Wilujeng sumping ka Ibu Wai s saran kolom. Dunya Kulon awewe bobogohan Lalaki cina bisa fraught jeung bingung, salah harti jeung kasusah. Tapi Ibu Wai geus meunang anjeun katutupan. Upami anjeun gaduh pertanyaan atawa kudu sababaraha lempeng-up gadis obrolan, Ibu Wai di dieu pikeun anjeun jeung biasa nasihat kolom. Mangga kirimkeun patalékan ka email protected. Hey Luckless, kuring ve geus aya, kuring ngarasa gadung. Hiji peuting kuring spent jam menari di arah umum, mangka menari kira-kira, a super-panas bodo. Kuring terus nyoba flash mah seuri, nyekel panon-na meureun nyokot break, jeung mimiti nepi paguneman.

Sedengkeun manéhna pasti sadar mah ayana jeung menari deukeut kuring jeung awakna, manéhna teuing isin komo nyieun kontak panon. Keur hiji awéwé asing nyoba tanggal di China bisa jadi frustrating prospek. Sakabéh»mitos»asing awewe menyakiti urang dina ka pamandangan nu dating. Maranéhanana mitos.»Asing awewe ngan tanggal beunghar guys.»Asing awewe nu teuas nyugemakeun.»Asing awewe ngan jiga lalaki asing.»A awéwé asing bakal kungsi tanggal kuring, hiji umum guy Cina.»Kuring geus ngadéngé kabéh ieu, di antara nu sejen, countless kali saméméh. Sakali, basa kuring ka siswa mah kuring dating hiji guy anu digawé di luar sakola urang, tapi kuring teu bakal nyebutkeun saha, maranéhanana joked maranéhanana bade pikeun nyokot gambar mah jeung indit kira-kira ti toko ka toko jeung gambar mah nanya boss,»ieu kabogoh anjeun.Sabab anjeun keur urang asing. Anjeun kukituna kungsi date umum gelut,»maranéhanana ngawaler kawas kuring ieu jelema bodo pikeun teu nyaho nu. (Guyonan dina eta, manéhna hiji lowly juru tata rambut.) Jadi, salian budaya jeung basa masalah, urang geus nepi a persépsi masalah. Maranéhanana anu tangguh pikeun lulus halangan tapi kungsi sieun, Aunty Wai di dieu pikeun mantuan anjeun. Aya hiji hal, jeung hiji hal sorangan anu bisa mantuan mawa anjeun kaulinan dating ka tingkat saterusna. Ieu téh bener nu paling gampang jeung paling langsung cara pikeun ngalakukeun hal eta, jeung nu paling umum jalur ka kasuksésan mah. Aktip méré guys kabebasan ka pendekatan anjeun jeung anonymity pikeun ngajaga sombong maranéhanana. Anjeun ogé mimiti komunikasi ngaliwatan ngetik, jadi gumantung kana basa Cina kaahlian jeung inggris maranéhanana kaahlian, maranehna, atawa anjeun bisa make telepon anjeun s kamus komunikasi leuwih gampang. Jeung salaku Westerner dina salah sahiji Cina aktip, anjeun bakal meunang loba perhatian. Nu di sorangan nyaéta real ego dorongan. Antenatal Cina Tinder (vérsi basa inggris sadia). Ieu hiji gesek aplikasi, ka kénca pikeun no, katuhu pikeun enya sarta basajan (jeung deet) salaku bisa. Anjeun bisa nempo leutik propil, kaasup sababaraha gambar (lamun maranehna ditambahkeun eta), jarak maranéhanana dina hubungan anjeun (dina kilométer, teu sabenerna alamat atawa nanaon) jeung nu pamungkas waktu maranéhanana dina aplikasi. Lamun anjeun boh»resep»ka nu séjén, voila. Anjeun bisa mimiti galecok.

Ngan forewarned

Sedengkeun katresna condong PS gambar maranéhanana kasampak leuwih alus, guys condong make kolot gambar sorangan. Pastikeun pikeun ménta eta kahiji lamun maranéhanana gambar maranehna (enya, ngagunakeun palsu gambar umum teuing) terus nanya lamun maranehna nu anyar pics. Dipercanten kuring dina ieu salah, kids. Sacara umum, lamun papanggih hiji guy pikeun kahiji kalina, manéhna bakal geus saeutik kurang buuk jeung sababaraha leuwih wrinkles jeung pon ti na propil gambar. Momo leuwih ti hiji»palasik»app dating di titik ieu jeung ieu salah sahiji nu mimiti leuwih utama. Momo masih badag, jeung salah sahiji ti saeutik app Cina pausahaan didaptarkeun dina NYSE, sanajan keur sababaraha alesan maranehna phased kaluar maranéhanana vérsi basa inggris ti aplikasi taun ka tukang, jadi anjeun leuwih dipikawanoh dasar Cina pikeun make hiji ieu. Eta sacara leuwih tradisional, aya swiping enya atawa no, tapi masih standar gambar jeung propil hal. Momo geus nambahan fitur bari jeung eta téh rék jadi leuwih ti hiji app média sosial ti saukur aplikasi dating. Maranéhanana boga grup anjeun bisa ngamiluankeun pikeun papanggih urang jeung kuring anyar kadéngé nu maturan hirup ngalirkeun data (sanajan kuring geus teu dipake fitur nu). Aya jutaan dina aplikasi ieu, jadi anjeun teu kudu ngajalankeun kaluar pilihan. (Sanajan kuring mikir kiwari, leuwih jalma dip ganda, ngagunakeun duanana Momo jeung Tanta rutin.) WeChat Enya, komo tercinta anjeun WeChat bisa mantuan anjeun meunangkeun diteundeun. Ngan make nu»jalma deukeutna»fungsi (utamana alus lamun anjeun keur iinditan tempat). Tapi jadi ati-ati jeung hiji ieu. Sedengkeun Tanta bakal mintonkeun anjeun jalma di hiji wewengkon wide (hiji guy bakal km jauh, nu salajengna bakal km sacara, nu katilu bakal km sacara jsb.), WeChat dimimitian pangdeukeutna ka anjeun jeung di mana lalaunan kaluar. Jadi, lamun anjeun aya hiji college guru, sarta hirup dina kampus, ieu teu metoda pangalusna pikeun anjeun. Loba siswa bakal nempo anjeun, komo kamungkinan anjeun sorangan. Maranéhanana ngan tilu, tapi tilu tina»pakarang gedé», jadi make ieu informasi oge. Salaku awewe Kulon, anjeun bade boga jadi saeutik leuwih maju, sacara umum, ti anjeun ngalakukeunana jeung guys balik deui ka imah. Kuring teu apal, éta ilaharna guy anu ngajadikeun move kahiji, tapi di China, anjeun bakal kudu bit a macul di pembuatan anjeun karsa jelas. Komo lamun anu leuwih deui-top flirting anjeun bisa leungit saeutik diri kapercayaan sabab anjeun ngarasa kawas éta teu keur reciprocated. Kalolobaan waktu guy sacara serius boga pamanggih. Maranéhanana mikir anjeun, husus kukupu, bakal kungsi ngan kawas a»normal»guy kawas eta, ngarah teu nyokot nepi mana wae petunjuk anjeun geus mere eta. Nu dunya dating di Cina teu hiji tempat nu hadé pikeun subtlety.

Maké anjeun kawani

Ngan nu jadi masalah jeung e. g. Tanta potensi halangan basa, nu naon geus jadi masalah pikeun babaturan mah komo lamun éta OK pikeun ngobrol, lamun sabenerna pasamoan di jalma geus saeutik kikuk saprak maranehna henteu deui bisa komunikasi kacida alusna Mah nasehat pikeun minuhan locals bakal meunangkeun aub dina non-expat kalangan, indit ka kajadian jeung kagiatan anu teu targeting expats husus. Cara nu anjeun bisa nepungan batur jeung kapentingan nu sarua salaku diri, dina Tanta anjeun bisa jadi geus ngaliwatan cukup loba ha-ha. Cina mah babaturan ngajak kuring ka sustainable dahareun kajadian, pinuh ku locals kabetot dina cara nu sarua hirup ieu mah. Anu mana kuring bumped ka kindest néangan manusa kungsi, meunang na WeChat, jeung ayeuna urang ve geus bobogohan pikeun leuwih sataun. WeChat geus krusial ka hubungan urang sanajan ieu hijina cara pikeun urang pikeun ngobrol, Cina mah kacida sedot di waktu

About