Ahir-ahir ieu kuring ve geus mibanda sababaraha mamang ngeunaan mana oge pikeun papanggih lalaki alatan kuring ngaraos bosen klub. Kabéh guys aya ngan hayang hiji hiji peuting stand anjeun, sarta lolobana waktu maranéhanana geus jenis mabok ku kituna teu tiis kuring hayang leuwih meureun teu hubungan serius tapi hiji guy anjeun bisa date sababaraha kali jeung boga waktu nu sae jeung kaula teu bener heubeul cukup pikeun ngahurungkeun ka website dating jeung I don ‘t ngarasa kesepian ngabalukarkeun I sunda’ t boga guy ayeuna. NML nyebutkeun: kasulitan nu aya dina konflik. Anjeun nyebutkeun hayang papanggih guys anu aren t ngan nyoba pikeun meunangkeun jadi anjeun knickers, tapi anjeun don t hayang hubungan serius, jeung ideally anjeun hayang batur anjeun bisa muka jeung geus sababaraha kaping. Di luhur ieu anjeun hayang manéhna jeung kalakuanana kawas manusa anu ngabogaan fun tapi teu loba teuing fun. Ieu naha anjeun keur berjuang sabab anjeun hayang teuing kaluar ti hiji hal nu anut ka hayang saeutik leuwih ti dua kaping kaluar. Bobogohan téh hésé, tapi anak s dijieun harder ku kanyataan yén aya kavling jalma kaluar aya anu bobogohan don t nyaho naon anu maranéhanana hayang jeung nu conflicted. Ieu ngirimkeun kaluar talatah dicampur jeung salajengna nambihan loba jelema leumpang kira-kira kawas headless chickens di dunya dating. Eta méré anjeun kasempetan pikeun dibere nyaho batur jeung mutuskeun anak s hiji hal anjeun hoyong pikeun nyokot ka level saterusna. Aya aturan nu nyebutkeun yen anjeun teu bisa date if you don t hayang hiji hal serius, tapi, ieu teu ngarobah tipe naon tina pangalaman dating anjeun bakal boga. Di luhur ieu, anjeun inadvertently bakal ngakibatkeun sababaraha guys up taman jalur lamun anjeun aya can écés ngeunaan naon nu anjeun hoyongkeun. Hal saterusna nu nyaho manéhna ieu pamikiran bener kawas manéhna jeung nu anjeun bisa jadi hiji hal husus sedengkeun anjeun geus dipigawé sanggeus dua kaping.

Lamun anjeun ngahurungkeun kira-kira jeung nyebutkeun anjeun rek dicokot kaluar, geus sababaraha kaping, jeung senang, maranéhanana gé ngubaran anjeun sasuai. Kira-kira satengah santun bodo, manéhna gé teu ngan éta tapi kira-kira bodo rata nu hears hiji awewe nyebutkeun manéhna ngan hayang fun, manéhna gé ngadenge nu kitu baé nepi keur shag jeung kasempetan panangan-na. Bagian kuring karasaeun, yen sanajan geus bangor lamun guys teu sigana hayang manggihan warna anjeun knickers leuwih ti maranéhanana hayang nyaho anjeun, lamun sagala hayang sababaraha fun jeung sababaraha kaping, ieu sabenerna meureun anjeun calon idéal. Jumlah legwork anjeun nunda kana pananjung lalaki kudu proportionate ka tipe bobogohan pangalaman anjeun hoyong. Lamun sakabeh anjeun genuinely hayang boga sababaraha fun dina sababaraha kaping, I wouldn t go ngaktipkeun kota tibalik ka handap néangan suitors poténsial. Abdi mawa anjeun chances jeung guys anjeun papanggih kaluar socially. Tapi anjeun kudu mutuskeun naon nu anjeun hoyongkeun. If you don t hayang hiji hal serius, éta rupa. Indit kaluar, ngarasakeun sorangan, jeung ngan jadi mindful bade ti single gadis ngeunaan kota ngarasakeun sorangan jeung ngahindarkeun hal serius, pikeun gadis single kira-kira kota anu ngahindarkeun komitmen. Eta kajadian sakabeh waktu jeung anjeun bisa digolongkeun kana sababaraha bener bad cinta kabiasaan iwal mun mayar perhatian deukeut ka kumaha anjeun ngatur anjeun hirup single jeung sabaraha anjeun ngantep diri meunang dicokot atawa kapangaruhan ku anjeun guys papanggih. Éta tempat téh henteu salawasna hiji cerminan nu jenis guy anjeun bakal papanggih, tapi salaku aturan jempol, if you don t kawas nu jenis lalaki anjeun deui pasamoan di tempat di mana anjeun buka, ngarobah tempat. Nyingkahan nyoba pikeun papanggih lalaki di karya alatan kuring geus cukup pangalaman sorangan jeung pamiarsa séjén pikeun nyaho yén anjeun bener teu kudu t pee dina anjeun sorangan doorstep. Laju dating jeung single fungsi fun jeung bisa méré anjeun hiji fix gancang jalu perhatian. Jadi ati sangka meunang kana rut jeung ieu sabab bisa nyieun anjeun overtly picky jeung atawa meunangkeun anjeun hooked dina ngumpulkeun perhatian. Pasamoan urang ngaliwatan hobi jeung kapentingan sok hiji alus salaku anjeun bakal geus share taneuh umum, tapi ieu téh leuwih penting lamun anjeun keur néangan hiji pasangan calon. Galeri seni, scavenger hunts, tasting anggur, hiji peuting tangtu, di gim (sanajan inget eta bisa jadi kagok afterwards), DIY toko (tingali daya teu upaya jeung chainsaw atawa hiji hal dina hiji barisan mana aya kavling lalaki leumpang kira-kira), nginjeum anjing if you don t boga salah jeung indit for keur leumpang di taman, atawa olahraga. Kami teu fan gedé tina dating online irrespective umur ngan saukur keur kanyataan yén nagara éta geus leuwih liars jeung lalaki sok maranéhanana geus single lamun maranéhanana bener boga kabogoh atawa pamajikan, jadi anjeun moal manggihan kuring steering anjeun di arah éta. Ideal keur anjeun ngalakonan eta tanggal dinner hal alus kadaharan, anggur, jeung sakumpulan jalma anu dipikaresep pikeun gél jeung kapribadian anjeun.

Lighttight (US)

Dipepelingan pikeun anjeun sanajan ka sosok kaluar naon anu rek. Anjeun kudu ngatur ekspektasi anjeun sasuai sabab lamun hayang naon fun, mangka pikahariwangeun ngeunaan naon ieu guys hayang ti anjeun ieu a runtah énergi. Ngan sabab a guy hayang hiji hiji-peuting nangtung, doesn t mean manéhna meunang salah. Balik kaluar jeung boga fun jeung kudu ati-ati tina expecting lalaki kalakuanana kawas poténsial boyfriends lamun maranéhanana geus saperti teu mirip jadi kira-kira leuwih ti hiji katilu date. Kuring bisa nempo di mana pangarang téh nu datang ti. Biasana lamun anjeun deui single, you don t hayang méakkeun saptu peuting sorangan di imah, jeung hayang sababaraha interaksi sosial jeung biasana, s tempat kawas klub mana anjeun gé balik. Maranéhanana ulin alus musik jeung boga nice setélan, tapi kuring tatarucingan nu key hal anu teu nyangka papanggih pasangan ideal aya, tapi ngan bersantai, boga waktu nu sae sareng babaturan, jeung lamun anjeun teu nepungan saha metot, nah, nu ngan hiji bonus. Dina pangalaman mah, kuring geus can pikeun minuhan saha sabenerna hebat pisan, tapi kuring geus miboga babaturan anu papanggih mitra maranéhanana di dahareun jeung musik festival. Nu hiji bener metot topik anu aya. Jigana nu nomer hiji alesan naha urang boga kasulitan manggihan guys alus pikeun date atawa sumawona meunang kaping sabab urang fokus teuing waktu jeung perhatian dina eta. Ieu ampir kawas desperation jeung guys bisa rasa ieu hiji mil jauh. Sabaraha kali urang geus kadéngé carita jalma manggihan mitra gede lamun maranéhanana éta sahenteuna expecting eta? Loba pasangan meunang babarengan, lamun maranéhanana disumpah off lawan jenis. Jigana nu hal anu pangalusna pikeun ngalakonan sawaktos anjeun keur tunggal nyaéta fokus dina sorangan. Angka kaluar naha anjeun pasangan ahir hubungan gagal jeung naon bisa diajar ti aya. Indit kaluar aya jeung ngarasakeun hal anu ngajadikeun anjeun bagja. Jeung sakali ngarasakeun kanyataan nu anjeun keur tunggal. Jigana urang bakal méakkeun loba nu leuwih poé nikah ti urang baris tunggal. jadi, urang bisa ogé ngarasakeun eta sedengkeun urang bisa. Dina watesan bobogohan atuh sanajan, kuring bakal nyebutkeun anjeun kudu nyaho naon ciri nu anjeun keur pilari di hiji guy salaku guideline umum. Kuring mah nyebutkeun hiji masif daptar tapi pamikiran ngeunaan hal anu teu leres pisan euweuh negotiable. Cara nu nyaho naon nu anjeun keur pilari jeung bisa date loba nu leuwih hade lalaki keur anjeun. Ogé ngidinan anjeun pikeun difokuskeun keur tipe jalmi nu ideal anjeun dikawinkeun bakal jadi katarik. Jadi, pikeun conto lamun anjeun hayang jadi jeung batur anu satia, sabar jeung jenis mangka anjeun bakal kudu fokus dina keur leuwih nu sorangan. Ok kuring geus pertanyaan. ieu teu bener yakin mana atawa kumaha eta bakal patali tapi atoh geus gede ieu babaturan, anu ngan dina asih jeung kuring, mikanyaah ka budak mah, bakal ngalakukeun nanaon keur kuring. Manéhna téh guy GEDE, proyek alus, lucu, nanaon, gede man kulawarga, urang boga saperti waktu nu sae di sakuliah unggal séjén, manéhna baris jadi pasangan sampurna, panutan, jeung salaki TAPI manéhna téh bit a kaleuwihan beurat, sarta kuring ngan teu yakin lamun kuring bisa sacara séksual katarik manéhna. Hate komo nyebutkeun yén alatan kuring ngarasa yén anak deet tapi hayu urang nyanghareupan eta paling awewe hayang boga nu atraksi saméméh nanaon. Kuring geus tanggal jenis salah manusa, sakabeh hirup mah, boga budak ti salah jenis manusa. Kuring teu hayang terus cicing hirup mah sorangan. Kuring keur ayeuna w hiji EUM tapi nyoba mutuskeun naon anu kudu dipigawé. Kaula teu néangan pikeun meunangkeun kana hubungan hiji ayeuna jeung babaturan mah, tapi kuring teu nyaho lamun kuring kungsi hayang kuring bisa. Kuring kakara hayang nyaho lamun saha nyangka yén anjeun bisa jadi leuwih narik ka hiji jalma alatan anu sipatna leuwih waktu. Kuring geus wondered nu for lila. urang teu meunang ningali nu séjén loba jadi kuring teu heran lamun éta dina dasar poean lamun bakal beda-beda, tapi teu jadi yakin. Nyaéta atraksi fisik a deal barker. hatur nuhun, hatur Nuhun, pikeun nyebut dina blog anjeun eta bisa jadi hésé pikeun meunangkeun kaluar aya tapi rapat urang jeung aktip bade dina kaping teu karya pamustunganana. Hiji ngan geus tetep nyoba

About