Aya sababaraha interracial hubungan leuwih ubiquitous ti nu bodas guy gadis Asian sababaraha, nu paling mindeng ditempo di kota saperti San Francisco jeung Seattle. Naon eta ngeunaan bodas lalaki nu Sanajan sababaraha paling anyar bobogohan-umur generasi lalaki koréa keur uncharacteristically jangkung, pikeun bagian paling Asian lalaki ditanggap geus pencét genetik lotre lamun maranehna over ‘»? Sedengkeun eta bisa nembongan yen katresna Asian teu pikiran lalaki tina stature pondok saprak maranéhanana condong jadi petite sorangan, dina kanyataanana maranéhanana asih keur sakumna lalaki di mana maranéhanana kudu dengdekkeun sirah maranéhanana luhur nyieun kontak panon. Saprak katresna Asian dina kungsi-tungtung quest pikeun jadi salaku imut sabisa, a man jangkung nu nekenkeun maranéhanana pettiness lamun manéhna walks gigireun eta anu jumlahna plus. Bodas lalaki bakal ngobrol jeung geulis gadis Asian di hiji bar. Maranehna bakal leumpang nepi ka nya jeung ngomong hiji hal palinter kawas,»kuring sok kaduruk mah sangu. Ulah anjeun gaduh saran?»Manéhna bakal terus paguneman, nyieun nya nyikikik ku nyoba nyebutkeun butchered vérsi sababaraha kecap basa Jepang manéhna weruh. Mangka manéhna baris regale nya jeung carita ngeunaan kumaha manéhna indit pikeun balik nganjang nya misan anu boga fungsi dina Peace Corps di Guangdong (manéhna bakal nyebutkeun propinsi, teu»Cina,»pikeun mintonkeun kumaha duniawi manéhna téh) jeung kumaha manéhna usaha daging anjing dina skewer a ti manusa anu ngajual eta di jalan ti a sambel-off Jan Olahraga ransel. (Manéhna nyebutkeun ieu sabenerna bener ngeunah.) Lamun hiji Asian boy nilik gadis geulis, manéhna ngan blushes furiously, jeung lamun kadorong ku guy babaturan pikeun ngobrol jeung dirina, manéhna ngan manages stammer,»dupi anjeun datang ka dieu mindeng.»jadi low nu manéhna geus nanya ka manéhna malikan dirina, di nu point manéhna ngalir jauh. Brawny, belet-jock rupa bodas lalaki nu teu katarik pikeun katresna Asian. Maranehna riweuh teuing chasing pirang katresna jeung suku lila anu maké teuing bronzer jeung Tory Burch rumah susun. Tipe lalaki bodas anu katarik pikeun katresna Asian biasana ipis, bango-kawas, jeung, lamun baheula umur, boga plainly surut line gingery, deukeut-potong rambut. Maranehna kungsi tan jeung biasana bulak ka titik néangan bit a anemik. Maranéhanana maké gelas jeung anu kacida alusna maca. Teu kawas lalaki Asian, nu pamanggih nice tanggal pembuatan gadis lalajo manéhna ulin jeung mangka ka dinner di Viet-perancis fusi restoran. Maranehna pisan well versed dina sajarah jeung budaya maranéhanana tanggal nkri, sarta sababaraha nyarita basa asli leuwih hade tinimbang manéhna teu, sanggeus nyokot jurusan it di kuliah jeung atawa cicing aya for urangna sataun. Katresna Asian manggihan ieu dipikaresep di imah maranéhanana budaya boh comforting jeung flattering. Maranéhanana nempo salaku hiji cerminan maranéhanana bodas tanggal jero intelektual ngarasa panasaran. Ieu ngagambarkeun kumaha un-chauvinistic maranehna. Teu kawas lalaki Asian, anu ka ku maranéhanana grandmothers yén maranéhanana dicks bakal layu atawa gugur lamun maranehna diatur foot di jero dapur, bodas lalaki cinta ka masak. Hal ieu nuduhkeun yén maranehna ngalakukeun teu percaya wanoja tempat ngan di dapur. Sabab katresna Asian diangkat percaya yen lalaki kudu dilayanan leungeun jeung suku, maranehna amazed lamun maranéhanana bodas tanggal nunjukkeun yén manéhna masak dinner. Asian katresna tumuwuh nepi jeung founding anu nganyatakeun kaasih ku kanyataan yén maranéhanana nunda hiji hateup leuwih huluna maranéhanana jeung kadaharan dina tabel. Maranéhanana diharepkeun pikeun infer yén maranéhanana anu dipikacinta lamun maranéhanana éta teu dirumuskeun up for nyoko. Bari maranehna mimitina rada bingung lamun ka ku maranéhanana bodas kabogoh nu manéhna perlu pikeun»prosés parasaan-na,»maranéhanana geura-giru datang ka ngahargaan hal saperti (babarengan jeung na abstrak watercolor lukisan, puisi, jeung mingguan lalampahan ka therapist na) minangka bukti nu beunghar hirup jero jiwa-na. Kitu cenah, di dieu kang hiji hal pikeun nginget: jalma bener nu sarua, di seluruh dunya. Maranéhanana bisa béda-béda jeung nyarita béda, jeung budaya maranéhanana mores bisa rupa-rupa wildly, tapi dina tingkat pribadi, maranéhanana hayang jeung perlu jeung tujuan anu legana sarua. Contona, salah sahiji pangbadagna guncangan kuring kapanggih di Filipina kumaha ieu pisan budaya mores ieu kawas éta di mana kuring tumuwuh nepi di Jero Kidul. Katresna Asian di jawa barat condong jadi awon kombinasi sorangan budaya plus nu leuwih nu maranéhanana geus hijrah ka. Ieu naha jadi loba eta ngahurungkeun kaluar jadi brat manja princesses. Sirah pikeun Bangkok atawa Bali atawa Bagan jeung aya anjeun bakal papanggih kualitas katresna Cina di droves, sadaya dina pakansi jeung sagala néangan pihak. Anjeun bisa jadi ogé papanggih sababaraha Koréa jeung sababaraha Jepang, tapi katresna Cina nu aya di lolobana poé ieu. independent Cina wisatawan bikang (kabéh guys geus cicing di imah jeung nyieun duit ambéh maranéhanana bisa mampuh imah jeung mobil anu penting pikeun meunang pamajikan). Kalolobaan katresna ieu ti gedé nagara golongan kota jeung bisa nyarita sahenteuna akal basa inggris. Thailand Pariwisata department contona aktip target single kantor katresna ti Hong Kong jeung Shanghai, jeung Bangkok nyaéta ngeusi eta. Mun anjeun teu percaya kuring tuluy coba maca Mandarin Pilihan ku Darby si Kabayan.

High school atawa college anu pangalusna. Kuring papanggih pamajikan mah salaku grad siswa: manéhna junior. Lolobana urang ka babaturan jeung kenalan anu bodas Asian pasangan papanggih dina kuliah. Loba kulawarga korea insular jeung xenophobic, utamana generasi kahiji imigran, ku kituna bisa jadi hiji tangtangan. Tapi, maranéhanana putra jeung putri bisa boga gagasan séjén, salaku kuring bisa ngabuktoskeun ka alatan akademis jeung bisnis kenalan. Tapi, teu ngagambar nu mana wae nu conclusions ngan sabab kulit nada jeung hiji epicanthic melu. Mun anjeun geus cukup ngora pikeun jadi néangan»katresna»anjeun bakal gampang manggihan nu maranéhanana ngan salaku western anjeun jeung bisa jadi teu flattered ku batur katarik maranéhanana»aheng kageulisan». Abdi nyebutkeun ngan ngubaran eta biasana kawas nu mana wae nu awéwé séjén. Leuwih alus, tuluy datang off salaku rada rasialis jeung tanggal munggaran ka P. F. Chang s jeung mangka Jackie Chan s film anyar sanggeus. Maranéhanana meureun dahar cukup nu di imah anyways kuring nyaho mah. Sanajan kuring bisa nyaritakeun anjeun, lamun anjeun ngamimitian ngawangkong ka Cina gal, nyaritakeun eta: Ni hen kuring (dibaca: Tuur Hen Bisa -lamun nyebutkeun Bisa jadi, sunda kudu indit low jeung mangka luhur). Nu hartina anjeun deui éndah. Anjeun kudu jadi emas

About