Lamun anjeun aya dina hiji toksik hubungan anjeun teu nyadar sabaraha emosi nyiksa impacts anjeun. Teu bari anjeun keur dina eta sahenteuna. Lamun anjeun keur dina hiji toksik hubungan, sagalana ngeunaan eta nyaéta jenis addicting. Eta teh nyaho jeung teu nyaho naon nu bade lumangsung. Éta harepan nu bakal eta bakal ngarobah tapi aya ogé kanyamanan dina hal anu sarua. Aya hiji kanyamanan di batur nyaho anjeun jadi deeply. Jeung waktu nu diperlukeun nepi sakabeh kontak di anjeun bisa leumpang jauh. Komo lamun anjeun leumpang jauh, anjeun manggihan dibaturan balik deui jadi sababaraha kali sabab sono ka manéhna. Kantun gawena adrenaline luhur emosi sengit. Ti asih ka screaming pikeun nyieun up. Tapi mangka anjeun papanggih hiji guy alus. Jeung lamun nu kajadian éta lamun nyadar kumaha négatip ieu hubungan katukang geus kapangaruhan anjeun. Jeung kadang anjeun komo nyorong urang jauh sabab eta. Sanggeus toksik hubungan, anjeun teu bisa dipercaya saha.

Anjeun heran, kumaha anjeun bisa ditolerir hubungan saperti pikeun jadi panjang. Jeung anjeun ngasupkeun unggal hubungan expecting nu awon tina batur. Bari, anjeun teu percaya guys alus teu aya. Sabab pikeun jadi lila anjeun kokotéténgan for salah jeung qualities anjeun ditarima loba jelema anu teu pantes anjeun. Anjeun mikir dulur geus motif atawa teu mean naon anu maranehna nyebutkeun. Lamun anjeun geus bray batur dina ngampar jadi mindeng ngajadikeun anjeun paranoid jadi bangsat. Anjeun teu percaya urang bisa jadi teu jujur atawa maksudna naon maranéhanana nyebutkeun. Anjeun nyieun gila asumsi jeung ragu bener alus jalma ngan sabab hiji jalma. Hal saterusna anjeun nyaho anjeun geus dijelaskeun ka ieu guy kumaha anjeun meunang ka kacindekan ieu dina sirah anjeun jeung manéhna baffled. Teu sabab anjeun geus questioned manéhna tapi nu batur geus nyieun cara ieu anjeun jeung sagala manéhna hayang sugan aya ngabalikeun ieu. Batur nyampurkeun anjeun ieu ogé geus meunang jadi teuing alus jadi bener. Anjeun keur expecting nu séjén sapatu ka leupaskeun. Anjeun keur expecting manéhna leungit hiji poé. Anjeun keur expecting sababaraha kasar tungtung tanpa panutupanana. Tapi unggal poé manéhna ngan ngabuktikeun ka anjeun manéhna sarua baé anjeunna teh geus ti mimiti. Manéhna dibikeun ka maneh taya alesan tatanya manéhna, tapi teu manéhna anjeun teu ulah dipercanten eta sacara dulur di mangsa katukang. Batur di jaman baheula nu geus ngarah nu percaya anjeun teu pantas anu pangalusna. Jadi, lamun anjeun meunang, anjeun nolak eta. Anjeun sieun hal anu alus alatan anjeun teu hayang ka leungit. Anjeun teu hayang meunang menyakiti deui jadi anjeun coba mun jeung uing heula. Tapi naon anjeun bakal nyadar yén urang beda ngeunaan guy ieu téh basa anjeun ngajalankeun, manéhna bakal ngudag anjeun. Lamun anjeun nyorong manéhna, manéhna bakal nyengkram anjeun deukeut jeung teu ngantep anjeun ninggalkeun. Anjeun tetep nungguan tarung. Tapi nu dimaksud, sagalana bakal dikaitkeun kaluar jeung terangna. Jeung aya nu gelombang ieu kanyamanan afterward jeung anjeun nyadar jalma normal teu ninggalkeun kadua hal mana anu salah. Manéhna nu keur jalan ka heran naha anjeun ngahaturkeun jadi mindeng atawa naon anu anjeun nyebutkeun sorry for. Manéhna gé nempo nu nyeri panon anjeun ti batur dina jaman baheula nu dijieun anjeun nanya ka diri. Manéhna gé nempo nyeri di jantung anjeun nyoba jadi teuas pikeun sunda deui lamun anjeun geus ngan dipikawanoh patah hati. Jeung manéhna bade terus nengtremkeun ati anjeun sagalana oke. Lamun hiji guy alus mikanyaah ka batur, anu pegat anu ngan geus dipikawanoh toksik hubungan, naon manéhna teu ngajarkeun nya manéhna teu pantas nanaon manéhna meunang. Manéhna redefines ieu pikareueuseun standar manéhna ngabogaan, jeung manéhna pilih jadi iwal. Anjeun mikir maranehna leuwih alus off tanpa anjeun tapi kabeneran aya ngan sabab geus nyieun hirup anjeun leuwih alus eta mana boh cara. Jeung kuring nyaho anjeun geus scared ka sunda deui. Kuring nyaho anjeun geus sieun hayu saha nu deukeut. Tapi sensitipitas anjeun. Kagagas anjeun. Kakuatan anjeun jeung pamahaman jeung kurangna judgment dina dulur nu what ngajadikeun anjeun beautiful. Jeung lamun anjeun pamustunganana meunang nyaman jeung narima ieu hubungan anjeun bade ka sunda ieu jalma jeung sagalana anjeun geus dina anjeun. Tapi ulah coba teuas teuing. Teu mikir anjeun kudu. Dina mangsa katukang, anjeun anu diajarkeun anjeun pangalusna teu cukup alus. Jadi, anjeun geus nyoba teuas teuing. Anjeun geus bersaing. Anjeun kungsi ngabuktikeun sorangan. Aya nu keur jalan jadi hiji moment di mana anjeun ngabejaan ieu guy sagalana nu bakal kajadian. Hiji moment anjeun dipercanten manéhna, nu mungkinkeun manéhna nu deukeut. Jeung lamun anjeun ngabejaan manéhna ngeunaan jaman baheula jeung jelema anu geus menyakiti anjeun naon anjeun nimu aya teu nu manéhna nu keur jalan pikeun nyokot off. Éta ngan dibikeun manéhna alesan pikeun cicing. Kuring teu apal batur dina katukang anjeun diajarkeun anjeun ngeunaan asih tangguh. Maranéhanana diajarkeun anjeun kerentanan ieu lemah a. Anjeun geus kungsi jadi kuat pikeun jadi lila jeung anjeun geus kungsi endure loba hal nu teu pantes. Tapi sakabéh eta geus nyieun anjeun leuwih éndah ti anjeun nyaho. Jeung sagala eta bakal nyieun jalmi katuhu ngahargaan anjeun pikeun overcoming sadaya eta. Jeung jeung duka di panon anjeun komo anjeun bakal bersyukur pikeun toksik hubungan nu teu ngancurkeun anjeun tapi rada nyieun anjeun kuat jalma anjeun anu ayeuna. Anjeun dimimitian ka nyadar yén hubungan nu dipake keur ngartikeun standar anjeun bogoh ieu jadi jauh ti hal nyata. Anjeun diajar yen sunda isn t sakuduna menyakiti anjeun atawa jadi demeaning. Cinta isn t sakuduna pikeun megatkeun jantung anjeun ngan pikeun ngawangun anjeun deui nepi. Asih teu nanaon nu asalna dina bentuk jealousy. Naha anak s nyieun anjeun timburu atawa keur timburu anjeun. Tipe katuhu cinta teu ngulinkeun kaulinan jeung jantung anjeun atawa hayang nempo anjeun dina nyeri. Panutup jeung téma mah newest buku ieu dipangaruhan ku konsep kintsugi. Sadaya nu poék atawa retak dina us boga kapasitas pikeun dibenerkeun, jadi kaeusi jeung cahaya. Urang nu kungsi pegat.

Urang sok jadi

About