Hey, kuring m Billy. Saprak kuring ve geus di Chengdu kuring ve geus teu tuah pasamoan menarik katresna. Sadaya katresna lokal anu museurkeun laogai sigana jadi leuwih undesired ku locals. Mangga mantuan kuring kaluar jeung ngabejaan ka kuring mana pikeun minuhan pikaresepeun locals. Best katresna Cina kawas lalaki Cina. Lamun anjeun teu bisa nyarita mandarin, euweuh urusan mana anjeun buka di Cina paling yén anjeun bisa meunangkeun anu biasana leuwih murah. Hehe. Dina loba kasus ieu bener tapi kuring ve ogé ditempo ton dope katresna Cina anu don t kawas lalaki Cina di sadaya. Aya loba variasi. Mandang, anjeun geus bener ngeunaan diomongkeun Cina nu ngan bisa mantuan. Sanajan lolobana katresna hayang nyarita basa inggris di dieu, tétéla teu bisa. Bobogohan awewe anu don t nyarita basa inggris mangrupakeun hiji cara gede pikeun diajar Cina sanajan. Oge, paling katresna Cina bisa nyarita basa inggris, meureun teu béntés tapi bisa, hampura lamun anjeun meunang kuring nu salah, kuring dimaksud pangalusna katresna Cina don t komo care, maranéhanana kawas asing dudes teuing. Tapi maranehna moal nyarita hal eta dina tujuan ka hook nepi hiji, anjeun nyaho hal ieu di Cina, aya jalma reueus. D Serius anjeun papanggih a lot of China katresna anu don t like us di sadaya. Hihi. anjeun bisa ngabejaan ka kuring naha? Katresna cina anu don t kawas urang. Anu urang, nu urang asing. Kuring boga waktu hésé nétélakeun ti anjeun basa inggris. Nu anyar batur sakamar mah geus nohonan loba awewe anyar dina internet anu saterusna mintonkeun nepi di imah mah jeung kuring meunang diwanohkeun. Kuring nanya ka manéhna kamari naon manéhna nyebutkeun eta pikeun meunangkeun gadis anyar di imah urang sadaya waktu jeung ieu téh naon manéhna ngomong: kuring kakara mimiti kaluar diomongkeun inggris. Maranéhanana bisa nyebutkeun sababaraha frasa barang jeung mangka dibalikkeun ka Cina, di nu nujul kuring ngalakukeun hal nu sarua tapi ku sabab ejected kaluar tina basa inggris saméméh kuring teu, kuring boga leungeun luhur. Lumayan lucu saprak batur sakamar mah teu nyarita loba basa inggris. Eta mana anu ka mintonkeun kakawasaan diomongkeun inggris di Chengdu sanajan. Yakin, urang Cina katresna kawas urang asing, nu apal naha. sabab boga kartu héjo jeung nyarita basa inggris, lamun maranehna don t nyarita basa inggris, urang bisa pretend maranehna boga duit jeung pisan beunghar nyaho urang asing anu ti tempat kuring ngadéngé eta nu disebut surga, maranéhanana kabéh pisan menawan, euweuh urusan maranehna lemak atawa kolot atawa pecundang atawa nanaon. Datang dina, nyaho ieu paradise for urang asing manusa. Lamun anjeun minuhan hiji gadis anu don t care ngeunaan éta tilu hal, kuring ka anjeun manéhna ieu freak, atawa manéhna téh bodo, atawa manéhna téh ngan hiji manusa. Kuring malah kadéngé lamun gadis Cina anu boga hiji-time sex jeung urang asing, manéhna bakal boga umur panjang, kuring bener percaya. anak s sora kawas geus suci peach ti kulon ibu s garden. Kartu héjo kudu dijieun ku emas, nu naha jadi alus. tapi naha eta disebut kartu héjo. I don t know. oh, kuring meunang eta. Ieu kawas lampu héjo pikeun pameuntasan, hartina jalan bisa indit ka sawarga, oh, kuring hayang urang asing jadi loba. Datang dina man lalajo naon ceuk anjeun sorangan, anjeun ngabandungan di nétélakeun. Kami henteu urang asing, urang nangtung pikeun Cina dudes. Lamun hiji gadis anu don t care ngeunaan éta tilu hal, kuring ka anjeun manéhna ieu freak, atawa manéhna téh bodo, atawa manéhna téh ngan hiji manusa. Kuring sagemblengna satuju yen ieu tulisan téh lulucon a. Kahiji sakabeh, bisa saha ngartikeun menarik di dieu mangga. Pribadi diomongkeun, alus-néangan manuk anu bakal saré kira-kira (doesn t perkara jeung Cina atawa asing) téh teu menarik di sadaya. Kanyataanna, loba Cina mah gadis mates fancy imut jeung nice guys, euweuh urusan manéhna nyaéta bodas, Asia atawa hideung jeung maranehna bakal nganggap hina saha anu ngubaran eta kawas ho. Jadi, saha anu nyangka manéhna nangtung kasempetan gede pikeun shag gadis Cina ngan alatan non-Cina paspor, BUKA BANGSAT SORANGAN. Jadi, kuring tatarucingan proposisi anu timer dijawab. Anjeun kungsi bisa manggihan saha menarik lamun anjeun bisa narik eta gampang. Kami Cina, jeung kuring manggihan sababaraha tulisan di dieu pisan karasa. Aya ppl jeung low harga diri, mandang ras maranéhanana. Kuring coba jadi teu jadi serius saprak kuring datang ka ieu website, kuring geus kasulitan maker pikeun lila. Geus tarung jeung dulur kuring ngarasa hanjelu jeung anger ogé menyakiti ti dieu di awal teuing, ayeuna geus rupa, kuring masih bakal ngomong hal kuring rek ngomong, jeung sok ngabejaan bebeneran. Di China urang boga loba uih Cina ieu bener. Kuring teu ngarti naha sababaraha asing geus kitu rarasaan bad ngeunaan us. Tapi urang euy jadi diri urang, ngalakukeun naon kudu urang pigawé, jadi jenis anyar Cina, meureun saterusna taun bakal leuwih alus, lamun kids ngora tumuwuh nepi. Éta téh hadé atawa goréng. urang lahir di ieu nagara nu boga sajarah panjang jeung uih pamaréntah, urang pareng ku urang mana urang datang ti teu ku naon urang ngalakonan, meunang ngalepatkeun ku hiji hal we didn t ngalakukeun hal eta enya, eta menyakiti. urang kungsi ngalakukeun nu jenis uih hal, tapi urang geus meunang ieu disdain. Naon anu bisa kuring ngomong. Kuring ngan nyaho jadi sorangan, saha bae anu méré kuring adil disdain kuring bakal tarung deui. Nyaritakeun kaleresan. Ngajaga kuring ngagerentes. Kuring ngarasa hanjelu jeung anger ogé menyakiti ti dieu di awal teuing, ayeuna geus rupa, kuring masih bakal ngomong hal kuring rek ngomong, jeung sok ngabejaan bebeneran. Kuring bener don t hayang reply sabab ieu téh meunang pathetic. Tapi, ngan jadi jelas, kuring keur teu menyakiti atawa kesel jeung sama sekali. Salaku well-nyakola jeung cukup well-off taun heubeul warga global (ieu téh kumaha kuring nempo sorangan) jeung kuring kungsi ngarasa wrongly judged salaku mah nilai sorangan sarua pikeun ppl di sakuliah dunya. Link, ngeposkeun sababaraha jokey talatah dieu teu bade meunangkeun anjeun jauh. Global-trot, maca buku, ngaronjatkeun inggris anjeun tur meunangkeun a kahirupan. Jeung kudu ati-ati jeung kecap urang sabab kami bit a bingung ku saha wae nu ngalambangkeun. Balik deui ka topik: mah mandarin teu sampurna, lamun ieu, kuring bisa nempo naon keur anjeun nyebutkeun Charlie ngeunaan pasamoan menarik awewe anu don t care if a man Cina atawa asing. Nu persis jenis-awéwé mah hayang papanggih. Hanjakalna, mah mandarin masih dina tingkat pisan dasar (kuring bisa string babarengan sababaraha kaku kalimat ngeunaan heureut jejer.) Shaya, posting mah teu lulucon a. Kuring keur teu ngobrol ngeunaan awewe gampang, I ngaraos ngawangkong ngeunaan awewe menarik. I don t nyaho mana anjeun ditarik gampang ti. Kuring keur ngobrol tina pangalaman pribadi kuring sorangan. Kuring hayang papanggih sabalikna pasti awewe ngan kabetot dina kartu héjo duit (ogé, yén d pikeun nyieun thread sejen, nu TEU topik utama di dieu.) Upami anjeun hoyong pikeun ngabahas naha awéwé di dieu ngan kawas laogai duit status kartu héjo, mangga nyieun topik anyar. Ngan pikeun catetan, link ieu murni keur mawa hinaan di kahiji nya sababaraha tulisan, alatan keur jaded ku négatif, asing persepsi urang Cina. Manéhna clarifies ieu dina dirina saterusna balesan. Bréh, dina raraga quote hal, klik quote tombol, salinan némpelkeun téks, klik quote tombol DEUI. Ieu téh ridiculous generalisasi. Anu pangalusna katresna Cina? Naha teu maranéhanana ngan kawas lalaki Cina? Naon Cina.

etnis. rasa diri identitas.) Dina raraga pikeun mantuan anjeun kaluar, Billy, naha don t anjeun méré urang hiji pamanggih naon anu menarik ka anjeun. Anjeun nyebut nu leuwih nu teu pikaresepeun ka locals. Naon teu mean éta. Teu nu otomatis nyieun eta unattractive ka anjeun? Naon jenis awéwé anjeun neangan? Di résiko miceun gas dina seuneu, kuring bisa nyobaan pikeun jadi kontroversial jeung nawarkeun sababaraha saran praktis. Sanajan kuring don t mertimbangkeun sorangan hiji ahli. Kuring mikir batur di dieu leuwih apal. Sanajan suggesting tempat bisa jadi salaku kontroversial salaku topik. I don t nyaho naon anjeun geus nyaho sabaraha lila anjeun ve geus di dieu. Anjeun meureun geus nyaho Jellyfish (panganyarna news teu withstanding) jeung ngaran perancis bar saterusna panto. Boh sok sigana jadi riweuh jeung urang meunang babarengan rupa. Aya hiji nightclub, boh disebut enol atawa nu ngan hiji gedé ad ti luar. dina ring kahiji jalan teu jauh teuing ti puguh pug. Dulur jigana geus ngadéngé carita ngeunaan tempat nu, lamun anak alus atawa henteu nya meureun turun rasa pribadi. Sacara umum, kuring mikir gaya lokal nightclubs teu jadi alus tempat pikeun papanggih urang ngadenge maranehna sering aya di jawa barat. pikeun sagala rupa alesan, kuring teu bisa diganggu speculating dina. awas katresna anu datang ka anjeun jeung ajak anjeun pikeun nginum, maranéhanana mindeng dipaké pikeun klub. Oge, nu mana wae nu kasuksésan anjeun mikaresep resiko incurring murka nu guys lokal di tempat, anu saperti teu mirip boga mabok di moderation. Kuring satuju yen tempat pikeun papanggih urang meureun internet, leuwih ti di jawa barat. lamun anjeun deui nu bade kaluar nanaon, meureun nu sigana saeutik mundur. Sanajan anjeun bisa nyobaan naon jigana téh populér jeung kids tiis poe ieu, sosial-lokasi dumasar aktip telepon. coba waxing atawa qq. anjeun bisa kasampak pikeun jalma di kira-kira jeung meureun ngembarkeun kasadiaan anjeun teuing. Kuring teu bisa nebak eta sacara leuwih ditarima icebreaker di tempat umum. sanajan kuring teu meunang nebak naha atawa komo nyarankeun kuring ngaraos katuhu. anjeun lumayan loba nu kudu QQ, waxing, web cicing di dieu. Ngan don t go dumasar off propil gambar

About