Bobogohan awewe Cina perlu diatur béda ti keur bobogohan awewe ti Kulon budaya. Ekspektasi dina hubungan nu loba nu leuwih luhur dina budaya Cina jeung maranehna dibawa leuwih serius ti outset nu. Nyieun katuhu gambaran kahiji nyaeta incredibly penting lamun anjeun rek indit kaluar dina titimangsa jeung wanoja Cina.

Dina budaya Cina eta diperkirakeun yén hiji manusa anu bakal mawa prakarsa jeung nanya hiji wanoja dina tanggal hiji. Lamun anjeun ngalakukeun ménta tanggal hiji, pastikeun anjeun anu sopan jeung show hormat nya. Sakali dina tanggal eta diperkirakeun yén manusa bakal mayar pikeun naon bae kagiatan nu dipilih.

Pastikeun yén anjeun teu diajak ngobrol teuing dina tanggal

Nanya nya patarosan ngeunaan sorangan jeung bener ngadangukeun nya jawaban. Awewe cina nyangka anjeun pikeun hormat maranéhanana pikiran jeung perasaan jeung teu kawas a man anu ceramah teuing atawa sombong. Wanoja Cina bisa jadi néangan pasangan dina nikah jeung bisa nyokot keur bobogohan cukup serius, tapi manéhna ogé bisa kakara bisa néangan batur pikeun méakkeun sababaraha waktu jeung. Ngabahas pisan awal kana naon anu rek jeung anjeun ngaharepkeun pikeun mangsa nu bakal datang. Upami anjeun keur néangan hiji hiji-peuting nangtung atawa gancang fling, nu sigana mah keur bobogohan jalmi salah. Upami anjeun keur sacara serius museurkeun dirina sarta hayang meunang nyaho nya leuwih alus, nyaritakeun nya nu. Ieu téh dipikaresep yén manéhna baris hayang ngalakonan sarua. Awewe cina bakal teu merta nyebutkeun naon anu maranehna ngarasa. Maranéhanana nu leuwih gampang pikeun mintonkeun anjeun kumaha ngarasa maranehna ngeunaan anjeun ngaliwatan lampah maranéhanana. Awewe cina bisa kasampak sanggeus anjeun ku meuli hal atawa nyieun anjeun dahareun anu alus. Maranéhanana bisa mantuan anjeun milih hiji outfit jeung mantuan anjeun pikeun kasampak alus, atawa maranehna bakal kasampak sanggeus anjeun upami anjeun keur gering. Ieu téh kumaha maranéhanana nganyatakeun kaasih sabab bisa jadi teuing isin pikeun nganyatakeun maranéhanana deeper perasaan. Lamun manéhna trusts anjeun lengkep, manéhna baris ngabejaan ka anjeun kumaha baé karasaeun. Mun anjeun geus junun meunangkeun cukup jauh pikeun awéwé mikir, yen anjeun serius, anjeun bakal kudu minuhan kulawarga nya. Idin ti kulawarga nya bakal jadi pohara penting, jeung anjeun kudu nyoba nyieun gambaran pangalusna anjeun bisa. Mawa kado tapi awas salaku hadiah boga pisan harti simbolis di China jeung salah kado bisa nunda anjeun dina pisan bad cahaya. Kado pangalusna bakal jadi hiji hal nu unik jeung kreatif nu bakal jadi kabetot dina. Lamun maranehna kawas olahraga jeung kaséhatan, meuli eta husus dahareun kaséhatan. Hal pangalusna mun geus ka nanya kabogoh anjeun naon nu bakal maranéhanana kawas.

Lamun pasamoan kolotna jadi diri, jujur jeung kudu hormat

Inget kolot ngan hayang anu pangalusna pikeun anak maranéhanana. Zoe Van-de-Velde mimiti nulis dina jeung nyumbang ka EHow jeung Jawaban bag. Van-de-Velde geus Bachelor of Arts Kamanusaan dina media jeung basa inggris ti DE Montfort University. Manéhna ayeuna nalungtik pikeun gelar Master of Arts dina media kreatif seni specializing dina digital fotografi di London Kidul Bank University

About