Sababaraha poe ka tukang, hiji laporan ngomong yén loba awewe di Shanghai ditembongkeun pikiran maranéhanana nikah lalaki asing, jeung sababaraha urang mimiti ngalakukeun usaha ngawanohkeun Cina ladies lalaki asing. Dina awewe Cina s pikiran, asing lalaki richer, jadi nikah lalaki asing hartina bakal loba duit keur maranehna. Dina mangsa kiwari, China masih hiji nagara ngembang jeung teu beunghar, jadi manggihan hiji asing salaki téh kawas nikah dompet. Loba awewe Cina coba pikeun indit ka luar nagari ka nikah asing, lamun maranehna bisa balik ka luar negri, sahenteuna maranehna hayang kawin lalaki ti Hong Kong, Macao jeung Taiwan. Nikah a man asing hartina alus status sosial. China ayeuna sok nyoba pikeun narik investor asing jeung loba jelema Cina ibadah sagala hal asing jadi nikah a man asing alami dituturkeun ku naékna dina sosial status. Nikah asing manusa bisa papanggih wanoja Cina s kasombongan. Sadaya awewe Cina geus kasombongan, nikah lalaki asing bisa ngahontal tujuan sorangan jeung mangga kasombongan maranéhanana. Nikah a man asing anu springboard pikeun ngahontal tujuan maranéhanana bade mancanagara. Loba urang Cina hayang balik ka luar negri, tapi lolobana teu boga kasempetan, jadi nikah a man asing bisa ngahontal tujuan maranéhanana bade mancanagara gampang. Awewe cina mikir lalaki asing anu leuwih makéna. Maranéhanana mindeng diajar ti kulon pilem nu asing lalaki nu sopan pisan jeung lemah lembut alami ieu gentlemen narik angka nu gede ngarupakeun awewe Cina. Nikah lalaki asing bisa minuhan sorangan freshness jeung ngarasa panasaran. Maranéhanana geus meunang dipaké pikeun lalaki Cina jeung nu teuing teu wawuh jeung gaya hirup, jadi maranéhanana hayang nyieun sawatara parobahan. Sababaraha awewe Cina ngawangun nepi hubungan dina kahirupan sapopoé maranéhanana, alami maranéhanana baris nikah lalaki asing. Sababaraha awewe Cina ulikan mancanagara atawa karya dina usaha asing-dibiayaan di China, ngarah boga loba chances pikeun komunikasi jeung lalaki asing. Tangtu, ieu awewe bakal nikah lalaki asing sanggeus maranéhanana geus affections. Maranéhanana kawas asing kabiasaan hirup sarta adat istiadat anu maranéhanana hayang ngudag asing gaya hirup ngaliwatan internasional nikah. Sababaraha awewe Cina dimimitian pikeun asing kawas gaya hirup ti budak leutik ngaliwatan karya sastra atawa media, jadi maranehna bakal kawas pikeun ngahontal tujuan maranéhanana ngaliwatan nikah lalaki asing. Awewe cina mikir nagara deungeun bisa ngahontal sarua antara lalaki jeung awewe. Cina sok geus konsép nu lalaki nu punjul ka awewe, jadi awewe Cina nikah lalaki asing jeung asa geus sarua kasempetan hirup jeung karya di tanah asing. Sababaraha nagara deungeun nunda maju kawijakan preferential pikeun narik Cina bakat alami sababaraha sarbini awewe Cina ogé boga chances. Lamun maranehna pindah jeung gawé ka luar negri, biasana pilihan kahiji maranéhanana nyaéta nikah lalaki asing. Kuring teu satuju, kuring mikir lokal katresna ngan hayang asing salaku bagian tina hawa nafsu sumebar pangaruh luar nagari. Kuring ve geus di Cina pikeun ampir tilu taun.

maranéhanana ngan ngeunaan miara salaki maranéhanana jeung kulawarga maranéhanana. Anjeun bisa ngalaman cinta sajati jeung eta.

awewe sacara umum aya emas digging whores

Éta pisan sababna naha Asian Kaukasia hubungan nu disproportionately WMAW. Bahahaha, dipikacinta ur comment, kuring teu bisa eureun ketawa, gd. I m a Sunda jeung kuring hirup di china, jeung kuring meunang pangalusna hormat jeung perlakuan pangalusna di dieu anjeun reueus Sunda nyanghareupan atawa anjeun praising urang Cina s kahadean. ieu keur kuring nu urut nu ngajadikeun kuring ngarasa disgusting jeung nganggap enteng anjeun. Anjeun kudu ngarasa isin ngeunaan cara anjeun ditembongkeun jeung kudu ngahatur nuhun kumaha anjeun keur dirawat di China. Allah weruh kumaha eta bisa jadi hésé pikeun dirawat kawas robot a di hiji nagara deungeun salaku urang asing a aya. Hatur nuhun pisan nice jeung mantuan urang Cina, hirup anjeun di China bisa jadi teu jadi tangguh salaku eta bisa jadi. Salaku an expat ngabogaan geus cicing di nagara nu beda di Éropa jeung batur, kuring bisa nyebutkeun urang Cina nu bener LEUWIH hade ka asing nu euweuh urang bisa meunangkeun perlakuan sarua dina loba nagara séjén. Tapi kuring mikir ieu bakal robah geura-giru anjeun bakal TEU dirawat salaku cara nu sarua salaku hadir, jadi ngarasakeun eta ayeuna. I mere anjeun nasehat: ngubaran urang Cina jeung sarua kahadean tapi teu nyokot eta minangka hiji hal anu anjeun alami kudu meunang. paling asing di china anu sarap koret ti nagara imah maranéhanana, nu maranéhanana bisa henteu deui nyieun hirup aya jeung boga pikareueuseun hirup alatan maranéhanana henteu mampuh tina rupa-rupa alesan. Jadi, saterusna maranéhanana mutuskeun pikeun datang ka China ka bangsat kebat awewe jeung ngarasakeun status dukungan. Sakali maranéhanana ve scammed cukup duit di China, maranéhanana baris ninggalkeun nagara jeung awewe maranéhanana ve x_x. Kuring yakin sababaraha asing x_x anjeun teuing. kusabab kitu anjeun jadi kesel jeung ambek. jeung mangga don t hatur kuring keur bebeneran ieu teuing. Kuring kakara rek nyebutkeun yén mikir positip mangka anjeun baris nempo hal positif. unggal masarakat ngabogaan bad jeung alus urang. Masarakat cina geus teuing tapi anjeun ngan fokus dina asing sabab.

Kuring geus disebutkeun alesan di luhur

p kuring satuju jeung anjeun, dina mah masarakat, sababaraha kulawarga nikah wanoja ti China. Ieu awewe luar ngan ngeunaan miara batur panghasilan, hak milik, aset jsb. Maranéhanana ngaku maranéhanana nikah maranéhanana American salaki teu keur duit. Kaleresan: Maranéhanana nikah maranéhanana American salaki teu NGAN pikeun duit. Kebat tina genep buleud jeung tangtu, kebat buta bodo lalaki American

About