Nurutkeun China Video Dating: Loba lalaki anu bobogohan katresna Cina online jeung keur perencanaan ka boga pamajikan Cina someday kudu salempang ieu nu lamun maranehna meunang nikah ka Cina nona, manéhna bisa jadi museurkeun ukur dina ninggalkeun nya nagara atawa enhancing nya status ékonomi. Anjeun bisa jadi teu boga ngadatangan daratan Cina saméméh sarta bisa geus kungsi tanggal nu mana wae nu Cina nona. Ku kituna, aya hal nu tangtu anjeun kudu nyaho, lamun anjeun mikir kumaha pikeun meunangkeun Gadis Cina kawas anjeun atawa anu geus bobogohan awewe Cina. Hiji hal anu pohara penting anjeun kudu nyaho ngeunaan katresna Cina nyaeta yen maranehna teu nganyatakeun diri sarua jeung naon nuju anjeun dipikaresep dipaké pikeun jeung Éropa atawa Amérika katresna. Sajaba ti éta, sababaraha tanda jeung cues anjeun bisa nyokot pikeun hartosna yén gadis geus tulus parasaan nu saukur budaya mannerism dumasar kana pola behavioral nu instilled di antarana salila maranéhanana taun awal. Intina, awewe Cina nu diajarkeun keur ngalaksanakeun diri dina husus manner dina raraga pikeun manggihan alus pasangan hirup. Lamun maranehna attain dewasa, paripolah ieu geus jadi ingrained di brains maranéhanana jeung maranehna teu bener nyaho yén maranéhanana anu behaving cara nu. Sejen hal penting anjeun kudu nyaho yen dina budaya Cina, urang bisa meunang kawin tanpa sabenerna keur di sunda. Tapi, ieu teu kudu discourage anjeun sabab aya jutaan katresna Cina kaluar aya anu keur asih, miara, tulus, jeung tangtu pisan menarik jeung sexy.

Contona, lamun batur teu sababaraha hal asih pikeun anjeun, mangka bisa disebutkeun yén individu nu sabenerna mikanyaah anjeun.

Jadi kumaha anjeun bisa nyaritakeun lamun gadis Cina sabenerna di asih sareng anjeun

Lamun hiji gadis Cina ngabejaan anjeun yen manehna paduli keur anjeun atawa yén manéhna misses anjeun, eta mangrupa hal anu anjeun kudu nyokot pisan serius. Uttering kecap»kami asih ka anjeun»bisa jadi nurut naluri di budaya sejen tapi di China, geus comparable ka nyebutkeun»kuring mah»dina hubungan hiji. Anjeun kabogoh Cina bakal ampir pasti refrain ti nyebutkeun ieu saacan manéhna ieu sagemblengna nu tangtu nu biasana hartina unggal kecap. Jeung nu di pikiran, hiji aman bisa nyebutkeun yén hubungan anjeun ngan bisa meunangkeun kuat ti dieu dina kaluar. Ayeuna nu nyaho baé kana anjeun, anjeun bisa jadi nicer nya jeung manehna bakal pancuran anjeun jeung asih anjeun mikir mungkin. Lain hiji hal nu bisa nunjukkeun yén anjeun gadis Cina geus deeper ti normal parasaan keur anjeun lamun manéhna dimimitian keur paduli kaséhatan anjeun. Budaya cina ekspektasi hiji awewe (utamana ka pamajikan) pikeun mintonkeun sababaraha perhatian pikeun salakina sacara kaséhatan. Loba nu geulis awewe Cina ogé ngagunakeun metoda ieu pikeun méré hiji manusa hiji tanda yén manéhna anu museurkeun manéhna. Ku alatan éta, lamun anjeun ngan dimimitian kaluar dina hubungan anjeun jeung manéhna mintonkeun patalina jeung masalah leuwih kaséhatan anjeun, mangka manéhna bisa jadi rék nyaritakeun yén manéhna bener diaku anjeun.

Ieu téh penting séjén asup yén manéhna geus hal pikeun anjeun

Lamun manéhna nanyakeun nu anjeun papanggih nya kolot, eta ngan bisa mean yén manéhna hayang eta pikeun anjeun mariksa kaluar jeung méré persetujuan maranéhanana. Manéhna nyaéta dina pangaruh nétélakeun nya kolot,»di Dieu nyaéta manusa sunda mah, naon pamadegan anjeun ngeunaan manéhna.»Anjeun kudu mertimbangkeun diri untung lamun manéhna nyebutkeun manéhna geus diucapkeun ka kolotna ngeunaan anjeun jeung hayang anjeun pikeun papanggih eta.

Anjeun bisa mastikeun yén anjeun gadis Cina mikanyaah anjeun deeply

Victoria Ngora téh hiji wanoja Cina anu blog ngeunaan keur bobogohan awewe Cina jeung cara nungkulan intercultural béda dina hiji Cina-Kulon hubungan. Sawaktos anjeun keur bobogohan nu gadis Cina jeung boh anjeun anu cukup aktip dina média sosial, ieu téh smarter ka kajaba anjeun hayang seksi rusia babes ka punch anjeun dina nyanghareupan atawa ngan saukur eureun mayar perhatian ka talatah anjeun pikeun maranéhanana anu keur néangan Latin katresna pikeun dates, urang geus di dieu nyarankeun lata daya date. Lata daya tanggal Resensi mantuan anjeun leuwih alus nyaho ieu loka jeung jasa nawarkeun

About