Advertisements online jeung dina rupa-rupa majalah tout nu disebut mangpaat pikeun Westerners anu resep gadis Cina pikeun nikah. Naon eta ngeunaan katresna Cina nu westerners manggihan leuwih hade keur bobogohan awewe diangkat di Kulon budaya? Naha awewe Cina ngaiklan papanggih jeung tanggal Kulon lalaki? Eta bisa jadi hiji win-win proposisi pikeun pasangan anu manggihan silih.

Alatan basa isu sababaraha kaping antara Westerners jeung Katresna cina merlukeun penerjemah hiji atawa dua.

Penerjemah A komo bisa meta salaku hiji chaperone atawa wali tina sorts

Lamun lalaki ngabogaan hiji pikiran kabuka sarta no pre-katimu gagasan ngeunaan cara awewe Cina kalakuanana, maranehna sabenerna bisa minuhan mate poténsial. Lalaki anu boga fantasies nu sakuduna seksual prowess jeung subservience awewe maranéhanana papanggih bisa manggihan diri sorely kuciwa. Sedengkeun eta bisa jadi bener nu katresna Cina némbongkeun leuwih hina paripolah, geus wijaksana yén manusa nyadar yén nu teu mean manéhna anu meek. A gadis Cina anu marries s a Westerner jeung anggapan yén manéhna bakal jadi beunghar jeung nyadiakeun keur dirina bisa jadi kuciwa ogé. Loba Kulon lalaki anu diangkat jeung pamanggih nu awewe sarua pikeun lalaki jeung boga tanggung jawab sarua ka finances dina pananggalan ogé nikah. Sababaraha lalaki geus kolot baheula cita nu lalaki kudu mayar pikeun sagalana. Pastikeun anjeun nyaho naon anu dipiharep ti silih saméméh anjeun meunang babarengan. Awas dina dua sisi tina ad disarankeun ku kituna boh pihak bisa manggihan naon anu maranéhanana néangan jeung méré silih kabagjaan maranéhanana hayang pikeun ngabagikeun, teuing. Aya sababaraha iklan anu kurang reputable ti nu séjén, jadi geus wijaksana pikeun mariksa kaluar sumber ad jeung ménta testimonials

About