Swaps nyaéta peer ka peer platform mana pamaké bursa currencies jeung sorangan e-dompet (paypal, WeChat, belle, Alipay). Maranehna teu boga»duit pool», nu sagala séjén exc. Budaya cina facilitates sauyunan jalma meta berehan salaku refleks, mintonkeun perawatan maranéhanana ngaliwatan lampah tinimbang kecap, milih kajembaran leuwih leutik ngomong, jeung méré total maranéhanana perhatian ka jelema bencong cukup pikeun nelepon eta babaturan. Urang geus silih sacara bék di dieu. Jeung bagian pangalusna nyaéta, maranehna ngalakukeun eta tanpa nyieun deal gedé kaluar ti eta. Momo bébas sosial teang jeung talatah instan app mobile. App nu ngamungkinkeun pamaké pikeun ngobrol jeung babaturan deukeutna jeung strangers. Momo nyadiakeun pamaké jeung bébas ladenan talatah instan ngaliwatan Wi-Fi, G jeung G. klien software geus sadia pikeun Android, iOS, jeung Windows Phone. It nyandak pamaké pikeun nyieun jeung dilegakeun hubungan sosial dumasar kana sarupa lokasi jeung kapentingan. Sababaraha fitur aplikasi antarana subsections kawas: Deukeutna Pamaké, Kelompok, Papan Talatah, Jejer, jeung Deukeutna Kajadian. Pamaké bisa ngirim multi-media talatah instan ogé muterkeun single jeung multi-pamaén dina kaulinan aplikasi platform. Sunda ogé nyieun Facebook-kawas propil jeung didorong antarana salaku loba informasi salaku mungkin. Momo execs ngaku yen ieu ngamungkinkeun software maranéhanana pikeun nyieun leuwih akurat cocog jeung deukeutna strangers. Momo prides sorangan dina sifting ngaliwatan clutter Internet mobile pamaké pikeun manggihan pribadi cocog pikeun PAMAKÉ anak. PIKEUN MMORE INFO Paling situs web poe ieu datang nepi jeung Aktip ngamajukeun situs web maranéhanana salajengna. Sarua jeung bobogohan platform, ampir kabéh dating utama web platforms geus datang nepi ka maranéhanana lawanna Aktip pikeun ngahontal kaluar pikeun pamaké mobile jeung tetep diropéa dina lebet nu. Jadi di dieu aya sababaraha situs Web maranéhanana jeung lawanna Aktip, hiji daptar gede pikeun indit ngaliwatan, anjeun komo boga website keur Gay jeung bi.

COM

About