Dating ka nikah a Cina wanoja. Pastikeun anjeun keur jeung awewe anu sacara néangan nikah teuing. Kumaha anjeun bisa manggihan lamun komo teu bisa nyarita basa nu sarua? Sanggeus kabéh loba ladies Cina teu néangan hiji salaki. Sesa gampang — aya sababaraha padet ngabejaan ka-dongéng tanda yén manéhna hayang jadi pamajikan Cina. Tanda ieu datang ngeunaan lamun anjeun geus dating jadi kasampak keur hal ieu. Geus manéhna nanya ka anjeun upami anjeun hoyong pikeun papanggih babaturan nya? Ladies cina nu hayang euy geus fun jeung anjeun bakal boro kungsi nyebut anjeun ka eta. Hiji waktu mah, ieu dating hiji awéwé Asian jeung sanggeus kuring ditanya papanggih babaturan nya, manéhna indit tenang. Kuring teu kungsi papanggih babaturan nya. Gunana pikeun nyebutkeun, urang teu balik leuwih ngan bobogohan sanajan urang geus babarengan pikeun taun. Ah ogé Manéhna bisa jadi geus disebutkeun anjeun ka babaturan nya. Lamun henteu, anjeun bisa sok ati-ati hint di wanting ka maranehna. Lamun manéhna teu satuju, mangka chances nu, manéhna sacara kabuka ka leuwih serius hubungan sareng anjeun. Di Kulon éta leuwih sederhana pikeun ngawanohkeun anjeun tanggal anyar atawa kabogoh ka kolot anjeun. Teu jadi di Cina. Lamun keur bobogohan awewe Asian, éta a deal gedé maranehna nyaritakeun kolotna ngeunaan anjeun. Lamun anjeun hayang nikah wanoja Cina, anjeun bakal kudu casually nanya ka nepungan kolotna. Manéhna komo bisa nyebut eta sorangan. Dina kasus nu mana wae nu anjeun bisa ngaharepkeun nya nyebut ngawanohkeun anjeun kolot boh dina pasangan munggaran bulan bobogohan atawa lamun nyebut eta kahiji. Kadang anjeun Cina tanggal bisa jadi hoyong nikah anjeun jeung baris ngalakonan sagalana pikeun nyieun eta kajadian. A babaturan milik urang Cina kabogoh ngondang manéhna nepungan indungna. Manéhna hayang meunang kawin ka manéhna sanggeus sababaraha minggu bobogohan (bit gancang pikeun kuring pribadi.) Dina sisi positif anjeun bisa nikah awewe Cina ku cara ieu. Di sisi flip manéhna bisa jadi ngan bade ngaliwatan nu ‘meunang pikeun meunangkeun nikah’ fase jeung teu utamana picky ngeunaan saha manéhna marries (ku kituna manéhna meunang. anjeun.)Manéhna komo bisa tahan kaluar ti nyieun asih ka anjeun nepi ka anjeun satuju ka nikah nya. Yikes. Ieu bisa jadi warta goréng pikeun anjeun sabab anjeun kapribadian jeung atawa karakter bisa jadi teu geus naon katarik nya ka anjeun. Sok aya kasempetan nu manéhna bisa masih hayang kawin anjeun tapi teu nyaho kumaha balik ngeunaan eta. Manéhna ogé bisa ngalakukeun hal nu teu bakal ngahargaan. Contona, anjeun geura-giru-ka-jadi pamajikan Cina bisa tahan deui ti lalaki leuwih intim salila kahiji anjeun bulan bobogohan. Ieu bisa lumangsung saprak manéhna teu yakin kumaha anjeun ngalakukeun hal eta dina anjeun budaya. Atawa manéhna ngan bisa saraf. Atawa manéhna ngan bisa ngaharepkeun anjeun nyieun sagala belah kawas dina film Western. ‘Dan Mekar pisan ngalaman, pisan pangaweruh, jeung hiji guru alus teuing. Manéhna geus meunang hiji pamahaman jero tina sakabeh bobogohan prosés di nagara Asia. ‘

About