Beijing bisa jadi tempat pangalusna pikeun papanggih jeung tanggal katresna Cina (jeung Shenzhen jeung Chengdu ogé vying pikeun judul).

Sabab Beijing mangrupa salah sahiji pangbadagna kota di Cina, anjeun meunang sababaraha hottest katresna Cina datang ka dieu ti sakuliah nagara néangan kasempetan. Loba di antarana anu cukup panas ka jadi model jeung artis. Sarta lolobana ti maranéhanana anu leuwih kabuka pikeun rapat jeung bobogohan asing ti di kota séjén. Tapi kawas Shanghai, anjeun moal papanggih salaku loba emas-diggers. Katresna anu datang ka Beijing mindeng turun ka bumi, fun, quirky jeung telepon kaluar. Tempat pangalusna pikeun minuhan katresna salila poé, turun tangan, Soliton désa. Leumpang kira-kira Soliton dina cerah weekend dina Méi, kuring mindeng ngarasa kawas nak di permen hiji toko. Teu ngan aya ton pisan menarik katresna, tapi Soliton ogé gede tanggal lokasi. Di luar dina tingkat taneuh nu rea toko keur balanja atawa ka jandela balanja. Ieu mall terus di basement, di mana aya ogé hiji teater film jeung angka nu gede toko jeung kavling tina trinkets kawas topi jeung boneka sato nu fun pikeun muterkeunana kira-kira jeung. Lanté katilu kampung anu dipak jeung restoran, bar jeung cafe tur upami anjeun salah meunangkeun bosen maranéhanana anjeun sok bisa indit sakuliah Gomti Kalér Jalan ka Soliton Soho, nu ampir salaku alus salaku désa. Lain poé gede lokasi antarana kawentar hutong alleyway, sanajan ieu bisa meunangkeun rame dina cerah weekends. Ti aya nu bisa ngumbara ngaliwatan hutongs leuwih ka Houhai, hiji situ éndah jeung bar jeung restoran sabudeureun eta. Salila usum saurang ogé bisa balik skating és dina houhai, nu ngajadikeun gede usum tiis tanggal. Dina usum paporit mah tanggal lokasi Chaoyang Park, taman panggedéna di kota, atawa Ritan Park, jeung anak kawentar Batu Parahu cafe. Ahirna, lamun anjeun aya nepi kana Kaler ahir kota deukeut Wudaokou, Tsinghua atawa Beida kampus nyieun tempat gede pikeun luar kaping, sedengkeun Sasak kafé nawarkeun cozy nook di mana anjeun bisa ngarasakeun kulon gaya brunch, sandwiches jeung kopi. Lamun peuting ragrag, sababaraha katresna paling narik di China nyieun jalan pikeun Gongti, atawa Stadion Gagah, nu dikurilingan ku klub jeung bar. Digabungkeun jeung Sanlitun bar street, nu ngan hiji -menit leumpang jauh, dua widang ieu nyieun nepi mayoritas kota nightlife.

Tempat paporit di Gongti antarana Campur jeung Vices

Ieu mangrupa tempat pikeun anjeun bakal manggihan lolobana model jeung artis, babarengan jeung kavling tina generasi kadua beunghar. Pikeun upscale tempat di mana anjeun aya kamungkinan papanggih katresna panas (teu cukup salaku panas salaku Campuran sanajan) anu nyarita basa inggris, mariksa kaluar Xiyu Bar di Park Hyatt, atawa Silalatu di Tempat. Pikeun nighttime kaping, sapi jalu nu jelas tina pisan klub jeung bar di Gongti jeung Sanlitun, jeung sirah deui leuwih ka hutong wewengkon atawa Houhai, di mana aya puluhan gede bar. Deui, lamun anjeun aya leuwih di sisi kulon, Wudaokou geus kavling tina klub jeung bar di mana aya hiji konsentrasi luhur college murid jeung asing. Propaganda jeung anak kembar adina bandung Sensasi ieu aya meureun nu paling well-dipikawanoh jeung tempat pangalusna pikeun nyokot katresna, sanajan kualitas bakal sacara umum teu jadi saluhur Gongti jeung Sanlitun. Beijing sabenerna hiji kota gede lamun datang ka pasamoan awewe, euweuh urusan lamun anjeun geus hiji mahluk peuting atawa leuwih resep jadi di bed jeung cangkir tea héjo salaku lampu kota mimiti surem dina. Hal gede ngeunaan kota nu aya loba gems disumputkeun anjeun bisa méakkeun taun ngalanglang kabeh.

Ayeuna urang a waktu gede pikeun meunangkeun dimimitian

About