Sababaraha bulan ka hareup urang megatkeun pikeun papanggih di Kanada. Sanggeus bari urang rapat frékuénsi ngaronjat jeung nyokot tempat di seluruh dunya. Ahirna, bulan engké urang mutuskeun pikeun pindah ka hareup jeung meunang kawin. Ayeuna urang nganggap diri urang sorangan salaku coolest pasangan dina dipikawanoh. Hatur nuhun Dating Online Cina pikeun nyieun kuring luckiest wanoja di dunya. Ieu mah ka dieu néangan batur pikeun ngobrol diajar ngeunaan budaya beda, tapi hal anu alus datang lamun saeutikna nyangka eta. Urang murag asih jeung silih sanggeus urang dikaitkeun bari.

Aya sok gede kimia antara urang jeung urang pisan katarik silih. Kuring spent mah Lebaran Taun Anyar Cina di INGGRIS jeung urang geus a time éndah babarengan. Ayeuna, urang bisa dipake dina nu visa jeung rencana pikeun nikah ayeuna. Hatur nuhun kanggo sadayana, Dating Online Cina kuring ngagabung Dating Online Cina kira-kira sataun ka tukang, jeung samar anggapan kuring bisa manggihan mah pasangan sampurna. Sanggeus sababaraha dimimitian palsu, kuring manggihan sorangan galecok ka denok nona ngora ti Hangzhou. Sanggeus bulan e-milis deui jeung mudik, urang pamustunganana papanggih, jeung dina januari kuring kawin nya kuring ayeuna dibeulah mah waktu antara Cina jeung AS sedengkeun manéhna learns cukup inggris pikeun meunangkeun hiji visa datang hirup jeung kuring permanén. Kuring ve usaha sababaraha internasional loka dating di waktu mah jeung Dating Online Cina nu paling jujur jeung lugas loka kuring kapanggih. Écés, kuring meunang untung jeung timed sagalana katuhu euy, tapi kuring teu t jadi happier.

Hatur nuhun

Minangka salah sahiji anjog ka loka dating online ka tanggal jeung éndah awewe Cina, urang geus disambungkeun rébuan single Cina jeung patandingan ti sakuliah dunya. Upami anjeun keur néangan serius Cina dating jeung hubungan, anjeun bisa manggihan eta dina Dating Online Cina, di mana urang mawa babarengan rébuan lalaki single jeung awewe Cina sacara internasional

About