Lamun anjeun kungsi usaha bobogohan lalaki Shanghai di internét, anjeun kudu nyieun hiji usaha. Anu weruh, hak manusa bisa nungguan anjeun ayeuna dina Asih Bébas. Gabung Shanghai pangalusna loka dating bébas jeung mimiti pasamoan Shanghai single lalaki ayeuna. Urang personals nawarkeun dipake bobogohan pakakas kawas chat kamar jeung bébas talatah exchanging pikeun meunangkeun nyaho lalaki Shanghai leuwih alus. Pikeun nyieun profil anjeun siluman pikeun nu datang jeung nu séjén service, login ka loka migunakeun ngaran pamaké sarta sandi anjeun. Pindah ka ‘Ngatur propil’ kotak di katuhu sarta pencét ‘Numpurkeun propil’. Kumaha anjeun propil ‘Eureun’. Ieu téh samentara disumputkeun di database urang sarta anjeun bisa nampa ngirim talatah. Anjeun bisa ngaktipkeun profil anjeun pikeun nyieun eta aya deui teang jeung kontak ku cara mencét ‘Ngaktipkeun propil’. Ngeunaan kuring, kuring keur taun, jeung kami ayeuna di Shanghai, China. Kami asalna ti Amérika Sarikat Amérika. Kuring tumuwuh nepi di kulon satengah tina US. Kami di Alibaba for jaman ayeuna keur di salah sahiji Alibaba sacara kantor di Shanghai, hiji pausahaan gede jeung kuring geus papanggih sababaraha endah mugi anjeun bisa datang ka china jeung hirup jeung kuring, kuring bakal mere anjeun bagja hirup kuring digawé teuas jeung masak oge, hirup di shanghai ayeuna. Kami di dieu pikeun néangan pasangan anu mangrupa nice pikeun urang jeung kawas kids, jadi babarengan saacan ahir hirup hirup di shanghai, mah kawas ulin balik boardgame, university lulus, kungsi cicing di Bélgia jeung Walanda, akuntan, quizbooks latihan, cerai sapuluh taun ka tukang, geus putra, manéhna nikah taun ka tukang menawan lalaki ngora, miara, kawas maca jeung ulikan nu béda buku, kawas olahraga cinta ka nyieun guyonan galecok jeung bade kaluar jeung babaturan ningali pilem kami easygoing, positif warmhearted. jeung kuring boga rasa alus humor. Mah kawas maca, iinditan, masak musik jeung kawas balik ka museum. balik pikeun jogging di taman. hatur nuhun pikeun maca. alus nyaho yén urang bisa meunangkeun ka nyaho unggal ti jarak jauh jadi pm upami anjeun manggihan kuring metot jeung bakal kawas pikeun ngamimitian hiji hal bermakna jeung metot.

lamun kuring jeung ladies. l hirup di Pudong, shanghai. Mah kawas a secrete bobogohan jeung batur anu biasa sarua eagerness jeung pikiran. woodlice nyaho anjeun sadaya. Aku hiji jenis, miara, sabar jeung jalma tanggung jawab. Hayang papanggih batur di dieu pikeun nikah.

Aku serius

No nagreg, atawa maen kira-kira atawa wasting waktu.

Nu anjeun

About