Kumaha meunang acquainted jeung hiji lalaki. Hiji pertanyaan anu geus teu leungit relevansina anak pikeun abad. Hayu s nyoba angka kaluar kumaha atuh ieu ayeuna, dina kondisi nu total pagawean jeung weakening of dasi sosial bermakna. Pikeun dimimitian ku, anjeun kudu mutuskeun keur diri naha anjeun bener hayang dibere nyaho manusa jeung naon anu daék ngalakonan ieu. Kuring boga babaturan anu geus salila sababaraha taun, korowai di dapur ngalamun soré, complains manéhna teu bisa manggihan kabogoh, sabab sagala tani aya embé. Dina waktu nu sarua, manéhna overlooks nu keur kenalan anjeun kudu, sahenteuna, pikeun nunda diri dina raraga sarta ninggalkeun imah. Sajaba ti éta, mutuskeun pikeun manggihan calon panganten lalaki atawa sahenteuna babaturan anjeun kudu jelas nyadar: a man ogé hiji jalma. Dear ladies, inget: sadaya lalaki nu beda jeung, sanajan embé ogé kapanggih eta, teu worthwhile eta sakaligus dina hiji sisir. Ieu téh perlu pikeun bener nangtukeun tempat di mana anjeun pupuh papanggih alus, mulya, santun manusa. I. e, saencan anjeun kasampak for jeung jawaban ka nu nanya kumaha pikeun meunangkeun acquainted jeung hiji lalaki, anjeun bakal kudu mutuskeun mana oge pikeun ngalakukeun hal eta. Inget, teu sadaya lalaki anu cocog pikeun peran salaki. Eta teu perlu pikeun meunangkeun acquainted jeung guys anu sabalikna ka sadaya awewe di umum (saperti oge lumangsung). Bachelors pikeun opat puluh, Zhen tiki, bapa-bapa anu teu boga permanén sumber panghasilan, don Juan nu kaasup langsung. Urang kudu ngalamun, santun, stabil kenalan. Dimana kuring bisa manggihan pasangan saperti a. Kumaha meunang acquainted jeung hiji lalaki anu meets jeung patokan ieu. Mimiti seuri. Catetan sabaraha awewe leumpang jalan boh frowning atawa lengkep withdrawing ti sorangan. Mimitian néangan kira-kira, seuri kawas lalaki, komo lamun anak s ngan sasama traveler dina beus. Ku jalan kitu, lain babaturan milik jeung salakina papanggih cara ieu: nanya ka mantuan nya nyokot kaluar tina beus beurat kantong. Maranéhanana geus babarengan pikeun sababaraha taun. Mimiti ngadatangan tempat di mana anjeun bisa nepungan tunggal, tapi santun gentlemen. Ieu bisa jadi friendly pihak atawa kawinan babaturan (hiji tempat idéal pikeun papanggih urang), lalampahan ka alam. Dina kajadian kitu, dijamin yén sadaya nu hadir maranéhanana bakal santun (batur biasana teu ngajak nu pausahaan), jeung atmosfir friendly bakal mempermudah kenalan. Ménta babaturan pikeun ngawanohkeun anjeun ngalamun urang.

Ngan terus di pikiran: teu nyangka yén hiji kenalan anyar bakal nikah anjeun katuhu jauh. Sadayana geus waktu anak, jeung hubungan friendly, ngarobah kana pacaran, tapi ngan mangka dina kawinan biasana neneng. Komo lamun anjeun ngan saukur cicing dina hubungan friendly, hirup bakal jadi caang, nu sababaraha jam spent sorangan bakal ngurangan. Kumaha meunang acquainted jeung lalaki di tempat umum. Aya hiji pamadegan yén éta téh alus atuh di cafe, klub, gyms. Tapi kolot urang pindah, nu merlukeun tindakan joint. Aya jalan sejen keur bobogohan, pohara modern ti titik mah of view. Upami anjeun, dear ladies, anu maca artikel ieu, eta ngandung harti yén anjeun nyaho firsthand naon anu bade di di klub jeung cafe jarang, paling mindeng jeung satengah anjeun. Jeung di gyms, atlit boh sexes, firstly, nu aktipitas unggal poé dina waktu nu beda, jeung, bréh, latihan maranéhanana teu merlukeun komunikasi, tapi, sabalikna, konsentrasi dina lampah maranéhanana. Ku alatan éta, mutuskeun kana hiji kenalan di pendopo, jadi dipandu ku jalma rupa olahraga Internet. Sababaraha urang nu mamang bobogohan a man on the Internet. Tapi, kuring yakin, nu chances of pasamoan a rogue dina nyata teu kurang. Kuring papanggih salaki kuring online. Leuwih ti éta, ieu teu komo hiji loka dating. Dina blog mah, kuring nu dipasang cukup contentious keur kuring informasi. Mangsa nu bakal datang salaki ieu di antara maranéhanana anu commented dina pamadegan mah. Komunikasi mimiti. Saeutik demi saeutik urang indit ngaliwatan sakabeh ranté: susuratan dina jaringan — ICQ — Skype — komunikasi telepon — a real pasamoan. Salila waktu komunikasi, urang diajar ngeunaan kapentingan masing-masing, alam nu karakter. Dina waktu dating online urang cicing dina sabalikna bagian Rusia, jeung ayeuna urang geus hirup babarengan salila opat taun ayeuna. Hadir panglawungan, maca jeung comment blog, ngumbara ngaliwatan jaringan sosial. Upami anjeun milih katuhu forum jeung cara komunikasi, anjeun bakal boga loba babaturan. Jeung saterusna. Anu weruh. Ngan teu bingung virtual flirting jeung kahayang nyata ka acquire babaturan. Aya anu kabuktian metoda online dating: situs web dating. Di dieu, teuing, boga ciri sorangan. Hanjakalna, kuring teu apal sababaraha situs, questionnaires pikeun nu maréntahkeun ku ulang panulis. Ku alatan éta, saméméh anjeun ninggalkeun informasi ngeunaan diri anjeun dina loka, mariksa kasopanan jeung reliabilitas. Maca talatah dina panglawungan, coba ngahubungan jalma anu dipaké jasa layanan ieu. Talatah bot ti komunikasi real gampang ngabedakeun. Kumaha meunang acquainted jeung hiji lalaki. Meta. Ulah diuk di imah, teu ngawadul ngeunaan katiisan, jadi aktip jeung riang

About