Gadis standar tina guy Cina hayang nepi ka tanggal bulak (ieu matak ngabingungkeun ngagunakeun kecap bodas sabab urang bakal mikir anjeun keur diajak ngobrol ngeunaan ras sawaktos anjeun keur sabenerna ngarujuk ka literal warna jeung cleanness kulit)sarta éndah). Jigana sadaya lalaki di bumi milih mojang geulis. Sababaraha Cina beunghar guys bisa ngurus kurang ngeunaan duit, tapi maranéhanana bisa ngeunaan miara IQ Barudak maranéhanana. Jalma beunghar nu pajeulit jeung mertimbangkeun loba hal babarengan. Hiji hal ngeunaan beunghar Cina lalaki: kabeungharan-na geus hal anu kudu dipigawé jeung nya pamajikan Cina sacara ékonomi kulawarga atawa pulitik daya, atawa dina sababaraha jarang kasus, nya akal jeung visi. Eta sacara abad ka, hiji waktu lamun bisa mah boro jadi super beunghar tanpa pangrojong ngalegaan kulawarga, utamana di Cina mana kelas sosial geus kabentuk jeung stabilized. Komo dina times of rusuh di s, lamun anjeun mariksa latar tukang paling HK billionaires, anjeun kukituna manggihan yen maranehna teu ngamimitian jeung euweuh, tapi biasana jeung istri’ support. Jadi, kaharti pikeun manggihan istri maranéhanana teu pisan fisik menarik. (Hal meunangkeun leuwih hade dina generasi kadua jeung katilu.) Nah, kitu pikeun turunan maranéhanana billionaires, kuring teu mikir maranehna kukituna cinta ka nikah a bodas gadis anu teuing independent jadi dina kontrol kulawarga. Tapi hal anu beda lamun urang pindah ka adegan ka U. S, di mana Cina geus rada kawates pilihan, utamana dekade ka tukang. Pikeun conto, kuring inget Kong Linnie, Song Mei-Ling sacara keponakan, nikah béntang Hollywood waktu manehna di Houston ngajalankeun na pausahaan minyak. Nikah ieu réngsé nepi ka cerai sanajan. Jelas, ieu awewe ieu ngan saukur hiji piala pamajikan. Gumantung kana kumaha nyakola, pinter, jeung paling importantly kumaha jegud anjeun. Lamun anjeun teu bisa nawarkeun lain nanaon salian ti naon bisa dipigawé ku brothels, lolobana bakal jadi teu kabetot. Anjeun kudu nyieun sorangan nangtung kaluar jeung sugan masak leuwih hade tinimbang naon manéhna téh biasa nu ampir deduced anjeun turun ka single digit. Lamun tangtu, anjeun meunang pikeun lulus ujian anjeun ibu di Hukum anu tungtutan Jepang gaya ibu rumah tangga kaahlian. Upami anjeun ngan bisa minuhan ekspektasi, anjeun bisa jadi gaduh hiji shot. Atawa anjeun lain saukur mail raraga panganten awewe anu teu bisa masak atawa ngalakukeun housework jeung leuwih alus can ngangkat barudak urang. Paling dipikaresep bakal boga aranjeunna salaku concubines atawa gula putri tapi teu nikah salila sababaraha alesan sosial maranéhanana bakal rada boga Cina awéwé, kajaba maranéhanana anu lahir atawa jeung ngangkat di dunya kulon, mangka meureun bakal nikah wanoja bodas atawa nu mana wae nu lain etnis. Mana karya Cina di, dimana Cina nikah gadis.

Maranéhanana condong pikeun nikah asli gadis euweuh urusan naon warna manéhna téh. Wah, kuring bisa nyaritakeun Cina beunghar guys bakal teu ingkar Kaukasia katresna, tapi lamun ménta lamun maranehna HAYANG, kuring ragu nu. pikeun kalolobaan beunghar guys, maranéhanana ngarasakeun peuting hubungan jeung kulon katresna. tapi lamun ngobrol ngeunaan nikah. maranehna teu bakal mertimbangkeun nu. komo lamun maranehna ngalakukeun.

kolotna teu bakal narima

utamana pikeun kalolobaan beunghar pisan kulawarga, kolot di kulawarga Beunghar mutuskeun pisan. Ogé. Ngan kawas muriang konéng, bodas gelombang nyaéta sagampil kuat. Loba Cina anu jadi bodas awewe pikeun kakuatan alesan, kingkilaban, unik physique, atawa ngan saukur cinta. Bobogohan bodas wanoja di luhur pikeun ngalakukeun daptar di unggal manusa Cina teu daptar, tapi teu di nikah daptar. Urang cina teu apal keur kanyataan nikah wanoja bodas teu ideal

About