Urang sadaya nu shooting keur béntang, utamana lamun datang ka sunda jeung manggihan batur husus. Urang indit ngaliwatan puluhan panglawungan diajar kumaha kalakuanana, sababaraha urang tetep nyoba komo lamun asa defusing kawas balon. Sababaraha urang, tapi, nempo bobogohan teu kitu komitmen jangka panjang jeung rebu hahalang jeung tantangan. Maranéhanana ngan ngarasakeun pasamoan jalma anyar jeung teu overthink ngeunaan isu hubungan jeung sama sekali. Tapi urang sadaya go online ti jaman ka jaman pikeun nu moment husus jeung muhrim éndah.

Urang tetep dina progressing lamun datang ka dating. Hubungan nu teu real-time poko wungkul. Di sagigireun éta, online pasamoan sok ngaronjatkeun diri kapercayaan jeung anak s leuwih gampang pikeun manggihan hiji paguneman starter. Eta teu jadi time-consuming. Anjeun bisa hartina ngobrol dina lebet nu. Sedengkeun real-hirup ngobrol merlukeun loba waktu jeung usaha, paguneman online nu loba gampang. Ngan ngabejaan anjeun viz viz yén anjeun saeutik riweuh, atawa jawaban iraha wae anjeun deui boga luang sababaraha waktu ka dibere nyaho silih. Eta téh cara nu leuwih gampang. Lamun anjeun teu bravest tipe hiji jalma, anjeun bisa mawa sababaraha awkwardness ka paguneman. For jelema jelema, online-galecok sigana sampurna variasi. Anjeun tiasa google sababaraha pinter pick-up jalur, ngirim guyonan dina subyek anjeun dipikaresep silih, atawa ngan mikir leuwih gancang. Kadang saukur glance a ti jalma nyata bisa jadi hiji tangtangan. Anjeun bisa nembongan smarter online. Papanggih jalma anyar online jeung mimiti faking atawa cicing bener jalma geus nepi ka anjeun. Tapi naon atra, nyaeta urang sadaya kudu sababaraha tambahan-support dina sababaraha mata pelajaran salila paguneman. Contona, lamun hiji gadis nanya anjeun bummer patarosan ngeunaan usum Game of Thrones, jeung anjeun ditinggalkeun ningali eta dina hiji, anjeun bisa atawa bisa jadi teu mantuan diri kaluar. Leuwih alus teu bakal bray pikeun maranéhanana perenahna, lalaki ngora. Ngaku eta, urang sadaya hayang jadi leuwih likeable jeung pinter dina panon jalma tercinta. Pasamoan Online téh teu jadi committing. Lamun anjeun nempo yén hubungan nu sabenerna teu bisa dipake kaluar ogé anjeun mikir maranéhanana bakal ulah, anjeun ngan bisa kabur nasib jeung meungpeuk jalma atawa sopan nyaritakeun yén paguneman ieu leuwih. Deui, eta doesn t merlukeun loba kawani jeung anjeun bakal ngarasa hiji relief instan tinimbang remembering maranéhanana sedih panon salawasna. Catetan: don t diganti breakups, milih pikeun nyaritakeun sagalana online upami anjeun ve geus pasamoan dina kahirupan nyata, sabab eta pisan low jeung kurang ajar ka ahir hubungan kawas éta. Internet liberates. A loba jelema dina kahirupan nyata sieun atawa ngan saukur teu bisa meunangkeun acquainted jeung lawan jenis alatan maranéhanana modesty. Jadi, maranéhanana datang ka bantuan Internet, dimana anjeun tiasa bersantai jeung teu asup kana hirup komunikasi nepi ka aya anu nyata silih dipikaresep ti nu susuratan. Jaringan sosial empower urang. Di dieu hiji bisa komunikasi jeung sababaraha urang sakaligus jeung milih nya atawa nya pangdeukeutna sumanget kembar. Papanggih jalma online jeung harga diri anjeun bakal naekeun. Kiwari loba jelema anu getol dina nyebarkeun poto maranéhanana dina jaringan sosial. Dulur anu nungguan cherished likes jeung koméntar dina propil maranéhanana poto. Anak s so nice pikeun meunangkeun hiji compliment ti babaturan anjeun atawa saukur strangers. Ieu bener urang ngaronjatkeun harga diri. Internet blurs wates antara urang. Lamun eta kajadian ka anjeun papanggih jalma anyar online, anjeun meureun terang yen rasa kebersamaan komo lamun aya ratus rebu mil antara anjeun. Ayeuna urang geus nepi online-chats, Facetime, Facebook, Instagram, Skype jeung kavling séjén helpers dina achieving tujuan beuki deukeut pikeun hiji definite jalma. Kurangna hirup komunikasi. Nu mana wae nu komunikasi virtual, euweuh urusan kumaha alus pisan éta téh, kungsi bakal ngaganti hiji paguneman live, di mana kecap nu dituturkeun ku émosi, sapuan jeung ungkapan raray. Urang deceived di urang ekspektasi sanggeus pasamoan. Hanjakalna, jeung komunikasi virtual sababaraha tret tina interlocutor bisa pohara hésé pikeun discern. Jeung di dieu asalna nu bisa dilawan disappointment di transisi ka hirup komunikasi. Dina virtual susuratan, hiji jalma bisa jadi teu ideal, tapi dina kahirupan sapopoé, eta bisa jadi anjeun tipe jalmi di sadaya. Kecanduan pikeun komunikasi virtual. Loba jalma jadi papisah dina Internet jeung ngan saukur ngeureunkeun berkomunikasi hirup. Internet kawas lancah nu lures kana net anak. Urang jadi addicted ka komunikasi dina jaringan sosial.

Jeung ieu hal awon

Jadi, balik ka urang soal: ulah Internet kenalan bener digawe. Yakin, hal maranehna ngalakukeun. Ieu ngan penting pikeun ngadeteksi toksik jeung non-éféktif mitra, jeung sagalana bakal katuhu sadaya. Aya ratusan jeung ratusan narratives ngeunaan jelema anu geus manggihan maranéhanana satengah leuwih alus dina Internet. Maranéhanana ngobrol, meunang nyaho silih, komunikasi, mutuskeun, rencana. Anak s kawas geulis Internet carita ngimpi. Tapi masalah anu lamun anjeun hoyong nransfer online ieu-roman kana hiji hal leuwih serius. Sobat kapanggih gadis ieu di hiji online game ngobrol. Geura-giru maranéhanana dimimitian bobogohan di hiji jalan pisan metot ieu Skype bobogohan. Sanggeus ampir sataun silih parasaan nu bodo megatkeun pikeun ngapung ka dirina nagara dina raraga papanggih pikeun kahiji kalina. Ieu bener disappointment pikeun manusa anu méakkeun jadi loba duit jeung usaha lamun hayang manéhna papanggih ditampik manéhna salaku manéhna kurang ajar ka babaturan nya jeung teu nya tipe atoh. Kuring nebak na réaksi ieu teu happiest. (Ti anonim nganjang) kuring geus papanggih salaki kuring dina Christian loka. Manéhna hiji lalaki-tengah yuswa, kasep pisan jeung jenis, manéhna ngomong ka jantung mah Sanggeus sababaraha bulan, manéhna diusulkeun pikeun pindah ka Utah jeung manéhna. Kuring teu bisa percaya nu kitu urang bisa jadi dina Internet.

Sigana mah ieu takdir

(Ti nyerah pamaké) Sanggeus maca eta dua lengkep beda carita anjeun bisa ngarti yen hiji hasil bisa drastis beda. Anjeun bakal neruskeun hubungan nu merlukeun transisi ti online — ka real-hirup status? Lamun jawaban positif, urang bakal pindah dina ka topik saterusna. Lamun anjeun teu bisa minuhan katresna online. Jawaban anu leuwih ti basajan. Aya kurang leuwih gazillion loka nu dimekarkeun pikeun mantuan anjeun manggihan satengah leuwih alus. Maranéhanana nyaéta: loka dating, online-chats group pikeun jalma jeung kapentingan nu sarua, jeung, tangtu, média sosial, kaasup Tinder, Facebook jeung saterusna. Anjeun tiasa mariksa kaluar harita kapan ka mutuskeun naon anu anjeun hayang lengket. Lamun anjeun kudu papanggih awewe online? Unggal pasamoan online kudu hade, jadi kapikiran kanyataan anjeun bisa meureun milik dua beda hemispheres jeung facetiming jalma di peuting teu pisan pikaresepeun. Gantina, ménta periode poé lamun anak s merenah pikeun nelepon atawa téks. Manéhna bisa jadi di pasamoan bari anjeun bombard goréng gadis jeung bewara.) Geus profil anjeun ngeusi informasi penting. Lamun kaca anjeun ngandung ngan anjeun kahiji jeung ngaran tukang atawa aya sia aya leuwih ti landihan teu aya, tuluy euweuh urusan kumaha teuas anjeun coba nyekel gadis jeung talatah anjeun, manéhna téh saperti teu mirip pikeun jawaban anjeun. Sabab eta kabeh sigana mah palsu bot atawa sababaraha babaturan nya anu megatkeun pikeun muterkeunana trik dina dirina. Éta pisan sababna naha anjeun kudu ngeusian kaluar propil anjeun jelas jeung bener, jadi yén sadaya ieu perlu patarosan bakal ngaleungit. Ieu téh cukup pikeun nulis sababaraha titik: city, umur, nyata anjeun kahiji jeung ngaran tukang, unggah poto alus. Ieu diperlukeun minimum ngan saukur kudu dina kaca anjeun. Profil anjeun anjeun (virtual anjeun timer image) dina Internet.

Anjeun timer éksprési

Jadi, ngumbah beungeut anjeun saméméh mintonkeun ieu ka Dunya.) Hal kahiji nu mana wae nu gadis bakal aya bewara nyaeta penampilan anjeun. Lamun anjeun ngamuat di hiji poto heubeul, mangka ngalepatkeun sorangan. Taya sahijieun bakal jawaban anjeun. Poto kudu anyar jeung boga kualitas alus. Milih hiji poto, di mana anjeun aya di sababaraha tempat tiis atawa saterusna pikeun hiji hal metot, ku kituna bisa jadi hiji paguneman-starter. Munggah sababaraha poto jeung babaturan (santun poto, teu sababaraha klub debauchery). Eta bakal alus lamun babaturan anjeun kasampak pantes jeung apik, teu di olahraga cocog jeung jeung alkohol. Titik penting séjén — ngarobah jeung ngamutahirkeun anjeun poto, mintonkeun yen anjeun hirup hiji hirup seru, travel, indit ka tempat tiis. Nu dipikaresep ku mojang baris nambahan, jeung manehna bakal hayang terus komunikasi. Gambar anjeun aya gaya hirup anjeun.) Skip subject agama jeung pulitik. Komo lamun anjeun sacara serius salempang pikeun kaayaan pulitik di nagara atawa anjeun aya hiji super atheis, anjeun teu kudu ngirim tulisan ngeunaan ieu dina raraga teu katémbong fanatik. A gadis saukur bisa mikir nu anjeun deui hiji jalma edan, nu ngagunakeun jaringan sosial kawas mouthpiece pikeun gagasan anjeun. Cicing jauh ti hiji hal kawas ieu, sabab tujuan utama anjeun pikeun papanggih katresna online, jeung teu ngabahas pintonan pulitik.) Anjeun eupan pohara penting. Coba eusian bagian ngeunaan diri anjeun salaku loba mungkin, nyingkahan perangko jeung teu nulis palsu hal kawas professional gitar-lamun pamuter sacara umum anjeun komo teu bisa ulin lagu. Nulis ngeunaan buku paporit anjeun, pilem — hayu eta jadi leuwih ti hiji set standar pamaké, coba pikeun nangtung kaluar jeung bisa papanggih jalma online. Tambah sababaraha provokatif tanda petik jeung voila — sahenteuna, manéhna bakal jadi panasaran ngeunaan naon s dina sirah anjeun jeung naon jenis guy nyerat kawas éta. Ieu ngandung harti yén anjeun kahontal tujuan anjeun. Pikeun sakur nepi I keukeuh hayang anjeun jadi wijaksana jeung percaya diri, bener jeung friendly. Urang sok ragrag pikeun kajujuran, teu palsu compliments atawa nyokot-up garis. Jadi inten murah di tihang runtah disebut média sosial, milih pasangan anjeun bijaksana jeung umum jadi happy. Awewe online nu nungguan pangeran kawas anjeun

About