Kuring nempo hiji pasangan dina Sichuan restoran minggu kamari. gadis ieu meureun hiji hal. guy meureun atawa hiji hal. tuluy aya nu lian tabel jeung guys bodas, maranéhanana sigana geus kasulitan susunan kadaharan, mangka ieu gadis indit ka dua guys bodas tabel jeung sangkan maranéhna gampang dina raraga saprak manéhna ti Sichuan, jadi I. mangka aya meja sejen jeung guys bodas, maranéhanana sigana geus kasulitan susunan kadaharan, mangka ieu gadis indit ka dua guys bodas tabel jeung sangkan maranéhna gampang dina raraga saprak manéhna ti Sichuan, jadi kuring nebak manéhna weruh nya dahareun sorangan, tapi manéhna ditiup bener bangor, tuluy kuring ngadéngé manéhna ngomong hiji hal salakina papanggih nya di china blab jsb. Kuring ve katempo loba pasangan kawas ieu: bodas American guy(saprak kuring cicing di Amérika jadi tangtu leuwih American kuring ningali) nu plus taun sahenteuna leuwih kolot ti pamajikan Cina. naha éta. sababaraha pasangan kawas ieu hirup deukeut ka kuring, tapi kuring don ‘t ngobrol jeung maranehna, lolobana waktu mah don’ t kawas awewe, atawa duanana. keno. naon WG. jeung naha nelepon eta kabur. I wouldn t nelepon eta kabur. Kuring kénca. jeung hiji Cina nona kuring teu apal, manéhna ngomong manéhna s ti shanghai tapi sagemblengna dresses kawas patani, manéhna nikah batur meureun yrs. kolot ti dirina, manéhna s teu boga pendidikan. jeung hiji Cina nona kuring teu apal, manéhna ngomong manéhna s ti shanghai tapi sagemblengna dresses kawas patani, manéhna nikah batur meureun yrs. kolot ti dirina, manéhna s teu boga pendidikan jadi manéhna tetep imah jeung nyokot perawatan tina man heubeul ieu, manéhna ogé nyokot perawatan tina man heubeul ieu s bapana, LAIN lalaki kolot anu kasampak kawas yrs.

jadi naon kasempetan anu anjeun talking about. kakara bisa di AS. ngurus dua lalaki kolot di diapers(sahanteuna hiji dina diapers kuring yakin). manéhna bisa ngalakukeun JADI LOBA di china jeung nya umur jeung awak cageur. I don t ngarti. Lalaki hayang ngora sarta narik kabogoh, mandang umur sorangan, jadi anjeun teu bisa ngalepatkeun eta pikeun nu. Teka ieu naha awewe ngora hayang lalaki kolot. Pasti isn t pikeun guy heubeul s pangabisa athletic atawa umur panjang di pangkeng, jadi naon rusiah. Duit bisa jadi alesan, atawa sahenteuna harepan duit. Tapi, keur bodas doesn t mean keur beunghar. Kanyataanna, jeung the American jeung Éropa economies di saperti a tailspin poe ieu, keur bodas beuki hartina keur peupeus. Kuring curiga yen loba katresna ngora anu hoping pikeun duit ti ieu lalaki kolot tapi aya lalaki nu soiled diapers gantina. Fenomena awewe ngora jeung leuwih kolot lalaki teu unik ka katresna Cina jeung Amérika warga senior. Salila kuliah kuring spent usum panas digawé di hiji klub nagara jeung gancang noticed pola antara kaanggotaan. Rata-rata jalu ieu taun heubeul bodas guy nyetir Mios atawa Lincoln. Manéhna bakal ampir sok dibarengan ku dua taun heubeul bikang jeung loba pisan palsu boobs jeung dyed buuk pirang. Kalolobaan ieu awewe bisa manggihan Amérika Sarikat dina peta dunya, tapi maranéhanana geus manggihan duit najan kurangna maranéhanana kecerdasan. Balik deui ka katresna Cina jeung kuna maranéhanana boyfriends. Meureun katresna hayang bapa gambar tinimbang real kabogoh. Kuring teu apal yén doesn t make loba rasa, tapi lian ti katresna néangan duit, anak s ngan katerangan yén kuring bisa datang nepi ka. Kuring bajoang jeung kolot kulon guy jeung ngora Cina wanoja utamana alatan kuring ve katempo heubeul ieu farts husus target siswa ngora sabab geus teu boga kasuksésan di imah maranéhanana nagara. Loba kali, maranéhanana exploitative jeung nyangka docile gadis saeutik ka ngawula kaperluan maranéhanana jeung tungtutan. My nickname pikeun lalaki ieu téh nembe salaku kuring ngarasa maranehna saukur ngojay dina sagara gampang katipu (atawa sakapeung, teu jadi gampang katipu) katresna néangan cinta jeung kaamanan. Dina gadis sacara pertahanan, sanajan, kuring yakin loba di antarana nyaho PERSIS naon nu bade dina jeung maranehna ulin hiu kawas biola. Maranéhanana nyaho naon kaayaan, jeung maranehna make jeung ngamanipulasi kaayaan maranéhanana kauntungan. Penegak polisi sosial mores teu sigana jadi dina turunna di China. Ngan kasampak di rampant prostitusi nu atra pisan ka nu sederhana panénjo. Kami Kaukasia wanoja nikah ka hiji leungit man Cina. Urang diangkat cukup sababaraha alis mah leutik halaman di Mississippi mana rasis masih cukup bukti. Sanggeus taun (kuring nganjang ngeunaan sakali a taun) jeung sanggeus dunya leuwih paparan, urang sunda t bat hiji panon dina tetempoan urang atawa urang biracial barudak. Pamikiran deui dina sajarah Amérika Sarikat, kuring teu bakal geus diidinan nikah salaki kuring dina Act Pangaluaran Cina. Ampir kabéh masyarakat sigana narima hiji guy kolot jeung wanoja ngora, tapi teu cara séjén kira-kira. Lalaki diharepkeun pikeun miara awewe jeung ngora loba ngan écés isn t bisa ngalakukeun éta (sarcasm dimaksudkeun.). Dina hiji bener, non-exploitative hubungan, ras kudu teu masalah di sadaya.) Pikeun pasangan anu nikah for cinta jeung komo lamun man bodas ngan kolot ku sababaraha taun, Kaukasia man sok kasampak sahenteuna atawa taun leuwih kolot. Awewe cina kudu bener alhamdulillah sawarga pikeun jadi sepuh gracefully.) Loba lalaki American anu bisa manggihan pamajikan di URANG kasampak ka Éropa, Asia for cinta. Ieu lalaki condong jadi kolot pikeun ngamimitian jeung bari jeung néangan, naha teu meunang ngora pamajikan lamun hiji awewe anu daék nikah manéhna. Aya loba ngora Asian awewe anu daék nikah sakadar keur a material hade hirup jeung kasempetan pikeun ninggalkeun nagara maranéhanana pikeun URANG. I don t nyaho lamun anak s leuwih ngeunaan nu kulon man nikah ngora awewe Cina, tapi leuwih ngeunaan Cina ngora awéwé nikah kolot kulon manusa, sarta ngabogaan loba ngalakukeun jeung duit jeung ninggalkeun China. Lamun hiji awewe di AS geus pilihan nikah a Cina loba jeung pindah ka china, nu awewe bakal ditempo salaku lamun manéhna téh kaluar tina pikiran nya, teu karasa. tapi lamun hiji awewe Cina geus pilihan nikah an American man (euweuh urusan umur), jeung pindah ka Amérika, manéhna meureun bakal ngalakukeun hal eta jeung kulawarga nya meureun bakal approve. Ieu ngeunaan duit jeung kasempetan eta brings. Hiji American Éropa earns hiji naraka hiji leuwih loba (mindeng maranéhanana poho ngeunaan waragad hirup keur leuwih teuing sanajan). Sedengkeun lamun hiji awewe komo lamun manéhna téh kacida nyakola sadaya jalan ka universitas masih ngabogaan kasempetan kawates ti hiji awewe nu meunang bareng jeung urang asing a, alatan nu ngeuyeumbeu pasar pakasaban (loba teuing lulusan) ku kituna manéhna nyanghareupan Hobsons pilihan. Pertanian nu bayaran euweuh, karya pabrik nu bayaran euweuh atawa keur WG, ditilik ku jumlah loba pisan di HK ngan leumpang kira-kira dina jalan jeung komo leuwih di Makau cukup sababaraha awewe milih rute ieu. Kuring teu apal a gadis disebut Alice nu salaki manéhna, manéhna sok terus nyoba neangan kuring pikeun nikah salah sahiji nya China friends dumasar (kaula) ngarah bisa kabur teuing. Jadi di dieu sanajan maranehna meureun kaca ceilings eta anu teu salaku restrictive kitu deui imah. I am a taun heubeul man Australia. Kuring meunang kotor kasampak; snide koméntar sarta loba jalma harewos lamun maranéhanana nempo kuring jeung mah geulis pisan taun heubeul gadis Cina dina panangan mah. Ngan saminggu pamungkas urang walked kana hiji bandara babarengan balik ti lalampahan bisnis. Overheard wanoja mutter disgusting ka salakina jelas dina rujukan ka kuring. Ceuk kuring sampurasun, naon anu sabenerna disgusting. Manéhna ngawaler Bisa t anjeun manggihan wanoja anjeun sorangan umur. Kuring ngawaler Enya, manéhna di imah ayeuna. Manéhna téh. Manéhna ngan neuteup. Saterusna ceuk kuring. Ku jalan dieu, mangga papanggih putri mah Anita. Kuring geus nikah ka Cina nya mum pikeun taun. Nu ok jeung anjeun. Manéhna flushed beureum caang jeung isin. Kuring ngomong ka Anjeun kudu mawa anjeun kotor pikiran kaluar tina talang putri mah blew nya nyium hiji jeung urang walked off ketawa. Mah jeung pamajikan mah papanggih lamun manéhna ieu nalungtik ubar di universitas di Australia. Manéhna ayeuna ngarah bedah thoracic. Putri urang geus Cina fitur kawas nya mum. Kuring nebak nu moral carita don t jadi judgmental. Anjeun bener don t nyaho kaleresan kaayaan jadi anak s pangalusna pikeun pikiran anjeun sorangan bisnis jeung salempang ngeunaan hirup anjeun sorangan. Hayu atuh meunang ieu katuhu, anjeun ménta ngeunaan American guy meureun atawa hiji hal. Anjeun cicing di Amérika jeung teu nyaho atawa ngarti, kunaon. Otak mikir pikeun moment a, lamun kuring ieu atawa hiji hal, tangtu kuring hayang nikah wanoja anu taun leuwih kolot ti kuring. Hmmm kuring tangtu hayang nikah wanoja umur mah di dieu di AS nu ngan pamikiran ngeunaan sorangan. Atawa kuring tangtu hayang nikah wanoja anu diangkat pikeun ngurus kulawarga nya jeung geus luhur nilai kulawarga. Ieu awewe bakal mantuan kuring hirup mah hirup jeung di waktu nu sami bakal nyieun hirup nya leuwih hadé hirup keur dirina ngarasakeun. Saterusna dina sababaraha taun sanggeus kuring ieu isro, kuring bakal ninggalkeun nya nyetel pikeun hirup jeung mah geus pangsiun jeung panghasilan pikeun hirup nya. Manéhna bisa hirup mana manéhna hayang kumaha manéhna hayang jeung teu kungsi salempang ngeunaan bade deui ka gaya hirup manéhna ieu hirup di lamun urang papanggih. Dimana pecundang di game ieu kahirupan? Kabéh kuring ningali nu winners. Kawas hiji jawaban ngomong, kuring mah teu nyaho lamun kami di kelompok umur anjeun ménta ngeunaan. Kami, American, pamajikan mah Cina taun heubeul gelar Insinyur. Sanggeus kuring lulus jauh, manéhna ngan bakal bisa dipaké lamun manéhna hayang pikeun sesa kahirupan nya. Manéhna moal bisa cicing di dieu di AS jeung indit ka nganjang nya kulawarga di Cina lamun manéhna hayang. Sedengkeun pikeun ayeuna, urang boh bagja pisan, kami happiest mah kungsi bisa inget keur. Urang ulah sagalana babarengan. Nope, kuring teu bisa nempo losers dina gaya hirup ieu. Tangtu, aya lalaki anu nyiksa istri maranéhanana, ieu téh haram pikeun ngalakukeun euweuh urusan lamun pamajikan téh American, Cina atawa nu mana wae nu séjén ras. Nu nikel pagawe pamingpin bener némbongkeun everybody manéhna weruh barang-na, kakara kawas manéhna sok teu, manéhna kudu nyaho lalaki anu ceuk kuring teu apal nanaon. Jigana mah anjing bisa nyieun guesses nu leuwih alus tinimbang éta. I sunda t mikir fokus utama kudu dina umur pasangan. Maranéhanana silih tarik jeung kimia nu jauh leuwih penting. Anak s kawas AGAMA, Pribadi, kuring teu t care kurang naon anu batur worships. Meureun anjeun ngawalon patarosan dina jalan salah bisa direngsekeun. Naha awewe Cina nikah lalaki anu loba deui err leuwih kolot ti eta? Hal nu jumps ka pikiran nyaéta nu salaki geus jadi kasuksésan hiji, jalma sukses ditempo salaku hiji adegan alus dikawinkeun anu bisa ngangkat hiji kulawarga. Salaku mah geus observasi jalma jeung duit condong jadi kolot. Ieu téh hiji hal kuring geus katalungtik di China jeung umur tengah pangusaha Cina jeung néangan ngora bikang pausahaan anu bisa jadi putri maranéhanana tapi kalakuan pohara béda. Kami salah sahiji jalma anjeun nyarita ngeunaan. Kahiji lalaki Cina ngubaran ladies kawas kelas kadua urang. Di China manusa ieu néangan nona ngurus kolotna teu miara ngeunaan nona. Kadua Cina ladies anu dibawa nepi ka ngubaran nu lalaki oge. Paling Cina ladies hayang dirawat ogé jeung dibéré kasempetan pikeun boga hirup nu alus. Kuring méré ieu ka pamajikan kuring jeung manéhna téh bagja pisan. Sarta tangtu, aku bagja pisan. Lamun dua urang bisa méré séjén naon anu maranéhanana hayang jeung perlu eta ngajadikeun pikeun hiji hubungan happy. Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing

About