meunang imah ti karya, meunang mabok jeung, leuwih sering ti teu, ketukan pamajikanana. Manéhna bisa jadi asih anjeun cara anu, tapi aya sok hiji limit ka sabaraha gross anjeun bisa meunangkeun tanpa lalaki nu kasusun loba di. Ngalungkeun anjeun baju jero kotor sadaya kira-kira imah, teu showering pikeun poé, maké baju nu sarua pikeun bulan, niupan irung anjeun Anjeun meunang ide. Lamun jalma nu anjeun has pangperangan-man, téstostéron luhur kabiasaan, anjeun kudu gelombang eta pamit dina hubungan serius.

Hiji ieu téh sarua jeung nu Aya

item dina daptar urang tapi bade kaluar keur sakabeh peuting teu salawasna ngalibetkeun ton booze. Upami anjeun keur dina hubungan serius, awewe Cina moal nunda nepi ka anjeun nongkrong di nightclub atawa bar jeung buddies anjeun. Komo lamun hiji pihak jajaka, anjeun bisa jadi hoyong ngabahas eta jeung kabogoh anjeun kahiji pikeun nyegah gelut saterusna dina. Oke, ngadenge urang kaluar: lamun anjeun nyaho ngeunaan Cina dating hiji hal atawa dua, anjeun meureun sadar yen geulis awewe Cina bisa jadi pohara iri. Jadi, lamun anjeun boga watek stalking katresna séjén dina média sosial — talatah eta, liking maranéhanana poto, atawa parah, flirting sareng maranehna — anjeun keur nangtung dina waktu-bom katuhu aya. Nunda kuring-bisa-meunang-mana mojang-I-hayang paripolah balik anjeun, anjeun teu bisa ngan stalk atawa flirt jeung mana wae Cina wanoja ngora nu anjeun hoyong tanpa kabogoh anjeun meunang ambek pisan. Ieu teu loba masalah dasawarsa ka tukang — lamun hartina urang terang ngeunaan Cina dating online. Dina taun, kumaha oge, ieu geus jadi salah sahiji isu nu paling umum nu oftentimes ngakibatkeun breakups. Upami anjeun keur dina hubungan serius, teu sorangan (jeung kabogoh anjeun) ni mat jeung nyieun propil dating online anjeun ‘aktif’. Teu nyebut kanyataan yén anjeun kudu méré nepi anjeun watek pungsi ngotéktak internét nu ngaliwatan single ladies Cina unggal waktu anjeun meunangkeun bosen. Victoria Ngora téh hiji wanoja Cina anu blog ngeunaan keur bobogohan awewe Cina jeung cara nungkulan intercultural béda dina hiji Cina-Kulon hubungan. Sawaktos anjeun keur bobogohan nu gadis Cina jeung boh anjeun anu cukup aktip dina média sosial, ieu téh smarter ka kajaba anjeun hayang seksi rusia babes ka punch anjeun dina nyanghareupan atawa ngan saukur eureun mayar perhatian ka talatah anjeun pikeun maranéhanana anu keur néangan Latin katresna pikeun dates, urang geus di dieu nyarankeun lata daya date.

Lata daya tanggal Resensi mantuan anjeun leuwih alus nyaho ieu loka jeung jasa nawarkeun

About