Top Cina Paling Populér Situs Web. Aya naon situs web nu pang populerna di Cina? Dina artikel ieu, urang bakal ngawanohkeun luhur Cina paling populér situs web. Eta bakal mantuan pikeun asing anu bisa hayang hirup di Cina, tapi teu nyaho naon situs web nu rék dipaké. Baidoo -kawas Google di Amérika Sarikat geus jadi top search engine di China. Hal ieu dipaké ku jutaan jalma unggal poé. Teang buta urutan nomer lima di dunya dina lalu lintas jeung paling ngadatangan website di China. Masarakat nu make Baidu pikeun manggihan leuwih jaba jeung ladenan online. Ngabandingkeun ka lain search engine Cina, Baidu nyita luhur di pasar search engine Cina. Ieu téh lain ngan dipaké di China, tapi ogé dipaké dina di Jepang, Korea Kidul, jeung Amérika Sarikat. Baidu nyieun duit ku cara méré iklan dina hasil hasil teangan. Robin Li geus kawentar insinyur komputer di China, manéhna ko-diadegkeun Baidu. Kiwari, Baidu nawarkeun rupa-rupa layanan, kaasup musik, peta, discussion forum, énsiklopédi, gambar, video, jsb, ieu nu paling disarankeun website. QQ nyaéta China s panggedena portal di Cina integral warta, interaktif masarakat, produk hiburan jeung loba-dipaké ladenan dasar. QQ nyaéta panglobana dipaké salaku online galecok software nu sarupa jeung MSN jeung Skype. Nu website qi ogé salah sahiji luhur ngadatangan situs web di China. Kalolobaan jalma ngora di China ngagunakeun QQ dina kahirupan sapopoé maranéhanana. Aya loba kaulinan jeung pakakas dina website ieu. Aya jutaan jalma ngulinkeun kaulinan sarta seneng-seneng dina eta. Galecok ngaliwatan QQ nyaéta salah sahiji anu pang populer kajadian sosial di China. Lamun anjeun datang ka China, anjeun bisa nempo paling urang bakal make eta dina web cafe. Damping — Cina top group loka ngurus. Eta pokus restoran harita, kawas Yelp, jeung geus ayana di leuwih ti, kota di sakuliah China. Damping ogé ngabogaan well-dimekarkeun ganjaran jeung system kaanggotaan kitu ogé hiji platform analytics pikeun boga usaha jeung komo populér gugus-meuli kaca anu ngamungkinkeun pamaké pikeun meunangkeun diskon hefty di restoran lamun maranéhanana kabéh ngagunakeun layanan. Dulur ngagunakeun Damping grup chat diskusi tempat dahar anu kungsi-tungtung stream Damping tutumbu atawa potret layar. Sinus, anu dipikawanoh di Cina salaku gelombang anyar, kawas hiji Cina Yahoo. Hal ieu komprehensif website informasi di Cina, nyadiakeun hiburan, warta, olahraga, kajadian sosial, atikan, hirup, carita jeung leuwih ti ratusan eusi dina China jeung dunya. Geus kawentar keur anak olahraga warta jeung kajadian laporan. Lolobana pencinta olahraga bakal aksés ka website unggal poé. Ayeuna anak s Weibo(sarua jeung twitter) jadi nomer hiji dina Cina. Website nu boga tujuan pikeun nyadiakeun informasi lengkep pikeun Cina di sakuliah dunya. Youku -kawas YouTube di Amérika Sarikat luhur ngadatangan website video di China. Youku — Eta sacara harfiah ngandung harti»alus teuing jeung tiis». Anjeun bisa nempo paling video dina website ieu for free. Urang munggah video maranéhanana jeung bagikeun ka jalma séjén. Anjeun ogé bisa ngundeur video nu anjeun resep pikeun free. Upami anjeun hoyong pikeun lalajo TV Cina mintonkeun, nu website pangalusna nyaéta Youku. Youku rengking global dina lalu lintas jeung di China. Ti nempokeun TV jeung pilem ka musik, Youku geus eta geus ngalirkeun data, sarua jeung YouTube dina USA Alatan hak cipta alesan dina taun anyar, Youku ayeuna ngan ngamungkinkeun urang di China pikeun lalajo video anak, nu ngarah anak traffic search pikeun ngurangan ku. Rata-rata waktu spent dina loka ogé turun ku, mere séjén situs web video hiji kasempetan pikeun rival Youku. Jindong -kawas Amazon di Amérika Sarikat luhur ngadatangan loka e-commerce di China. Jindong mangrupa salah sahiji nu panggedéna SM retailers online di China. Anak Website inggris, pengiriman barang di sakuliah dunya, dibuka dina oktober. Pausahaan ieu diadegkeun ku Liu Quandong (a. k. hiji. Richard Liu) dina bulan juli, jeung anak SM platform indit online dina. Eta dimimitian minangka hiji online magneto-optik toko, tapi geura-giru diversified, ngajual éléktronik, telepon sélulér, komputer, jeung sajabana. Jindong Mall robah ngaran domain pikeun meuli dina juni, jeung JD dina. Taobao nyaéta tujuan balanja online pilihan pikeun pamakéna Cina néangan pilihan-rupa, nilai jeung genah. Eta nu pang populerna CC (konsumén-ka-konsumen) pasaran online di Cina, sarua jeung eBay. Taobao ngidinan usaha leutik jeung individu pikeun nyetel toko di platform nu, produk atawa jasa sellers bisa mintonkeun item pikeun dijual resale atawa dina Taobao toko online. Konsumen murah barang nu populér dina Taobao, jeung ieu ngawengku sagalana ti intim apparel ka imah barang. Crip hartina»balik jarak, dipake jeung dipercaya travel website. Eta ngabogaan luhur-rak vérsi basa inggris (kitu ogé jerman, Perancis, Vietnam jeung rusia localizations, antara séjén) anu biasana boga harga nu sarua salaku anak Cina tara, lain kingkilaban di dieu di China. Feng Wenchang nyaéta Hong Kong basis group atawa stasiun televisi anu mertahankeun hiji beuki populér website sasaran utamana di tanah Daratan utama. Ngaran basa inggris Phoenix Televisi. Umum loka warta pikeun bagian paling, sihung geus nyieun inroads di China ku babagi kalana kontroversial warta jeung wawasan nu anak counterparts Daratan nu mindeng hoream, sadaya tanpa gambar teuing perhatian atawa scorn ti pihak berwajib. kawas Yelp. Ieu téh hiji digolongkeun advertisements website. Anak ladenan di antarana perumahan, manggihan jobs, kadua leungeun penjualan, kaulinan, jsb. Hiji pakakas anu pohara kapaké pikeun hirup di China. Dongsheng hartina»sarua kota»di Cina, nyaeta well-dirarancang alat pikeun nyambungkeun jalma nu hirup di kota sarua. Pamaké post listings dina pasaran ngawengku rupa-rupa layanan jeung produk dina Website anak, Pausahaan organizes listings dina pasaran anak ku eusi kategori, saperti jobs, perumahan, barang dipaké, otomotif, kaca konéng, pets jeung tiket, eta teu mawa loba waktu atawa usaha pikeun manggihan naon anjeun kudu jeung meunangkeun wincik kontak tina jalma anu miboga éta. Pausahaan s online nyandak pasaran lokal padagang jeung pamakéna pikeun nyambung, babagi informasi jeung ngalaksanakeun bisnis

About