Kontroversial video tina hiji American man dijelaskeun kumaha gampang ieu pikeun hook nepi jeung katresna Cina narima loba réaksi négatif ti online pamaké.

Nu lalaki ngaranna»Jack»ceuk nu manéhna ninggalkeun pakasaban-na salaku patani di Amérika Sarikat pikeun jadi hiji guru basa inggris di China. Tapi, manéhna teu diwawancara sabab na carita kahirupan, tapi alatan pangalaman-na jeung katresna Cina Manéhna indit leuwih usaha jeung diuji dina metoda kumaha pikeun effortlessly nyokot katresna Cina di hiji bar. Jack, anu confessed ka geus hooked nepi ka kira-kira katresna Cina saprak pindah ka opat taun ka tukang, ceuk nu hiji urang asing ngan perlu diuk jeung ngadagoan katresna datang.

Pikeun ngabuktikeun pernyataan-na jeung mupus nu interviewer sacara skepticism, Jack indit lempeng dina aksi

Jeung kaméra disumputkeun fokus kana manéhna bari manéhna diuk di kafé, video némbongkeun opat awewe Cina approaching»Jack», meunang na jumlah kontak, komo nyokot gambar jeung manéhna.

Tapi, naon ieu noticeable ti awal ieu kudu make masker beungeut jeung blur beungeutna

Lain hal nu nangtung kaluar ieu na teu-jadi-pisan aksen American, nu hiji YouTuber commented yen eta bisa jadi hungaria aksen. Tempo ogé Ryan Umum mediatrix, Lemak-Shaming Media Sosial Strategist di Filipina Langsung Meunang Cicing Turun ku Netizens video Nu geus narima juta pintonan jeung geus gotten jadi loba hate koméntar. Nurutkeun Shanghaies, loba locals éta boh kesel ku saperti asing anu nyokot kauntungan tina dating pamandangan di China jeung ngahina video. Saterusna Hiu sumber ngarah ngawengku American Asian News jeung Asian News kaasup bisnis, budaya, hiburan, pulitik, tech jeung gaya hirup. Saterusna Hiu sumber ngarah ngawengku American Asian News jeung Asian News kaasup bisnis, budaya, hiburan, pulitik, tech jeung gaya hirup

About