Paling lalaki teu nyaho pentingna ngirim talatah teks nepi ka maranehna papanggih awewe Asian. For eta pikeun nyieun hiji sambungan jeung paling awewe Cina, maranéhanana kudu diajar seni tina texting. Ngirim talatah teks mangrupa salah sahiji cara nu paling gampang lalaki meunangkeun perhatian awewe Cina sabab nu jadi katarik maranéhanana alat nu bagerak kawas awewe ti nagara séjén. Oge, lalaki ogé bisa papanggih awewe Asian, ngaliwatan media sosial jeung nu séjénna aktip olahtalatah, kawas WeChat nu dipikacinta ku kalolobaan awewe Cina. Lamun anjeun minuhan wanoja Asian, utamana awewe Cina, komunikasi jeung maranehna bakal jadi cukup béda dibandingkeun jeung awewe ti séjén buana dunya alatan maranéhanana nilai budaya. Di dieu aya sababaraha cara ngeunaan cara djafar katresna Cina jeung meunangkeun acquainted jeung eta gampang.

Tapi, ieu teu kasus nu bener sabab well-disiplin ku kolotna pikeun jadi cautious jeung diragukeun of motif. Surging kana seksual paguneman bisa jadi soothing ka kulon awéwé lamun manéhna ngabogaan minat dina anjeun. On sabalikna, eta bisa jadi ngahurungkeun kaluar jadi teuing ngareureuwas ka paling awewe Cina komo lamun aya nu katarik pikeun anjeun.

Smiley nawarkeun cara pikeun komunikasi urang parasaan jeung karsa

Kawas dunya kulon, emojis atawa smiley nu ilahar dipaké ku urang di Asia. Jadi, anjeun hoyong pikeun ngamimitian ngagunakeun smiley sering lamun ngobrol jeung katresna Cina. Tapi, anjeun kudu jadi mindful ngagunakeun smiley pikeun mawa hinaan guyonan sabab paling katresna Cina bakal nyokot lulucon ieu hartina. Biasana, paling awewe nu hirup di China don t nyarita basa inggris tapi lamun lumangsung papanggih hiji anu teu, coba teu mere pangaruh nya ku berkomunikasi dina basa nya iwal anjeun anu pohara eloquent. Upami teu kitu, anjeun nangtung résiko kaleungitan nya salaku hasil salah tafsir dina komunikasi. Oge, anjeun bisa make software panarjamahan pikeun interaksi jeung nya lamun manéhna teu béntés dina basa inggris, sarta anjeun teu béntés dina basa nya.

Kajujuran nyaéta karakter nu ngaapresiasi di masarakat Cina

Lamun anjeun hayang ngingetkeun gadis Cina, anjeun kudu némbongkeun dirina yén anjeun bisa jadi man of ngahargaan. Jadi, ku mahluk anu katempo jeung turun-ka-bumi di berkomunikasi karsa anjeun ka dirina, manéhna baris dimimitian pikeun ngahargaan anjeun komo leuwih. Ieu téh hiji hal nu ilahar pikeun kalolobaan katresna Cina pikeun ngajaga hubungan maranéhanana wijaksana naha nu mangrupa angka considerable tina eta ulah di tempat kahiji. Jadi, lamun manéhna megatkeun pikeun balik kaluar jeung anjeun tapi hayang hubungan ka dijaga rusiah, coba narima eta. Titik di luhur ngan sababaraha cara anjeun bisa initiate paguneman jeung gadis nu dipikaresep di bobogohan. Tétéla, jeung leuwih prakték, anjeun bisa meunangkeun acquainted jeung pangalaman texting a awewe Cina

About