Dimana kuring balik jeung manggihan katresna Cina? Hal ieu mindeng asalna tina jadi disebut China rookies, atawa pendatang-expats di China. Sabenerna, jawaban anu cukup basajan. Eta téh sarua jeung di nagara anjeun, jeung ngan hiji béda. Naha anjeun datang ti USA, Eropa atawa Républik Démokratik Kongo, geus sarua jeung di nagara anjeun. Anjeun bisa manggihan eta di mana waé. Jalan, bar, balanja-mall, gaw anjeun atawa komo di imah anjeun, lamun anjeun geus hiji bikang Cina roomie tangtu. Béda. Anjeun aya di China, jeung tetep dina pikiran ieu nagara geus can pikeun muka nepi ka dunya, jadi keur urang asing di dieu miboga perks. Kahiji sakabeh, anjeun nu mahiwal. Ayeuna, anjeun nu aheng jeung misterius hiji datang ti nagara jauh, jauh. Jadi, kalolobaan waktu anjeun bakal jadi di sorotan nu, komo lamun anjeun aya ngan dina jalan anjeun meuli diri a sarapan. Anjeun bisa maca ieu artikel pikeun leuwih tips: Papanggih awewe Asian cara nu panggampangna. Urang mimitian ku hiji no-brainer -bar. Ngan saperti dina, ampir unggal nagara séjén aya rupa nu beda-beda bar. Lamun anjeun indit ka mahasiswa bar, aya nu lumayan alus chances anjeun bakal mungkas nepi kosong dibikeun. Mahasiswa bar nyaéta tempat pikeun bungkus. Everybody aya asalna jeung awak maranéhanana, jeung lamun anjeun teu bisa hiji bagian tina hirup mahasiswa di bagian kota, anjeun bisa ogé finish nu bir jeung ngaléngkah. Aman bet indit ka salah sahiji ekslusif bar di kota. Komo, Cina pangbadagna urban dumps boga bar nu nurun. Jadi, sanajan upami anjeun keur nyangkut pikeun mungsi dina sababaraha kota leutik, anjeun bakal bisa manggihan eta. Teras deui, lamun anjeun keur nyangkut di hiji désa Cina, anjeun teu kudu indit ka bar. Anjeun baris nempo naon we mean. Atoh, ekslusif bar nu mana leuwih dewasa, independent awewe Cina ngumpulkeun, jeung maranehna aya nu datang kahayang pikeun sarua alesan anjeun: pikeun manggihan sababaraha pausahaan. Ngan downside nyaéta yén ieu tempat anu lumayan mahal. Jadi, nyiapkeun diri pikeun Kulon harga, upami anjeun hoyong meuli inuman pikeun ladies. Yep. Ieu téh murah, jeung kemungkinan nu ampir limitless, tapi aya nu rea downsides ka eta. Kalolobaan katresna Cina, kawas Cina di umum, nu geulis isin lamun datang ka operasi dina public. Jadi, lamun hiji awewe ngadeukeutan anjeun di jalan, manéhna téh boh a pro atawa gadis anu lumaku pikeun deukeutna bar. Oge, teu kaanggo awewe di jalan, lamun anjeun teu acan ngondang. Nungguan nepi ka manéhna kasampak di anjeun, imut atawa giggles. Nu ieu waktu lamun waktu nu anjeun kudu kalibet. Klub di China anu hiji tempat nu sae pikeun meunangkeun hiji hiji-peuting stand. Oge, lamun anjeun bade fancy klub, saméméh anjeun kalibet jeung sababaraha gadis, nyokot katingal alus di saha baé jeung. Anjeun teu hayang mess jeung pajabat lokal’ atawa lokal»pangusaha»katresna. Cina guys bisa jadi teu kasampak loba, tapi nu geulis gancang jeung pinuh ku kejutan lamun datang ka gelut, jeung maranehna biasana geus mantuan. Lamun anjeun bade ka populér klub, ngan muka jeung aliran. Tapi di dieu nyaéta hal: di klub aya kasempetan leuwih anjeun bakal mungkas nepi jeung a asing gadis ti Cina hiji. Lamun anjeun aya ngan urang asing di pausahaan, anjeun bakal meunangkeun hiji lampu héjo ku loba katresna di kantor anjeun. Ngan nu jadi masalah nyaeta di Cina, lolobana workmates moal nyatujuan hubungan anjeun, jeung bos bakal teu kawas eta teuing, utamana lamun anjeun aya gawe pikeun kaayaan pausahaan. Jadi, naon. Nu taya bisnis maranéhanana, anjeun bisa nyebutkeun. Oge, anjeun bakal teu boga kasulitan, tapi manéhna bakal. Manéhna bisa meunangkeun frowned kana, lulus dina promotion nu manéhna geus nungguan, atawa sabab ngomong di dieu, jadi»dikritik»keur paripolah nya, urang bakal nyebutkeun disiplin. Tangtu, lamun dua meunang kawin, hal bakal meunang leuwih gampang. Tapi nepi ka anjeun lampahkeun, meunangkeun siap pikeun hiji kebat tina kantor-karya nu patali jeung masalah. Jadi, jadi diskrit ngeunaan eta. Sanggeus kabéh éta téh taya bisnis maranéhanana. Katuhu. Di handap ieu sejen no-brainer. Anjeun bisa enroll di salah sahiji kelas atawa néangan hiji pangajar. Lamun anjeun enroll di kelas mangka anjeun bakal jadi sanggeus guru, nu bikang. Downside téh aya leuwih mahasiswa asing ti guru. Tapi ngiring tutor méré anjeun hiji kasempetan pikeun audisi jeung eta leuwih murah batan paling kursus bahasa. Ayeuna di dieu mangrupakeun mahiwal hiji. China nyaéta tanpa ragu a, hiji nagara jeung beunghar jeung lila tradisi budaya jeung anjeun geus datang cara lila jadi di dieu pikeun alesan naon bae. Jadi, naha teu maehan dua manuk jeung hiji batu — diajar hiji hal jeung manggihan wanoja milik ngimpi anjeun. Pikeun conto, anjeun bisa nyokot hiji upacara tea kelas. Anjeun bakal ngan urang asing anu aya, jeung sakabéh siswa bakal ampir kabéh bikang. Jadi, anjeun bakal jadi di sorotan nu sadaya waktu. Upami anjeun keur hariwang ngeunaan halangan basa, don t. Eta ngan bakal nyieun anjeun leuwih menawan. Nu goofy, kagok asing jeung na irung gedé nyoba nyieun hiji kalimah basajan nyaéta ultra-imut dina unggal wanoja Cina sacara panon. Sanggeus kabéh, nyaeta kumaha maranéhanana tempo urang sacara umum. Upami anjeun teu getol dina ngalanglang budaya anyar ngaliwatan buku, anjeun bisa jadi hoyong sumebar anjeun sorangan budaya. Naha teu ngajarkeun basa sunda. Rupa ieu tina jobs sadaya di peuting, jeung lamun anjeun aya nu datang ti basa inggris diomongkeun nagara, utamana US jeung Britania raya, anjeun bakal meunangkeun pakasaban di waktu no jeung nice duit jajan jeung professor judul, nu sok hade jeung katresna Asian. Kuring gé mintonkeun anjeun kumaha carana make ieu magnét talatah pikeun ngahurungkeun hiji awewe jeung meunangkeun nya kaluar dina tanggal jeung ngan tilu naskah. Kumaha pikeun ngompa nya pinuh ku rasa panasaran, sakongkolan rasiah, jeung kahayang nepi ka manéhna sacara picking nepi telepon nya jeung thumbing dina talatah. (naha manéhna hayang atawa teu) Jeung salaku aneh sabab ieu sora, bakal mintonkeun anjeun kumaha carana make wangun»seksual lahirna»melak»érotis»pikiran anjeun dina pikiran nya jeung geus nya percanten anjeun Pamikiran ngeunaan anjeun, craving anjeun, komo fantasizing about anjeun desperately nungguan anjeun next message Paling importantly teks ieu gancang meunang meetups nu ngahurungkeun kana sex jeung hubungan dibaca di dieu: kuring geus ngan anyar stumbled sakuliah geulis husus loka nu kuring mikir loba anjeun guys bakal bener kabetot dina. Ieu hiji atraksi, seduction jeung dating guide — kuring teu apal, kuring nyaho, kuring mimitina ngira naon nu nuju meureun mikir: urang geus ngadéngé eta sadayana saméméh katuhu. Oge, teu persis. Hayu urang disebut Bodo Meunang Gadis jeung, unik, anu ditulis ku hiji AWEWE disebut Tiffany Taylor. Kuring mikir yén katuhu aya alesan éta saperti buku alus (jilid, ti beginners, panengah ka maju). Ieu awewe, teu kawas paling, sabenerna weruh sadaya trik kotor sacara katresna play dina guys jeung teu sieun ka ngabahekeun kacang ka urang lalaki. Manéhna mana ngaliwatan eta lengkah by step kumaha pikeun nyiapkeun diri, kumaha jeung di mana pikeun manggihan awéwé, cara anu pangalusna pikeun ngadeukeutan eta jeung meunangkeun ngobrol sakabeh salapan yard. Oh, kuring ampir poho nu paling bagian penting: Manéhna ngajelaskeun cara husus pikeun ‘deukeut’ kana ngalamun. Nu hartina boh meunangkeun jumlah nya, meunangkeun nya pikeun ménta jumlah ANJEUN, kumaha pikeun cium ngalamun jeung papanggih nepi nya poé saterusna jeung sakabeh loba leuwih. Kuring remen nyaritakeun deui ngeunaan siasat jeung téhnik anu aya di ieu pituduh tapi meureun kudu nyebut sababaraha wincikan séjén gantina. Pituduh anu aya ti Guy Meunang Gadis com jeung anu sacara instan nu bisa diundeur sakali anjeun saena aksés. Kuring pribadi teu bisa ngadagoan pikeun ngamimitian maca jeung ngagunakeun bahan jadi ieu bagja pikeun manggihan unggal volume guide sadia misah pikeun ngundeur. Sadaya dina sagala, nu kacida disarankeun maca pikeun sadaya guys nu, kawas kuring, anu fed nepi ka dating pamandangan jeung ngan hayang nyaho barang alus — kumaha pikeun narik jeung ngolo-ngolo katresna panas. Klik di dieu pikeun maca leuwih Sadaya dina sagala, nu kacida disarankeun maca pikeun sadaya guys nu, kawas kuring, anu fed nepi ka dating pamandangan jeung ngan hayang nyaho barang alus — kumaha pikeun narik jeung ngolo-ngolo katresna panas. Urang bakal cinta pikeun ngabagikeun sababaraha informasi jero jeung anjeun sakali dina bari. Ningali maju ka eta. Gede. Ngan eusian formulir di handap. Hatur nuhun percanten Mah Anyar Cina Pamajikan. Mangga parios email anjeun ayeuna jeung pastikeun langganan anjeun. Jadi sadar yen urang konfirmasi e-mail bisa geus disimpen dina kotak spam

About