Ayeuna, urang aya di dieu pikeun obrolan ngeunaan kumaha ANJEUN bisa papanggih KATRESNA di CHINA. Mun anjeun geus gay dude, mangka sorry, artikel ieu sigana moal mantuan anjeun. Anjeun deui leuwih ti bébas nyuhunkeun mana papanggih dudes di China artikel jeung kuring gé nulis eta sanajan kuring teu bisa jangji bakal jadi pohara alus artikel Ieu bade jadi dibeulah nepi kana rupa-rupa bagian. Firstly: Pamahaman katresna Cina jeung budaya Cina jeung societal nilai Bagian. Bréh: Pamahaman katresna Cina jeung budaya Cina jeung societal nilai Bagian. Anu pamungkas: kalawan cara anu pangalusna pikeun papanggih jeung narik katresna Cina, ditambah kumaha juggle hubungan jeung maranéhna. Kuring remen nyebut hiji gancang hal saméméh urang mimitian, lamun anjeun gé indulge kuring. Di China, naon anu anjeun nempo jeung kumaha hal sabenerna ampir sok beda-beda. Dulur anu maké masker. Yakin, ieu téh bener ngeunaan dunya sacara umum, ngan leuwih di China ti nguap. Ieu baris nyieun leuwih rasa lamun anjeun ve geus ka China jeung geus ngalaman budaya. The life of a gadis Cina beda-beda greatly gumantung nya tingkat status jeung posisi di masarakat. Rata-rata ok pikeun néangan teu-jadi-beunghar katresna bakal terus pressured ka minuhan kolotna’ ekspektasi dina watesan diajar, karya, jeung saterusna nikah. Sadaya katresna bakal, kumaha oge, méakkeun loba waktu ningali tv, saré, jeung dahar. Masarakat cina geus t diprogram urang bakal kaluar akang, geus kavling tina hobi, atawa ngalakukeun naon bae anu isn ‘t produktif dina watesan atikan jeung duit, jadi don’ t ekspektasi Cina katresna jadi popping nepi jeung bit metot pikeun kahirupan maranéhanana. Sanggeus ngomong yén, kuring ngarasa kuring oge kudu buang kaluar nu katresna Cina ngalakukeun geus loba nu leuwih bade di ti rasa anjeun. Anak s a watek Cina ngan muka nepi ka babaturan babagi loba ngeunaan anjeun hirup jeung strangers isn t pisan normal. Katresna cina ngalakonan barang jeung biasana jalma metot, anak s ngan nu maranéhanana don t boga salaku loba kabebasan atawa waktu bébas pikeun sosialisasi atawa hobi tapi thankfully ieu lalaunan ngarobah. Kulon urang biasana nangtukeun pisan jeung pakasaban maranéhanana jeung hobi maranéhanana. Urang cina sigana pikeun ngaidentipikasi leuwih jeung status maranéhanana level jeung kumaha loba duit maranéhanana boga, nu ngabalukarkeun loba jelema pisan sarupa pisan. Contona, gadis nu mana wae anu ngabogaan loba kapentingan, anu merdika, jeung geus ngumbara loba anu niiskeun atawa metot, jeung ieu dilarapkeun sarua pikeun katresna Cina masalah nu paling katresna don t meunang kasempetan pikeun ngalakukeun ieu kajaba maranéhanana anu pisan beunghar. Hasilna nyaeta dulur geus cukup sarupa jeung pangalaman hirup maranehna sagala nyoba pikeun meunangkeun sarua socially condoned hasil: Sasmita Alus, meunang kana hiji universitas alus, pakasaban Alus, Alus BF jeung Nikah hasilna bisa pisan boring interaksi. Anjeun bakal boga repetitive paguneman jeung paling katresna sabab mayoritas katresna jeung dulur sejenna di Cina geus kadorong ngaliwatan ieu ABC jalma mesin. Anjeun ngeureunkeun nepi ka kalolobaan urang putting di hareup sarua. Di handap beungeut, sanajan, nyaéta jumlah santun of individuality jeung eta bisa coaxed mudik. Anyways, titik nyaeta anjeun kudu ngarti yén aya sababaraha hal kenop nu digawe jeung urang Cina budaya kacida alusna, ngan saukur sabab loba jalma anu sarupa pisan. Paling katresna bakal méakkeun waktu maranéhanana kuliah kerja sarta salila maranéhanana aya waktu bébas bakal: balanja, dahar, sing di KTV (Karaoke), bobo, nonton Dvd atawa panganyarna popular American acara TV, jeung nyokot narcissistic poto tina diri (teu komo kaméra husus dirancang husus pikeun ngalakonan timer nembak). Tangtu, sababaraha katresna megatkeun kapang. Aya iwal beunghar atawa dicokot care -katresna anu don t kudu digawé. Maranéhanana biasana indit antara lalaki maranéhanana paku dipigawé, balanja, lalaki buuk maranéhanana dipigawé, jeung dahar, jeung occasional tabel di hiji bar atawa nyanyi di KTV lémpar di. Teu sadaya balanja nyaéta nu sarua sanajan. Kuring remen pikeun ngabedakeun antara dua tipe: beunghar gadis balanja goréng gadis balanja. Gadis beunghar balanja di mana anjeun meuli hiji kebat barang jeung mangka meunang kopi atawa dahar hal jeung babaturan, jadi anjeun bisa némbongkeun off naon anjeun meuli. Sababaraha katresna komo masangkeun poto pikeun WeChat (olahtalatah app sosial) pikeun mintonkeun off. Goréng gadis balanja, sacara jelas, di mana anjeun ngalakukeun lolobana jandela balanja jeung boh meuli hal murah atawa euweuh di sadaya, jeung mangka anjeun papanggih nepi ka babaturan, dahar kadaharan, nyokot gambar tina dahareun, jeung masangkeun eta gambar di WeChat di lieu tina nu mahal purchases. Mikir beungeut salaku kasampak di kuring. Tingali kumaha alus kami. titik. Leuwih nu anjeun geus, leuwih anjeun bisa. Kumaha jalma sejen pareng anjeun, anjeun tingkat status, jeung sabaraha duit anjeun nyieun sagala penting pisan dina China. Salaku aturan, urang Cina geus pisan sarupa gol dina kahirupan, ogé: Ieu téh penting pisan salaku atikan ditempo salaku cara pikeun ngamankeun mangsa nu bakal datang alus. Jadi meunang hiji universitas alus pohara penting pikeun urang Cina sadaya tingkat. Lamun anjeun indit ka salah sahiji paguron luhur di Shanghai atawa Beijing (atawa malah leuwih alus lamun anak s salah sahiji paguron luhur di Amérika Inggris Australia) mangka anjeun ve meunang leuwih alus kasempetan badarat pakasaban alus jeung gaining leuwih beungeut pikeun diri jeung kolot anjeun. Mikir kaula teu exaggerating. Di Cina maranéhanana boga taman di mana kolot rahayat indit ka ngaiklan putra maranéhanana, putri, nieces ieu jeung nephews.

Di taman ieu, Urang moyok tanda di ieu taman anu mintonkeun hiji jalma s Hight, gaji, university, komo umur. Kuring pribadi ieu di hiji taman sababaraha taun deui ngalakonan Kung Fu lamun hiji guy kolot ditilik kuring ngobrol saméméh nétélakeun kuring nu incu awewe-na digawé di hiji bank, méré kuring nya wincik kontak, jeung tulisan milik turun méré nya. Kuring nebak anjeun bisa sok gumantung kana ngising coba mun jeung hook anjeun nepi. You don t komo kudu ninggalkeun imah. Pikeun nutup nepi, di handap ieu hiji video dijieun ku sababaraha katresna Cina. Dina eta, maranehna sing ngeunaan naon anu maranéhanana ngaharepkeun ti guys pikeun nikah. Video méré sababaraha jelas pisan gagasan naon budaya jeung societal nilai. Eta oge tusuk di hiji tadi video dijieun ku sababaraha guys complaining ngeunaan teu keur bisa manggihan hiji istri alatan teu saimbangna gender.

Duit daya

Anak s ogé buah jahat, utamana di Cina. Lamun anjeun teu boga duit di China, anjeun bisa ngalakukeun nanaon, jeung kuring mean NANAON. Duit ngajadikeun béda sacara masif dina hal anjeun nilai sosial, bener jelas indikator batur anu suksés atawa henteu. Bangsat pangalaman hirup, tumuwuhna pribadi. A loba Western urang nyebutkeun Cina katresna nu gold diggers jeung kuring sagemblengna satuju jeung ieu, kuring ve heard it a loba kali jeung anak s sok ti jalma anu geus pohara kawates jumlah pangalaman jeung don t bener ngarti sisi Cina tina koin. China geus rea jelema miskin (leuwih ti satengah tina populasi nu pagawe agrikultur) jeung lamun anjeun deui goréng éta téh fucking lebay anjeun keur nyangkut jeung shitty perawatan médis, anjeun kudu dahar low kualitas dahareun, jeung anjeun aya di rahmat non-goréng. Lamun datang ka duit, urang Cina prioritas luhur sagalana sejenna (Enya, kuring keur generalizing di dieu) sabab nyadiakeun kaamanan yén anjeun teu bisa meunangkeun nu mana wae nu cara séjén di China. Anak s prakték umum pikeun awewe Cina boga rusiah akun bank jeung bajing duit jauh kana eta ngan salaku cadangan dina kasus nikah gagal. Mikir ngeunaan eta cara ieu: Dina abad pertengahan times anjeun geus bangsawan jeung tani. China masih sarupa pisan jeung ieu. Lamun anjeun beunghar anjeun kawas bangsawan, tapi lamun anjeun deui goréng anjeun hirup tani s life. Yakin, aya hiji nu leuwih gede kelas tengah di China ti aya geus tangtu di jaman abad Pertengahan, tapi China lumayan loba dina tara jeung abad ka Éropa. Rata-rata néangan katresna don t biasana meunang loba perhatian. China pisan materialistis. Ieu téh alatan kurangna agama jeung kaamanan ngabogaan duit hartina anjeun geus aman jeung urang sirik anjeun. Jeung duit datang mahal toys jeung awewe panas. Beunghar guys di China pohara mindeng geus sababaraha awewe asup nuju ka jadi ieu ngajadikeun rata néangan katresna kawilang kawih dina perbandingan. Kuring keur teu nyebutkeun yén maranehna meunang no perhatian maranéhanana pasti meunang sababaraha. Naon kami nyebutkeun yen awewe geulis di China meunangkeun A L O T perhatian, kawas naon bae anjeun mikir x. Hot gadis Cina bisa diuk di imah jeung muka Momo atawa WeChat jeung ngadagoan menit, sanggeus maranéhanana menit dijamin aya bakal sahenteuna guys nyoba ngobrol nya jeung sakabéh jalma bakal daék date nya, meuli nya dinner, jeung bang nya. Ieu sagala hubungan balik deui ka ngajaga beungeut di masarakat anjeun ngadeg sosial, dasarna. Lamun anjeun kasampak bad masarakat awam, anjeun geus kaleungitan beungeut, lamun anjeun kasampak alus, anjeun deui gaining rupa, hiji hal urang Cina nu hyper sadar. Beungeut naha kavling tina katresna nu leuwih selektif ngeunaan anu maranéhanana nikah, maranéhanana kudu maranéhanana indungna sacara persetujuan ka nikah. Upami maranehna kawin tanpa kulawarga maranéhanana s berkah, maranéhanana bisa ostracized ti sesa kulawarga maranéhanana. Katresna cina don t umumna hangs kaluar jeung asing guys. Aya boh layeut dipikaresep, atawa aya isn t. Aya pengecualian tapi salaku aturan umum gadis nu mana wae nu nongkrong kira-kira jeung hiji guy asing dianggap jadi banging manéhna. Karya Cina leuwih kira-kira pacaran tinimbang sederhana bobogohan atawa seduction salaku sederhana dating hiji deui kulon konsép jeung seduction kajadian leuwih di Perancis, atawa Italy ti di Asia. Lamun anjeun satuju jeung kuring mangka mangga baca Memoar Talaga (mere kaca panjang) jeung nyokot hiji lalampahan ka Perancis jeung Italia. Point of pacaran nyaéta pikeun nyieun hiji padet sosial sambungan nu suplai dua sisi jeung sababaraha bentuk nilai sosial. Eta ogé geus kawilang well-ditetepkeun aturan atawa pedoman pikeun jalma nuturkeun. Saha nu ngadéngé katresna Cina nyebutkeun urang Cina don ‘t ngalakukeun nu, atawa urang Cina aren’ t kawas éta bakal meunang naon atuh hartina. Alatan sajarah anu panjang jeung umum group conformity of budaya Cina, urang boga loba kuat pamanggih naon urang Cina jeung taat ka hiji sacara lega sapuk kana ideal. Ieu ngandung harti yén urang Cina ngeureunkeun nepi keur sarupa pisan jeung nu séjén, sabalikna di jawa Barat mana urang loba nu leuwih individualized. Aya deui eta ti éta tapi dina nutshell hiji, eta nu hal nu paling penting pikeun urang Cina. Pamanggih nikah pikeun sunda ngan geus jadi popular di taun anyar komo masih isn t a tinimbangan dina loba pertikahan. This doesn ‘t mean nu urang di China don’ t love each other atawa nu asih doesn t masalah, tapi nu teu mean nu urang daék nikah pikeun status jeung duit. Mayoritas tina rata-rata upah earners manggihan eta pisan kamungkinan meunangkeun hiji incredibly rata kabogoh. Dina hubungan ieu, sanajan, awewe overwhelmingly maké calana sabab nyaho maranéhanana guy meureun bisa ngalakukeun leuwih hadé. Kaleresan mindeng nyeri. Asing guys geus loba dianggap nilai nu geus aya, mandang nilai sabenerna, jeung katresna manggihan eta metot saukur sabab geus beda. Ieu hiji trend nu mawa leuwih ti hiji nagara ka nu lian. Komo katresna di nagara mah, Australia, meunangkeun bener gumbira leuwih Éropa guys nyieun nya geulis jelas kumaha nyebar fenomena ieu. Cicing katala pikeun mangsa nu bakal datang mah artikel di mana kuring ngajarkeun anjeun kumaha carana bisa ngobrol, jeung narik, nagara golongan luhur Cina katresna nu katuhu jalan. Percanten ka abdi, anjeun keur teu akang hayang kantun kaluar. Nepi ka waktu ka hareup

About