Katresna cina geus aheng appearances, disampurnakeun fitur raray, kulit sampurna jeung well-proportioned awak, maranéhanana geus katarik leuwih jeung leuwih lalaki kira-kira dunya jeung pikeun manggihan maranéhanana katresna tina ngimpi. Di handap ieu aya nu paling dipikaresep tempat papanggih katresna éndah di China. Lalaki cina geus an metot nyebutkeun: lamun anjeun datang ka di Chongqing, anjeun baris dimimitian ka nyadar yén anjeun meunang nikah teuing awal. Chongqing city owns China s lolobana alam beauties. Lokal lembab cuaca jeung kabut nyumbang ka maranéhanana kulit lemes, jeung kadaharan lada ogé dipercaya pikeun ngaronjatkeun sirkulasi getih jeung ngaleupaskeun racun. Sagedengeun ti eta, ieu pagunungan lingkungan geografis robah kota alam gym nu mantuan bentuk suku langsing jeung datar bellies. Tengah pegangsaan Jibe Sihung Bei nyaéta well-dipikawanoh tempat pikeun manggihan éndah Chongqing katresna. Chengdu nyaeta hiji kota pagunungan di kidul-kulon cina. Kota kasohor Panda Buta, pot panas plato jeung katresna éndah. Chengdu katresna geus alus jeung kulit bodas, lolobana maranéhanana nunda dina cahya nyieun-up jeung ngan mintonkeun kaéndahan alam. Chengdu katresna nu kawas kota, maturan kapaehan, puguh, rineh aroma. Chengdu nyaéta beueus sarta beueus sababaraha tempat jeung cahaya panonpoe dina usum tiris jeung turun, jadi paling Chengdu katresna boga kulit alus. Chunni Jalan nu paling has jeung makmur pedestrian komérsial jalan di kota mana anjeun bakal manggihan kavling geulis katresna lokal. Lijiang dipikawanoh minangka tempat pikeun manggihan sunda di Cina. Nu geulis kota kuna anu perenahna di kidul-kulon Cina province Yunnan. Lamun anjeun ve kungsi geus aya, anjeun bakal ngarti kumaha hal ieu dianggap hiji tempat sampurna pikeun layeut meunang-jauh: stony lajur ka stroll dina kavling saeutik kopi toko, bar jeung restoran pribumi arsitéktur cerah, pagunungan langit jeung pencinta leumpang leungeun-di-leungeun. Katresna di Lijiang ti kira-kira sakabeh nagara, maranéhanana ngarambat ka ieu tempat éndah, hoping pikeun dimimitian hirupna roman. Jeung angka nu gede ngarupakeun klub peuting, restoran jeung bar, Shanghai geus narik kavling awewe geulis sakuliah nagara. Shanghai mibanda jumlah pangbadagna single awewe di China, sahingga hiji tempat nu sae pikeun minuhan single ladies. Nu thriving kota geus persuaded jadi loba katresna Cina pikeun ngudag ngimpi atawa néangan kasempetan. Shanghai leres pisan kudu anjeun nu salajengna travel tujuan. Tempat pikeun minuhan anjeun oriental ngimpi-katresna di antarana Xintiandi wewengkon, nu kahiji stylish center di Shanghai Heneghan Jalan, mana bar, klub peuting, jeung restoran nawarkeun anjeun hiji tempat idéal pikeun papanggih katresna ngora. Salaku nyebutkeun Cina mana»Guilin geus nu paling éndah tetempoan dina sawarga, jeung Yangzhou geus pangalusna tetempoan dina Guilin.»Yangzhou boasts napas-nyokot alam sceneries, kuna dwelling imah jeung rupa-rupa budaya. Ieu téh hiji hal pikaresepeun ka bike jeung hiji mojang geulis sapanjang picturesque jalan nagara, ngarasakeun unstirred idyllic kahirupan sapopoé, atawa rakit taktak ka taktak sapanjang héjo kristal Yulong Walungan, stroll sapanjang West Street jeung geus sababaraha waktu dina toko, cafe jeung restoran. Hangzhou teu ngan dipikawanoh pikeun Terusan Grand jeung romantis West Lake, tapi ogé pikeun awewe geulis. Kota geus ngahasilkeun awewe geulis saprak jaman baheula. Hangzhou s West Lake nyaéta tempat pasamoan pikeun loba pencinta di Cina kuna mitos sarta legenda. Hal ieu kacida layeut leumpang kira-kira Lake jawa Barat dina hujan jeung papanggih gadis of impian anjeun. Sonya téh éndah basisir tujuan dina tip Pangkidulna Hainan province. jeung eta tempat populér pikeun getaways layeut. Sonya geus caang cahaya panonpoe, keusik lemes, cai jelas jeung iklim pikaresepeun, nya eta anu sampurna tujuan pikeun papanggih éndah katresna ti sakuliah nagara. Harbin disebut pearl caang dina Sasak of Eurasia Taneuh. Di Cina, ngaran Harbin reminds urang of an endah jeung romantis city patali jeung és jeung salju. Katresna di Harbin anu jangkung sarta éndah, tapi aya alusna dipikawanoh pikeun maranéhanana lempeng, frank sumanget personalities. Kawas dayeuh Hangzhou, nu deukeutna kota Suzhou ogé dipikawanoh pikeun geulis awewe Cina. Hal ieu ceuk nu Suzhou geus leuwih ti satengah tina nu beauties tina Cina kidul. Has Suzhou katresna nu pohara lemah lembut, patuh, karunya jeung imut. Hong Kong anu pang wisata popular kota Asia. Nya sok ngabalukarkeun mainstream fashion di nagara jeung Asia Wétan. Katresna lokal oge dididik sarta sharply calakan. Tangtu, di dieu anjeun oge bisa papanggih katresna ti sakabeh nagara jeung kira-kira dunya. Hong Kong geus loba tempat alus kawas Repulse Bay, Disneyland, cafe jeung bar pikeun manggihan Cina éndah katresna. Ha-ha eta sacara bener sadaya katresna Cina nu panas teuing kawas kuring. Kuring bener ngarasakeun jeung Cina. Kuring mikir Cina anu sarua dina sakabeh dunya. Maranéhanana henteu kungsi ngarobah budaya keur saha. Kuring bener ngahargaan awewe Cina. Kuring ngaharepkeun hiji poé kuring bakal nikah Cina gadis Hottest. Anu bener bisa nanggung roman kawas gunung.

Ha-ha-na s bener sadaya katresna Cina nu panas teuing kawas kuring. Kuring bener ngarasakeun jeung Cina. Kuring mikir Cina anu sarua dina sakabeh dunya. Maranéhanana henteu kungsi ngarobah budaya keur saha. Kuring bener ngahargaan awewe Cina. Kuring ngaharepkeun hiji poé kuring gé nikah Cina gadis Hottest. Anu bener bisa nanggung roman kawas gunung.

Absolve mah panas kawas és

upami anjeun keur hiji manusa leuwih kolot, poho katresna ngora, jeung balik pikeun hiji wanoja anu taun umur. Maranehna sabenerna anu leuwih alus sarta bakal ngubaran anjeun leuwih hade tinimbang anjeun kungsi bisa dibayangkeun.

Kuring teu

Luncat, kuring nebak anjeun geus ngan cemburu katresna Cina jeung anjeun kudu jadi, maranehna nu jadi éndah luar ogé jero jeung kaula ngobrol ngeunaan paling sahijina, so I don t satuju jeung ngaran artikel ngan sababaraha kota, kuring percaya unggal kota di Cina geus beda katresna éndah. Contona, Zhang Jia Jibe geus katresna kawas gunung kembang, jadi alus jeung geulis tapi ogé jadi tangguh pikeun tahan sadaya kasar cuaca dina kahirupan, hal anu kuring don t mikir anjeun bisa manggihan di Éropa ieu mah euy wondering naon jenis deluded sexist bisa manggihan hiji cara pikeun ngaran sadaya ieu kota Cina jeung nunda a label dina kabéh awéwé di eta kawas maranéhanana anu kawas sababaraha jenis produk atawa daging nunda diobral

About