Anjeun geus papanggih anca nona dina urang Cina bobogohan loka jeung nu rek kawin nya Kudu anjeun dasi sorangan nepi di suci matrimony.

Di dieu aya sababaraha alesan naha Cina single bisa nyieun alus teuing istri. Asian brides geus jadi cukup populér jeung kulon lalaki. Loba di antarana anu ayeuna nikah ka awewe Cina. Geus kungsi wondered naha? Urang teu nyebutkeun yen China awewe keur bobogohan leuwih hade tinimbang keur bobogohan awewe ti nagara séjén. Tapi lamun anjeun keur kulon man who wants to date awewe Cina, anjeun bakal manggihan pituduh ieu mantuan. China awewe keur bobogohan cukup menarik pikeun kulon lalaki, hatur nuhun ka misteri nu lingku ieu awewe. China teu kudu nu mana wae nu utama dasi jeung dunya nepi. Anu hartina jalma, utamana maranéhanana di jawa barat, masih teu nyaho loba ngeunaan China atawa anak awewe anca. Loba jalma mikir China salaku repressive nagara komunis.

Nu urang teu cukup bener

Éta téh bener nu China geus maréntah ku rezim komunis, tapi lamun anjeun nganjang nagara, anjeun bakal kaget maranéhanana salaku nilai jeung étika karya nu teu drastis beda ti kulon leuwih. Cina nagara pangpadetna di dunya. Ieu téh imah ka leuwih ti.

milyar urang

Jadi, anjeun bakal boga kasusah manggihan nu nona of impian anjeun dina urang bobogohan loka. Awewe cina ogé cukup menarik. Maranéhanana condong jadi taller ti katresna ti Indonesia atawa Thailand. Oge, maranéhanana kasampak nu beda-beda ti nu awewe ti eta nagara. China ngabogaan wewengkon badag, jeung rupa-rupa géografi ogé lends anak awewe distinctly beda appearances. Ieu téh hiji titik plus badag keur bobogohan awewe Cina. Awewe di China ogé boga loba kabiasaan anu alus menarik pikeun kulon lalaki. Kalobaannana teu nginum, atawa ngaroko. Ieu kabiasaan goréng jeung teu dianggap normal dina daratan China. Jeung Asian ladies teu boga badag tato plastered sakumna awak maranéhanana, sabab dianggap teu damang aya. Maranéhanana ogé condong pikeun nempo sanggeus sorangan bener oge. Maranéhanana dahar oge jeung cicing jauh ti junk dahareun. Jeung maranehna teu obsessed jeung tanning awakna. Kalobaannana cicing jauh ti panonpoé salaku loba nu jéntré. Ieu kabiasaan alus pasti ngagambarkeun di awakna. Loba di antarana kasampak ngora ti umur sabenerna maranéhanana, naha nu mangrupa bobogohan katresna Cina hugely populér dina loka dating. Awewe cina bobogohan téh mangrupakeun ide nu sae sabab ieu wanoja nu satia jeung asih salaki maranéhanana tanpa pamrih. Kanyataanna, pikeun kalolobaan eta, salaki maranéhanana nyaéta puseur universe anjeun. Jadi, lamun anjeun aya cukup lucky manggihan alus Cina pamajikan, anjeun bisa nyangka nya ka pancuran anjeun jeung asih sarta perawatan. Cangkang cinta anjeun salaku loba anjeun sorangan indung teu. Awewe cina anu berorientasi kulawarga jeung baris ngalakonan saukur ngeunaan nanaon pikeun maranéhanana kulawarga jeung salaki. Awewe cina bobogohan jeung pamanggih gede, sabab nu devoted ka arah kulawarga maranéhanana. Lamun maranehna kungsi manggihan hiji kasempetan pikeun pitch dina, maranéhanana bakal ngalakukeun hal eta pikeun kapentingan kulawarga maranéhanana. Sajaba ti éta, maranéhanana teu persis feminists. Sanajan lolobana awewe nu maju poe ieu, jeung ulah persis masak sarta bersih, awewe Asian nu kutang jeung anu gemar nanganan housework jeung nyokot ngurus kulawarga maranéhanana. Lamun anjeun nikah wanoja Cina, anjeun bakal manggihan yén manéhna enjoys ngalakonan housework. Eta sabab kawas hal diayakeun, jadi ngarasakeun belanja waktu maranéhanana dina nyokot ngurus imah maranéhanana sarta kulawarga. Awewe Asian condong tetep fisik menarik sakuliah kahirupan maranéhanana. Maranéhanana nyokot care leuwih alus tina awakna. Gaduh kumuh penampilan ieu dianggap salaku hiji éra di Cina, komo lamun anjeun aya dina kaayaan tekanan gawé, jadi awewe lolobana ngajaga maranéhanana gambar jeung pakéan attractively. Upami anjeun keur perencanaan pikeun ngembangkeun anjeun bisnis di China, sanggeus pamajikan Cina mangrupakeun hiji kasempetan anu alus pikeun boga loba dipake kontak di éta nagara. Di Cina, anjeun bakal boga kavling kasempetan lamun anjeun nyarita Cina. Tapi diajar basa ieu ti scratch bisa cukup ongkosna mahal. Lamun pamajikan anjeun Asian nona, anjeun bakal teu kudu nyewa swasta tutor pikeun ngaronjatkeun kaahlian basa. China ngabogaan budaya nu beunghar. Lamun anjeun nikah wanoja Cina, cangkang mantuan anjeun diajar ngeunaan budaya lokal. Cangkang ogé mantuan anjeun pikeun nyegah loba budaya salah harti nu badag ngabalukarkeun isin meureun. Awewe Asian nu alus teuing homemakers. Komo lamun manéhna geus fulltime pakasaban, cangkang mastikeun yén sagalana di imah téh diayakeun. Salaku hasilna, anjeun bakal bisa konsentrasi leuwih dina karir anjeun. Salaku bisa nempo aya sababaraha kaunggulan ka nikah a Cina wanoja. Di handap ieu mangrupakeun ngan sababaraha leuwih mangpaat atra. Anjeun bakal manggihan loba deui sapanjang jalan. Basa nyaéta masalah pangbadagna nu kulon lalaki nyanghareupan basa aranjeunna kasampak keur brides dina Cina loka dating. Tapi kaayaan geus nyata ningkat salila dékade ka tukang atawa jadi. Awewe ngora nyarita basa inggris alesan well. Basa inggris ayeuna diajarkeun di paling sakola jeung Cina lalaki jeung awewe anu nyarita basa inggris geus prospek karir leuwih alus ayeuna. Salaku hasilna, manggihan suharto Cina jeung santun inggris diomongkeun kaahlian leuwih gampang ayeuna. Saméméh milih hiji panganten awewe dina urang Cina loka dating, anjeun ogé kudu nyoba diajar sahenteuna sababaraha hal ngeunaan budaya Cina. Budaya Cina mah béda ti budaya kulon dina sababaraha cara. Dina kalolobaan Asia nagara, kaasup China, manula geus diperlakukeun kaitannana gede. Barudak cara anu diangkat ogé béda. Barudak Asian ngarasakeun kurang kabebasan ti Éropa atawa Amérika leuwih. Oge, maranéhanana condong hirup jeung kolotna komo sanggeus nikah. Maca sadaya nu anjeun bisa ngeunaan Cina jeung nagara maranéhanana saméméh néangan hiji panganten awewe dina urang Cina loka dating. Upami anjeun keur néangan Cina single, urang bisa mantuan jeung saran gede. Urang Cina loka dating di mana anjeun bisa manggihan éndah single ti sadaya nagara Asia kaasup China. Miluan ayeuna pikeun manggihan menarik single Cina. Hayu asih nu mekar di sakuliah wates

About