Anjeun geus leuwih alus off bade ka sababaraha mall pedestrian jeung saukur leumpang kira-kira mesem jeung ngarasakeun diri. Nyieun kontak panon jeung ningali anu nyepeng eta jeung imut deui, indit nepi nyebutkeun di halo jeung gawé magic anjeun. Di restoran, jeung leuwih gedé live kadaharan buffets anu ku jauh anu pangalusna, ngan kira-kira stroll mariksa kaluar dahareun aneh jeung merenah mungkas nepi gigireun sababaraha gadis imut di hareup tank oray atawa sakuliah Xiao ixia jeung seuri di nya jeung ngomong dina halo, wo Jiao X. kuring kungsi nempo ieu pisan gadis imut nongkrong di lobi ieu klub nagara hotel mana atuh ieu tinggal, jadi lamun kuring nempo nya ninggalkeun nya boss s sisi indit ka mandi, kuring orchestrated eta, jadi kuring bisa nabrak kana dirina leuwih kaluar tina tetempoan ku restroom panto. Ieu hiji ngajalankeun lulucon di kantor heubeul mah jeung sababaraha urang anu sabenerna nyokot bets dina sabaraha nomer telepon abdi datang dina unggal isuk jeung ti keur kaluar jeung sababaraha guys peuting tadi.

Maranéhanana anu ngagunakeun kuring, konon kitu mah penerjemah panungtun pikeun meunangkeun katresna wed papanggih kaluar leumpang kira-kira pikeun méré eta maranéhanana nomer pamikiran nomer anu sabenerna keur kuring.

Ieu geulis gila kumaha oge kuring teu padahal, komo ngan fungsi salaku bait

Kuring sorangan kungsi ngalaman nu mana wae nu kasulitan meunang nu leuwih sabenerna mah hayang méré kuring nomer maranéhanana dina sorangan sanajan. Padahal, lamun mah dimimitian ngawangkong jeung sababaraha gadis kuring papanggih tempat, manéhna bakal mindeng nyokot mah mobile katuhu kaluar ti mah leungeun jeung téks sorangan jeung eta jadi wed boh boga jumlah masing-masing. Anjeun kudu rupa, kuring tanggal bar tenders, hotel meja hareup katresna, tengah manajemén ti pausahaan mah teu bisnis jeung, kuliah coeds, awewe anu kakara réngsé nepi di restoran nu sarua.

naon atuh nyaho, Guangzhou nyaéta hiji tempat nu pinuh ku jalma, grandiloquently

Utamana lamun anjeun nyokot subway salila jam gawena, anjeun bisa minuhan sagala rupa katresna Cina. Kami teu yakin naon maksud anjeun nepungan gadis Cina, lamun anjeun kudu sababaraha bantuan meureun anjeun bisa diajak ngobrol ka kuring sabab kami a gadis Cina hirup di Guangzhou. Anjeun bisa minuhan sagala rupa Cina katresna bari leumpang sapanjang jalan atawa anjeun teu kudu ngalakukeun nanaon pikeun manggihan Cina, baris aya ogé bodo katresna Cina datang ka manggihan anjeun aktip.

Nanyakeun anjeun pikeun nyokot poto atawa dating pikeun hiji hiji-peuting stand

Bisa hiji Indian jeung single-entry Cina daratan Visa nuliskeun China di Guangzhou, mangka nuliskeun Hong Kong jeung pamungkas ninggalkeun China di Guangzhou. Bisa hiji Indian jeung single-entry Cina daratan Visa nuliskeun China di Guangzhou, mangka nuliskeun Hong Kong jeung pamungkas ninggalkeun China di Guangzhou

About