Urang nyaho yén salah sahiji alesan naha anjeun geus di dieu sarta maca artikel ieu sabab rek papanggih Cina single tapi ngan teu nyaho tempat pangalusna pikeun kasampak. China yakin badag nagara jeung néangan single tanpa maca artikel ieu bakal mere anjeun a geulis waktu teuas jeung lessens chances anjeun manggihan cocog single Cina geura-giru. Jadi ngan cicing di tempat diuk anjeun sarta seneng-seneng dina ngajalajah mana anjeun bisa minuhan single di China. Jeung hiji staggering populasi juta urang, Shanghai dijieun salaku salah sahiji kota asezare populata di China. Keur di puseur nagara urang bisnis jeung dagang, loba single diajar sarta digawé di dieu pikeun tingali pikeun kahirupan anu leuwih alus kasempetan. Dina Shanghai, aya sabenerna hiji tempat anu disebut Shanghai Square Pasar nu mangrupakeun pasar dina Taman Masarakat di mana kolot sawawa tunggal meunangkeun pikeun ngabagikeun informasi ngeunaan barudak maranéhanana guna pikeun manggihan pasangan cocog pikeun maranehna. Ieu kajadian unggal saptu jeung minggu ti NN pikeun WIB. Tapi asing bisa jadi geus saeutik tuah jeung manggihan hiji patandingan di dieu saprak paling kolot Cina bakal leuwih resep maranéhanana putra putri ka nikah a Cina nasional. Masih aya cukup sababaraha tempat di Shanghai di mana anjeun bisa nepungan single. Tapi di kota gedé ieu, anjeun bakal lolobana papanggih katresna anu aya kana sederhana bobogohan tinimbang hubungan jangka panjang. Jeung Shanghai keur hiji urbanized city, awewe biasana aya westernized, karir-berorientasi, jeung anjeun ogé bakal boga loba teuing kompetisi ti séjén asing. Tapi, éta hiji tempat gede papanggih Shanghai single. Keur ibukota Cina jeung salah sahiji nagara pangbadagna kota, Beijing is a city pinuh énergi jeung urang.

Sanajan ieu teu salaku asezare populata salaku Shanghai, Beijing masih hugely kota asezare populata jeung juta urang. Ieu teu hésé pikeun minuhan single dina Beijing.

Salami anjeun nyaho ti mana kasampak

Kawas Shanghai, lolobana jalma utamana awewe, datang ka Beijing pikeun néangan kasempetan pakasaban ti di kota imah maranéhanana. Sabab kota urbanized jeung remen dilongok ku asing, Beijing awewe leuwih kabuka pikeun bobogohan jeung maranehna saprak maranehna praktis ningali eta unggal poé. Dibandingkeun jeung batur, maranehna geus leuwih kabuka-dipikiran, turun ka bumi, sarta fun pikeun jadi jeung. Kota Chengdu aya dina Pearl Walungan Delta di Tenggara China jeung jeung populasi juta jalma, kota quieter jeung leuwih rileks dibandingkeun megacities kawas Shanghai jeung Beijing. Maranéhanana santai pace ogé alatan kanyataan yén kota anu aya di wewengkon pagunungan. Chengdu anu dipikawanoh di Cina pikeun ngabogaan nu paling awewe geulis. Jeung urang Cina sacara standar kageulisan kawas flawless kulit bodas jeung ngan saukur keur hiji kaéndahan alam, Chengdu awewe pasti aced di bagian ieu. Awewe cina ti Chengdu ogé dipikawanoh boga kuat bakal jeung tekad dibandingkeun jeung batur. Maranéhanana anu geulis, tapi maranehna pasti teu cinta maranéhanana kadaharan lada nu bisa saeutik nangtang pikeun anjeun lamun anjeun keur teu gemar chilis. Sanajan Chengdu kurang urbanized, aya kénéh tempat nu bisa nganjang di peuting di mana anjeun bisa nepungan single.

Di dieu mangrupakeun daptar

Lamun approaching Chengdu katresna, éta penting pikeun jadi kandel, sopan santun, jeung kudu percaya diri. Awéwé nu mana wae nu bakal hayang nepi ka tanggal batur anu urang well-mannered sarta ngabogaan kayakinan dina diri. Aya dina Pearl Walungan Delta of Tenggara China nyaéta kota Guangzhou. Katilu panggedena kota di Cina nu asezare populata jeung rata-rata juta jelema sarta anu dipikanyaho for nu keur the base manufaktur di Cina. Tapi tangtu, aya hal metot séjénna ngeunaan Guangzhou, jeung nu maranéhanana kaayaanana endah cuisines jeung ideally awewe menarik. Dina Guangzhou, anjeun bisa minuhan single Cina praktis unggal madhab, tapi anjeun bakal lolobana manggihan eta dina: munara Kantor jeung Hotél — Anjeun bisa manggihan bebas kantor ladies ti ieu tempat. Lolobana kira-kira waktu dahar beurang jeung off-karya kali. Bar jeung cafe — Keur katelah»Kota Kahirupan Peuting», aya nu loba kawentar bar jeung cafe anjeun bisa indit pikeun minuhan single awewe. Anjeun bisa manggihan bar jeung cafe sapanjang Haunch Dong Jalan, Jian manéhna Liu Road, Tajin Jalan, Waterfront Yanjing Zhong Jalan, jeung loba batur. Restoran — Restoran di Guangzhou nu ngawula dahareun alus sarta boga nice ambiance bisa narik loba jelema, kaasup single jeung migran ti bagian nu beda-beda China. Anjeun kukituna heran nu anjeun moal ngan manggihan kadaharan alus, tapi ogé alus-néangan awewe. Kawentar restoran kawas Dong Bei Pégon, Zinging, Mao Jia Wan, Nyumbangkeun Tu Kaiyuan aya sababaraha kawentar di Guangzhou. Paguron luhur — Lamun anjeun indit ka universitas di Guangzhou, anjeun bakal manggihan smart, lincah, jeung witty katresna. Pikeun pamungkas ieu tempat, anjeun moal kudu indit sadaya jalan ka China ngan pikeun minuhan single ti Shanghai, Beijing, Chengdu jeung Guangzhou. Ngan saukur ngadaptarkeun hiji akun dina Cina loka dating atawa hiji aplikasi kawas Sabenerna Cina, eusian eta nepi ka anjeun informasi, mangka mimitian néangan single dina posisi nu tangtu nu anjeun hoyong. Ieu ogé sagemblengna merenah lamun anjeun geus geus di China jeung hayang gancang manggih batur nongkrong jeung. App ieu ogé dilengkepan kalawan hiji talatah panarjamahan feature nu ngidinan anjeun make basa nu mana wae nu anjeun milih jeung narjamahkeun ka basa nu sejenna jalma anu teu nyaman jeung. Tapi lamun anjeun geus geus di China jeung kira-kira ka minuhan batur aya, nyieun yakin yen maranehna teu nyarita basa inggris pikeun nyegah konflik jeung miscommunications. China mangrupakeun hiji nagara badag sarta anjeun bisa praktis papanggih Cina single mana waé. Tapi gumantung kana karesep jeung bobogohan naon qualities anjeun hoyong pikeun pasangan sagemblengna bakal gumantung kana mana anjeun kudu kasampak papanggih jeung tanggal single Cina

About