Kaula dunya traveler. Kuring geus geus ka loba nagara di Éropa, Amérika Kalér jeung Asia. Dumasar kana pangalaman mah, dina watesan hotness nu awewe, kumaha muka maranehna Asian guys, biaya hirup, jsb, Kuring geus disusun daptar top maksud pikeun single Asian guys papanggih katresna panas di UK ngan saukur panas. Pirang katresna jeung bods nu mana bae. Sacara umum, maranehna leuwih dina bentuk ti anjeun American rata katresna. Sarta maranéhanana sok nunda nepi a seuri lamun maranéhanana tempo hiji muhrim nyoba nyarita jeung eta. Geulis jiga katresna di INGGRIS. Katresna di Éropa umumna leuwih kabuka pikeun Asian guys. Kalobaannana speaks inggris leuwih hade tinimbang anjeun dadan admin. Nah lamun anjeun cicing di AS, anjeun meunangkeun pangalusna boh alam. A bit tina budaya Asia, jeung bit of western awewe, I. e. lamun anjeun cicing di east atawa west coast of masif ieu nagara. Teu loba pangalaman pikeun Midwest jeung kidul, jeung teu loba Asian pangaruh di bagian nagara boh. Sadaya dina sagala, American awewe nu seksi, tapi dangong maranéhanana nuju Asian guys bisa marginally bitchy, iwal mun exude vibe of seksi, beunghar, nyakola guy dina detik kahiji pasamoan panas awéwé, anu dina sorangan nyaéta satengah ngarangna jeung uphiller hiji, alatan stereotype umum American tahan arah Asia jalu. Kalér tatangga anjeun American tara, maranéhanana anu cukup sarupa jeung silih. Sugan aya nu apal East Asian pangbadagna katempo minoritas di Canada? Pikeun hiji American, Kanada ngan saeutik lamer ti urang, saeutik colder ti us, jeung saeutik kurang asezare populata ti urang. Kavling tina Burnett, fit jeung friendly. Tapi lamun anjeun teu nyarita basa maranéhanana, anjeun moal meunangkeun jauh pisan, iwal mun papanggih sababaraha anu bisa nyarita basa inggris. Biaya hirup pisan low aya. Waspada tina nasionalis di nagara, maranéhanana hate dulur anu teu Bosnia jeung utamana lamun maranéhanana tempo hiji Bosnia gadis jeung Asian bodo. Mawa bullet bukti kutang upami anjeun hoyong ngarasa aman di ieu nagara jerman katresna nu aviphiles. Maranéhanana hayang aheng Asian guys jeung maranehna meunang bosen maranéhanana jerman boyfriends. Ngan awas ware Nazi jeung diajar nyarita jerman jeung anjeun bakal ngalakukeun rupa aya.

Jepang katresna nu kubs, maranéhanana nyieun pamajikan alus (teu nyoba sora sexist, ngan observasi mah). Maranéhanana umur oge, jeung budaya maranéhanana nyaéta endah pisan. Tapi lamun anjeun teu nyarita basa Jepang, bakal aya masalah. Lamun anjeun teu nyarita basa Cina, mangka anjeun pangalaman di China bakal jadi shit ngabandingkeun ka hiji anu bisa nyarita basa sunda. Katresna cina umumna kurang patuh mangka Jepang jeung maranéhanana greatly rupa-rupa ti hiji tungtung ka nagara tungtung nu sejen nu nagara. Tapi anjeun dollar AS bisa indit cara anu pohara panjang di cina. Hal pisan murah aya lamun anjeun nyingkahan sagala wisata sarap. Pikeun rata-rata Asia atuh, ieu téh nu mana ngimpi nu bakal kajadian, tapi pikeun harga.

Full of gold diggers

Tapi kuring kudu ngaku katresna aya panas aya

About