«Kuring kungsi manggihan girlfriends dina maranéhanana dating online aktip.»TUH Pan ngaku, anu hiji taun heubeul programmer tina Xiao Gas dina Shijiazhuang. Saperti dating online aktip HI geus disebutkeun, di antarana Tanta, Momo, jsb, aya loba disambut ku Cina wayang kulit, jeung gancang advancing telepon sélulér téhnik jeung sambungan Internet. Tapi, aktip ieu, nu asalna dirancang pikeun jalma single pikeun manggihan maranéhanana sampurna mitra, geus saeutik demi saeutik jadi medium pikeun jalma anu keur néangan sex sederhana. Ieu teu ilahar nunjukkeun yen tekenan keur ngarah bagja hirup jeung biaya pikeun nikah nu ngalikeun, nu mamang wayang kulit, utamana di golongan kota, pikeun manggihan girlfriends jeung neangan rada santai hubungan dina dating online aktip. Gantina manggihan»cinta sajati»on Tanta, HI confessed yén manéhna maké eta lamun manéhna karasaeun sorangan jeung boring.»Éta seru jeung kuring teu boga ka salempang ngeunaan mangsa nu bakal datang.»HI karya méré manéhna weekends off jeung manéhna hirup jeung kolotna. Jeung, RMB per bulan, HI téh climbing hésé pikeun karirna sorangan. Pikeun manéhna, keur dina hubungan serius, kawas judi, hartina overloading output jeung»saha weruh»mulang.»Ayeuna biaya nikah téh skyrocketing, jeung nya eta pisan hésé pikeun kuring nyorong dihareupeun jeung karir mah jeung kasampak sanggeus kabogoh a di waktu nu sami. Kuring rada kukituna make Tanta jeung manggihan sorangan hiji poé pasangan.»Pikeun wayang kulit kawas BARAYA, eta memang tangguh masalah pikeun maranehna jadi dina hubungan serius. Jeung nu teu dipikanyaho bakal datang, nu nikah suksés dumasar kana cocog kaayaan ékonomi tina dua sisi tapi teu bener cinta antara pasangan pasangan. Ku alatan éta, urang bakal gampang jadi rawan make dating online aplikasi, nu gancang jeung basajan, pikeun manggihan samentara pikagumbiraeun jeung kanyamanan. Oge, bisa bener merenah pikeun manggihan pasangan, Tanta nembongkeun nu’ gambar, umur, jobs, komo karesep. Pamaké bisa ngirim»kawas»pikeun jalma-jalma nu maranéhanana kawas, atawa maranehna mikir cocog pikeun jadi dina hubungan hiji.»Sanggeus sataun saprak Tanta diadegkeun, jumlah pamaké anak nepi juta,»ceuk Yu Wang, nu joint CEO Tanta.

Loba Cina ngora warga anu bade ngaliwatan waktu teuas meunang nikah. Nurutkeun statistik diterbitkeun ku Shinai Website, awewe sacara ékonomi sarat pikeun lalaki ogé climbing leuwih awewe mertimbangkeun, RMB téh kaitung pangdeukeutna ti tungtung pikeun lalaki gaji, jeung.

single awewe merlukeun nu lalaki gaji kudu ngahontal, RMB

Aya naon deui, kanyataan yen sarat ka meunang kawin sahenteuna ngawengku hiji apartemen sareng mobil, hayu sorangan formidable biaya keur tunggal kawinan, bakal nyieun loba single gentlemen shun ti komo keur dina hubungan serius. Di Cina, aya ampir juta single lalaki awewe, nurutkeun laporan Cina Departemen Urusan Sipil. Jadi loba tunggal wayang kulit nu sieun manggihan pasangan lila-hirup jeung ku alatan éta, umur rata-rata meunang kawin téh kira-kira. Jeung néangan sanggeus kabogoh-kabogoh biasana nyokot taun’ lila, nu imposes tekenan gede dina karir maranéhanana starters.»Kuring kakara peupeus nepi jeung kabogoh mah alatan kanyataanana kejem jeung kuring kakara lumpat ka Tanta pikeun manggihan sababaraha sayah hubungan.»Salaku HI recalled, nu disebut cinta sajati téh gampang tearing turun di hareup kanyataanana. Ku kituna, aya teu heran nu juta masarakat nu make dating online app pikeun manggihan hiji-peuting stand jeung nolak pikeun dimimitian hubungan hiji. Salian ti ieu, gancang-ngembang nagara ieu ogé alesan naha fenomena ieu baris lumangsung. Jeung atikan leuwih luhur jeung leuwih luhur standar hirup, nu ngungudag hirup jalma ogé geus robah. Nu ngungudag tina bahan geus ditimbang leuwih ti pengejaran sunda, utamana pikeun jalma anu hirup di kota gede. Shinai Website ngungkabkeun yén Shenzhen, Beijing, Shanghai, Wuhan, jeung Guangzhou luhur kota mana awewe sarat pikeun lalaki anu pangluhurna.»Katresna di Beijing leuwih kabuka-dipikiran arah jenis ieu hubungan jeung leuwih lempeng-maju.»HI ditambahkeun. Tumuwuhna gancang ogé hartina biaya luhur hirup, luhur syarat jeung harder prosés pikeun urang pikeun manggihan cocog hiji.»Lamun kaula di Beijing, kuring teu boga waktu salempang ngeunaan nikah kaula pikahariwangeun ngeunaan blending kana Beijing.»Jeung leuwih tekenan dimuat dina bék maranéhanana, paménta pikeun bersantai jeung kanyamanan drive eta make Tanta. Alus salaku eta, Tanta ogé bahaya pikeun pamaké utamana pikeun katresna. Masih aya loba curang meta jeung identities palsu dina aplikasi, nu teuing alesan naha BARAYA kungsi manggih serius kabogoh dina Tanta.»Kuring sakali papanggih gadis nu gambar ieu jadi beda-beda ti dirina.»HI ngaku.

Alam Internet mangrupa asalna virtual jeung nu teu dipikanyaho

Ku alatan éta, perlu pikeun wayang kulit nepi ka nanya pikeun wincikan deui ngeunaan strangers jeung diajar kumaha carana ngajaga diri lamun pasamoan mitra dina ieu dating online aktip. Pikeun sakur up, nu gloomy bentang bobogohan jeung nikah di China bisa ngagampangkeun ku ieu dating online aktip. Gantina keur devoted ka batur pikeun sababaraha taun dina hawa, urang condong ka bunuh maranéhanana hiji peuting pikeun jalma nu béda. Tapi, aya no kasuksésan nikah tanpa usaha jeung kontribusi, ku kituna teu leungit dina samentara ieu hiburan bari ignoring hirup anjeun panjang pausahaan

About